2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
گلم داروهاتو رو تا اونجا که می دونم دقیقا مثل قبل ادامه بدین و هر دکتر زنانی هم می تونه بنویسه، برای ...

ان شاالله.ممنون جواب دادی.

دفعه قبل چون فقط شیاف پروژسترون بود  و آمپول، نوشت ، 

اما حس کردم هپارینو شایدننویسه.

بعد کلا تا کی باید بخوریم‌؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم داروي پروژسترون رو بعد انتقال چطور دكتر تجويز كرده ؟شياف بوده يا آمپول؟ 

به من روزی دو تا آمپول داد. البته به بقیم همینو دادن.

پرستاره گفت اگر نخواستین آمپول ، روزی دو تا شیاف ، و ۳ روز در میون آمپول.

دفعه قبلم من همینجوری بود ، که روز دهم به بعد لک و خونریزی دیدم ، آمپول شد هر روز.

برای من که آمپولش خوبه.من ترجیح میدم به شیاف.

اوندفعه عفونت گرفتم.

همسرم و پدرمم آروم میزنن ، سفت نمیشه جاش.

آمپول روزی دوتا؟ 😱

دوتاش تو یه سرنگ با هم تزریق میشن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دو تاش باهمه. توی یک سرنگ.دوبار نیست.

بازم هرروز خیلی زیاده! من امشب باید یکی میزدم از صبح مردم و زنده شدم از استرس، انقدر که بد شنیده بودم ازش.

البته که وقتی زد برام فهمیدم بیخودی استرس داشتم، اونقدری که فکر میکردم بد نبود... 😋

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اخی واقعا.حالا من همش تو فکر سزارین هستم و اینکه شنیدم شدیدا سخت میگیرن.کاش حداقل حق انتخاب برای درد ...

ما آی وی اف بودیم. معمولا باید با سزارین موافقت کنن... دکترت باید باهات همراهی کنه

بازم هرروز خیلی زیاده! من امشب باید یکی میزدم از صبح مردم و زنده شدم از استرس، انقدر که بد شنید ...

چرا آخه ، کلا شاید با آمپول مشکل دارین.

من از بچگی هر وقت سرما میخوردم ، میگفتم دکتر آمپول بده ، داروها رو نمیتونستم مرتب بخورم.

الانم راحتم. ولی خوب بدیه آمپول اینه کسی نباشه ، گیر میفتی ،شیاف باشه آدم خود کفاست.

بازم هرروز خیلی زیاده! من امشب باید یکی میزدم از صبح مردم و زنده شدم از استرس، انقدر که بد شنید ...

اصلا استرس نگیر ، فقط سرنگ ۲.۵ بگیر و آروم بگو تزریق کنن ، یهو وارد نکنن موادشو.

عزیزم من از یه دکتر شنیدم شیاف فقط در حد یک گرمش دارو هست که جذب میشه بقیش مواد نگهدارنده و محافظ هس ...

مرسی گلم اره منم شنیدم فقط دیروز اینجوری نشد گفتم شاید من بلد نیستم کلا !

راستی یه جا خوندم شیافو از قسمت تیزیش(سر موشکی😂) نباید بذاری باید در اصل از پشتش که صافه بذاری،😐😑نمیدونم تا چه حد درسته...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ما آی وی اف بودیم. معمولا باید با سزارین موافقت کنن... دکترت باید باهات همراهی کنه

دلم فقط به همین مورد خوشه که بخاطر ای وی اف قبولم کنن سزارین کنم.بخدا هیچی بدتر از این نیست مجبورت کنن برای زایمان!

اخه انقد شنیدم دیگه نامه ی ارتوپد،نامه ی متخصص قلب،نمیدونم تنگی لگن و خیلی چیزا رو قبول نمیکنن و میگن باید طبیعی بیاری...ان شاالله برای من دکتر باهام راه بیاد.حالا من انقد خجسته م هنوز اینورم زیر نظر هیچ دکتری نرفتم برای زایمانم😁😐اخه اینجا قصد زایمان ندارم...مسیر هم طولانیه.اکثرا میگن از هفته های ۲۸ باید زیر نظر باشی ولی من شرایطشو ندارم😥نهایتا اگه شیراز جور نشد باید بپرسم ببینم بندر چجوریه و کسی راضی بوده از زایمان و دکترش یا نه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چرا آخه ، کلا شاید با آمپول مشکل دارین. من از بچگی هر وقت سرما میخوردم ، میگفتم دکتر آمپول بده ، دا ...

آره، من کلاً از دکتر و هرچی که مربوط بهش هست فراری بودم. قضیه آی‌وی‌اف که پیش اومد خیلی بهتر شدم ولی آمپول عضلانی هنوز برام عادی نشده چون نداشتم تا حالا توی این پروسه!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آمپول روزی دوتا؟ 😱

بله😒

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷