2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
منظورم مدت زمان عمل هس؟چقد داخل میمونن؟

نمی‌دونم عزیزم، فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
خانما سن جنین رو چجوری حساب میکنن؟من ۲۷ تیر جنین پنج روزه انتقال دادم

عزیزم تبریک میگم مامان شدنتو😍 امضا و تیکرتو درست کن❤😁ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) بگیری

سن جنین هم من هیچوقت نفهمیدم چجوری حساب میکنن

فکرکنم : سن جنین(یعنی اینکه چندروزه بوده)+دوهفته+تاریخ انتقالت تا الان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم

نمیدونم درسته یا نه

میشه شما هم نظر بدید؟

میخوام خونه و ماشین و هر چیز به درد بخور که داریم رو به همسرم میگم بفروش بریم خارج شانس بچه دار شدنمون رو اونجا هم امتحان کنیم.

شاید پیشرفت پزشکی تو اونجا بتونه به بچه دار شدن ما کمک کنه.

بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم نمیدونم درسته یا نه میشه شما هم نظر بدید؟ میخوام خونه و ...

بنظرم این کارو نکنین. فقط و فقط بخاطر استرسی که توی انجام همچین کاری بهتون وارد میشه، شانس موفقیت میاد پایین.

من و همسرم فکر میکنیم اگر استرالیا خیالم مثل اینجا راحت بود و استرس نداشتم یکی از همون دوتا جنین برام میموند و تا الان هم به دنیا اومده بود ولی شرایطمون اونجا جوری بود که زیاد استرس داشتیم.

البته ببخشید من فضولی کردم جواب دادم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم نمیدونم درسته یا نه میشه شما هم نظر بدید؟ میخوام خونه و ...

عزیزم مگه همینجا چند بار امتحان کردی؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
بنظرم این کارو نکنین. فقط و فقط بخاطر استرسی که توی انجام همچین کاری بهتون وارد میشه، شانس موفق ...

اختیار داری عزیزم شما لطف کردی جواب دادی😘😘

راستش میترسم بعدا پشیمون بشم که چرا این راهم نرفتم

هر چند میدونم شرایط اقتصادی خیلی بد شده و اگه خونه رو بفروشیم  شاید هیچ وقت دیگه نتونیم صاحبخونه بشیم😢😢😢

عزیزم مگه همینجا چند بار امتحان کردی؟

یه بار انتقال دادم منفی شده

الان باید هیسترو بشم بعد هم با سرم ای وی ای جی انتقال بدم هر چند که مشکل ایمنی ندارم

راستش سن همسرم بالاست و هر دومون مشکل داریم

یه بار انتقال دادم منفی شده الان باید هیسترو بشم بعد هم با سرم ای وی ای جی انتقال بدم هر چند که مشک ...

عزیزم من ۶ بار انتقال دادم که فقط یه بارش مثبت شد که اونم به ثمر نرسید، فقط با یه بار امیدتو از دست دادی

دکترت کیه؟

قبل از اینکه مجدد شروع کنی حتما بررسی های لازم رو انجام بده

اختیار داری عزیزم شما لطف کردی جواب دادی😘😘 راستش میترسم بعدا پشیمون بشم که چرا این راهم نرفتم هر ...

همین جنبه مالی قضیه کلی به آدم استرس وارد میکنه. ضمن اینکه خودتون میدونین دیگه آدم برای یک ماه حساب میکنه، بعد با یه سونو یا آزمایش خون میگن نه این ماه نمیشه برو ماه دیگه بیا. خلاصه همینجوری اتفاقات غیر منتظره میوفته و استرس پشت استرس، هزینه‌ها هم که جای خود دارد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من ۶ بار انتقال دادم که فقط یه بارش مثبت شد که اونم به ثمر نرسید، فقط با یه بار امیدتو از دست ...

سلام فیاما جون میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بوده که میکرو کردین؟

سلام فیاما جون میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بوده که میکرو کردین؟

اول همسرم مشکل داشت حالا مشکلات من یکی یکی داره رو میشه

عزیزم من ۶ بار انتقال دادم که فقط یه بارش مثبت شد که اونم به ثمر نرسید، فقط با یه بار امیدتو از دست ...

من ۱۲ ساله درگیر بچه دار شدنم

انواع و اقسام بلاها تو این راه سرم اومده

دکترم طرازیه 

گفتم بیام با شما مشورت کنم ببینم چه کنم