2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
یکی از اقوام ما حدود سی سال پیش مشکل ناباروری داشتن ده سال از ازدواجشون گذشت بعد رفتن فرانسه یک سا ...

عزیزم بیست سال پیش تازه ای وی اف ایران اومده بود، الان اصلا با اون موقع قابل مقایسه نیست

ببین خیلی درمان ها دیدم از همون اروپا که تعجب کردم و باورم نمیشده

به من روزی دو تا آمپول داد. البته به بقیم همینو دادن. پرستاره گفت اگر نخواستین آمپول ، روزی دو تا ش ...

مرررس عزيزم 

بعد وقتي انتقال دارم ميخوام آمپول رو بزنم رو شكمم بخوابم بزنه ايراد نداره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاسفانه زبان انگلیسیم ضعیفه خیلی دوست دارم مقالات جدید اروپا یا امریکا رو بخونم تا بدونم اونا ه ...

گلم هر جا هر سوالی داشتی بگو من و بقیه دوستان که بلد هستن راهنماییت می کنیم و مقاله میاریم 

میدونم دلت آروم نیست ولی این مدلی حداقل خیالت راحت می‌شه استرست هم کم میشه و این آروم شدن خیلی تو نتیجه تاثیر داره

نفسی جون از دکترت بپرس شاید پراپرونول بهت بده عوارض تپش و درد قفسه رو کم میکنه ،شاید به معدت نمیسازه ...

ممنون.عزیزم.از راهنماییت باشه حتما میپرسم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرررس عزيزم  بعد وقتي انتقال دارم ميخوام آمپول رو بزنم رو شكمم بخوابم بزنه ايراد نداره ؟

عزیزم من تا همین الان میخوابم رو شکم میزنم امپولو⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم ابن سینا شنیدم اسپرم اهدایی میدن

به ما گفتن اسپرم خالی نمیدیم گفتن درست نیست اسپرم یکی دیگه با تخمک یکی دیگه قاطی شه؟

باید جنین اهدایی بگیرین⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من امروز ۱۲ انتقالم هست دوباره رگ خونی دیدم.. به نظرتون بی بی چک نشون میده بزنم؟

عزیزم ازمایش بده معتبر تره⚘⚘

نه طبيعي اقدام كرده بودم خيلي ناراحتم

محیاجون‌چقدر شرایطت شبیه منه، منم‌این ماه اقدام طبیعی داشتم ولی از امروز لکه بینی دارم، فردا موعد پریودمه، باز هم نشد، باز هم تموم‌شد امید این‌ماه هم🥺😢باز من‌موندم و‌انتظار

عرق کاسنی من یه بطری از هفته ۳۷ به بعد خوردم. روزی یک استکان میخوردم اما بازم زردی گرفت کمی میگن زر ...

دقیقا همینطوره. من اصلا برای جلوگیری از زردی هیچی نخوردم هرچی مامانم میگفت کاسنی بخور نخوردم اما هیچکدوم از بچه هام خداروشکر زردی نداشتن

دلم فقط به همین مورد خوشه که بخاطر ای وی اف قبولم کنن سزارین کنم.بخدا هیچی بدتر از این نیست مجبورت ک ...

اتفاقا دکتر من میگفت یکی از مواردی که شامل سزارین میشه همین میکرو و ای وی افه  بعید میدونم مجبور به زایمان طبیعی باشی

عزیزم 😍😍😍😍 اکو بردینش راستی؟ یادمه نگران بودی؟ 

آره عزیزم بردم.... خدا رو صد هزار بار شکر گفت مهم نیست. این رسوب مشکلی پیش نمیاره. گفت اگه بازم نگران بودی یک سالگی میتونی دوباره بررسی کنی. اون روز مردم و زنده شدم تا دکتر نظرشو گفت

آخيش آدم خستگیش در میره همه این اذیت شدن ها ارزش داره 😍😍😍😍😍

بخدا ارزش داره

شبا با اینکه بیخوابی اذیتم میکنه و گریه های شهریار دلمو‌ کباب میکنه اما وسط همین خستگی ها از ته قلبم میخوام هر کی آرزوشو داره این روزا ببینه و تجربه کنه

ای جان دلم خدا حفظش کنه😗😗😗😗چه خوب کردی پستونک دادی خدا کنه بچه منم بگیره💜💜⚘⚘⚘

مجبور شدم پستونک بدم. هر وقت پستونک میدم دهنش عذاب وجدان میگیرم. اما چاره ای نیست هم کولیک داره هم رفلاکس. دکتر گفت خیلی بهش شیر نده. اکثر اوقات سرشو با پستونک گرم کن

ولی آقا زرنگه باید با کلی کلک پستونک بدم بهش... حتی شیشه هم نمیگیره. یه وقتایی پیش اومده مجبور بودم برم بیرون شیشه درست کردم براش ولی نگرفته.... فقط جی جی⁦☺️⁩