2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بله عزیزم اینم یه مدلشه من شیشه ایش رو خریدم که فقط یه قلوپ تونستم بخورم😂😂دوست نداشتم اما خیلی ها ...

آخه 😄😄یکم طعم شیر کاکائو میده ولی من احساس می کنم بغیر از سویا دانه های دیگم توش هست رو پاکتش زده 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من ۲۶ ام . با همیم پس.منم بلاست ۵ روزه بودن. عزیزم بتات چند بود؟  آخرین پری ات کی بوده؟ من ۱۱ ...

مرجان جون من 27 انتفال دادم و اخرین پری هم 10 تیر بوده

عزیزم من بار اول روز 13 انتقال تیر بتا 487 بود ، روز 16 انتقال 1400 رنجش نرماله؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااي خدايا ناااازززززييييي الهيييييي دلم ضععععععف رفت واسه اون آقاي زرنگ😍😍😍😍😍😍 واي ميخوام غش ...

قربونت بشم عزیزم🥰

اگه لایق باشم همیشه دعاگوی بچه های این تاپیک هستم

خدا انشالله به زودی برای همه فرجی کنه....

قبل بارداری بچه کوچیک میدیدم دلم از غصه مچاله میشد.... از وقتی تو این تاپیک اومدم از دیدن نتیجه مثبت آزمایشا و یا زایمان بچه ها چنان انرژی میگیرفتم که کم کم ترسم از آی وی اف منفی ریخت. باورم شد که یه روزی برای منم میشه

خدا شاهده اگه الان میام تاپیک و از بچه ام میگم فقط برای اینه شاید این وسط یک نفر انگیزه بگیره و دلش قرص بشه

خدا ارحم الراحمینه.... باید منتظر وقت مناسبش باشیم

سلام ب دوستان

بچه ها شما آمپول هاش سی جی بعد انتقال داشتین؟

اگر داشتین چند روز بعد از آخرین آمپول رفتین آزمایش

من امروز 11 روز بعد آمپول و 17 روز بعد انتقال هست

مرکز گفته 15 روز بعد از آخرین آمپول اینترنت نوشته 10 روز بعدشم جواب میده حالا شک دارم ی موقع کاذب نشه زود برم

الهام 67 32. 33.مرمر40  34.ysf، arameshemon، masi 007 35.سهیلا_جون 36 فاطیما259 37.afsha ...

زینب جون من لیستو چون از اول نبودم از شماره 11 داشتم خوندم تا الان قبلشو ندارم میشه از نفر 1 تا 10 واسم بفرستید ک بخونم

سلام مامان سبحان 😍 جونم به پسر خوشگلت ❤️ممنونم که جواب دادی، منم هر وقت گرمی میخورم بعدش عذاب وجدان ...

عزيزم بچه ها با هم فرق دارن ولي كلا خوب شيشه براشون راحت تره و سريع تر ميگيرن ، مثلا پسر من حتي همون سينه رو هم كه خوب ميخوره اولش يه كم بازي در مياره و براي خودش ميره توي افق و خودش رو سرگرم ميكنه تا سينه رو بگيره دخترم هم همينطور بود ولي من دست از تلاش برنميدارم تا سينه رو بخوره و براي اون يكي سينه ام هم دارم تلاشم رو ميكنم تا كم كم بگيره ، به نظرم بعضيها كه ميگن وقتي بچه ها شيشه ميخورن ديگه سينه نميگيرن موقعي كه بچه ها دارن مقاومت ميكنن زود دست از تلاش برميدارن .

من خودم چون بعد از مرخصي زايمان بايد برم سر كار و بالاخره بعضي وقتها هم مجبورم برم بيرون ترجيح دادم هر دو رو بخوره و البته با سينه سير هم نميشه . 

بعد يك چيز ديگه هم اين هست كه نبايد اول شير خشك به بچه داد و بعد سينه اگر اول سينه رو بخورن معمولا به هر دو عادت ميكنن .

مجبور شدم پستونک بدم. هر وقت پستونک میدم دهنش عذاب وجدان میگیرم. اما چاره ای نیست هم کولیک داره هم ر ...

اتفاقا پستونک خیلی کمک به مادر کار خوبی کردی منم دوس دارم بچم انشاللله پستونک بگیره یه وقتایی لازم واقعا🤗⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانومای گل خوبید شیر سویا همینه که قبل وبعد آی وی اف میخورن

اره عزیزم ۳۷تومانم هست البته من قبلا گرفتم⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام ب دوستان بچه ها شما آمپول هاش سی جی بعد انتقال داشتین؟ اگر داشتین چند روز بعد از آخرین آمپول ...

نه عزیزم من ۷ روز بعد امپول از دادم درست بود بیشتر از ۱۰روز نمیمونه تو بدن برو امروز از بده⚘⚘⚘⚘

سلام خانومای گل خوبید شیر سویا همینه که قبل وبعد آی وی اف میخورن

عزيزم اين هم يك مدلش هست البته من تا حالا اين مارك رو نخوردم من از اون شيشه ايها يك بار خريدم كه خيلي بدمزه بود ولي يكي دو بار پاكتي خارجي خريدم كه بد نبود ولي از همه بهتر كه من دوست داشتم و حتي تا يك مدت اصلا عادت به خوردنش كرده بودم و سوپر ماركت سر كوچه مون فكر كنم فقط براي ما مياورد مارك مانداسوي بود كه ايراني هم بود ولي همسرم ميگه ظاهرا ديگه مواد اوليه اش وارد نميشه حالا باز نميدونم .

ولي همين هم خوبه بخور ان شا الله كه موثر باشه برات من خودم خيلي شير سويا ميخوردم .