2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
فیاما جون متخصص ایمنو لوژی فک نکنم سرم تجویز کنه مگه میشه پزشک زنان سرم نده ولی ایمنی بده؟ 

پیشنهاد میده مینویسه واسه دکترت دیگه با دکتر زنانه که قبول کنه با نه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه بار عزیزدلم  همسرم دوبار عمل فتق انجام داده تو مجردیش  و واریکوسل خفیف داره  زه ...

دقیقا مثل شوهر من.اونم سه بار عمل فتق کرده.واریکوسل هم داره.بعد از عمل فتق مجاری عفونت میکنه وهیچ علامتی هم نداره در اثر اون عفونت مجاری بسته میشه.شوهر من بیوپسی کرد داخل یک بی1ه اسپرم بود برای میکرو حالا چرا اینقدر کم بود و داخل اون یکی بیضه اصلا نبود من فکر کنم به دلیل واریکوسل هست یعنی اگه عمل فتق تنها بدون واریکوسل بود باید بیضه زیاد اسپرم داشته باشه.شوهرم واریکسلش را عمل کرد و یک عمل وازو وازستومی هم کرد که برعکس وازکتومیه و مجاری را باز میکنه.بعد عمل ها باز وضعیتش خوب نشد و دکتر گفت میکرو.یک ماه بعد در کمال تعجب طبیعی باردار شدم هنوز تو شوک اومدنش بودم که خارج رحم شد و لوله راستم را از دست دادم

منم خسته ام چند ساله درگیر این ماجرام 

منم عزیزم خدا خودش کمکمون کنه 

فک کنم ماکه بچه دار بشیم بچه مونو از بغلمون حتی زمینم نزاریم انقد که با سختی به دستشون میاریم 

ارمغان جون تو روزای انتقال تنها بودی ؟ 

خداجونم شکرت       
یعنی اگه درگیری کمتر باشه هزینه پایینتر میشه ؟؟؟  هزینه لاپاراسکوپی چقد بود ؟؟؟  فیاما م ...

بله عزیزم هزینه عمل بستگی به میزان مشکل داره

مثلا من چون درگیری روده داشتم دکتر روده اومده بود رو عملم و فقط دستمزدش ۴ میلیون شده بود

البته من همزمان هیسترو و خراش هم انجام دادم که خب اینم به هزینه عملم اضافه شد

بله سپتوم و پولیپ و اینا حین هیسترو انجام میشه

لاپرا هم همینه، اگر حین عمل متوجه مشکلی بشن برطرفش میکنن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
تا حالا پیش دکتری نرفتین که بتونه همسرت رو عمل کنه که خوب بشه ؟؟؟  آخه هر چی سرچ میکنم به این ...

الان بعد یک سال ونیم اسپرم از صد هزار رسیده دو ملیون دکتر یکم ویتامین و ...داد وقت داده اگه نشد میکرو

میشه در مورد دکتر عارفی راهنماییم کنی ؟؟ راضی هستی ؟؟؟ راسته که میگن ۵ تا ۵ تا ویزیت میکنه ؟؟؟ مطب م ...

سلام

من راضی ام،همه سوالا ر میپرسم.شاید با من بیمار یکی دونفر دیگه هم تواتاق باشن،ولی مثلاً یکی رمیفرستن رو تخت سونوتا آماده سونوباشه یکی می‌ره رو وزنه،تاکارها زود جلوبره،دوتاماما این آماده سازی ها رمیکنه.

خوددکترهربیمار رجداگانه،وبه ترتیب نوبت ویزیت می‌کنه.خوددکتر سونو می‌کنه.اماقبلش ماما توی پرونده بیمارهمه داروهایی که مصرف می‌کنه ووزن و....ثبت می‌کنه و پرونده آماده میادجلو دکتر،دکتربررسی می‌کنه و دارو ها ر تجویز میکنه،صحبت بیمار ر هم گوش میده وجواب میده.اگرچه مفیدو مختصر.امامن راضی ام.

همه جواب آزمایشها توپرونده ثبت میشه،مشکل ایمنی وانعقادی و....خوددکتربازآزمایشها رنگاه می‌کنه بااینکه ماما نگاه کرده.

شلوغیش هم مثل همه مطب های ناباروری یه که من تا حالا تجربه کردم.

اما خودم قبل خروج از مطب همه چی ر چک میکنم تاچیزی از قلم نیفتاده باشه،مثلا دفترچه رمهرکردن،دارو رکامل نوشتن و....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
با دکتر زرنانی ویزیت شدی؟

نه عزیزم، ابن سینا ویزیت شدم، چند سال قبل بود دکترش یادم نیست

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
قربونت بشم عزیزم🥰 اگه لایق باشم همیشه دعاگوی بچه های این تاپیک هستم خدا انشالله به زودی برای همه ...

خیلی هم خوبه من مه خیلی انگیزه میگیرم دلم پر میکشه واس اون اقا زرنگه😬🤗 جووون دل🤗ببوسش،، میدونی منو میشناسی که همون محیام که سر دیفریلین داشتم سلامت روانیم رو از دست میدادم😁شما همونی که توضیحاتت منو اروم کرد😄 منم همیشه دعاگوی شما و‌جنگجوی کوچکت هستم میخوام به امید خدا برم جنگجوهامو با خودم بیارم خونه، انشالله انتقال خواهم داشت دعای ویژه تری میطلبم از شما دوستان

...
منم عزیزم خدا خودش کمکمون کنه  فک کنم ماکه بچه دار بشیم بچه مونو از بغلمون حتی زمینم نزاریم ان ...

خانوادم از انتقال و آی وی اف خبر ندارن ،روزا تنهابودم اما شب همسرم بود