2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم.خوبی در چه حالی؟

ممنون هنوز لکه بینی دارم خیلییییی میترسم فردا عصر برم دکترم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم سلام. به خدا بیمعرفت نیستم....  خدا میدونه دلم پیشتونه ولی همچنان درگیریم..... خیل ...

عزیزم انشالله که به زودی گره از کارتون باز میشه و ارامش به زندگیتون برمیگرده🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم بچه زیاااااد میدوستم😋😋😋😋3الی 4تا

حالا خوبه با بدبختی بچه دار شدم.... اگه از اوناش بودم که زرت و زرت حامله میشدن چیکار میکردم😉

یکی از فامیلا الان چهارمین بچه شو حامله است. دو تای اول پسر.... سومی دختر.... چهارمی هم که از قرار معلوم پسره.... سه تای آخر از دست در رفتن و پشت سر هم هستن... شیر به شیر شدن😊

حالا خانم ناراحته.... چهارمی رو میخواست قرص بخوره سقط کنه جرات نکرد. اما همش میگه خدایا این بچه مرده به دنیا بیاد😡

چرا خدا به اینا گیر نمیده؟😒

ممنون هنوز لکه بینی دارم خیلییییی میترسم فردا عصر برم دکترم

عزیزم.نگران.نباش فعلا به استراحتت ادامه بدی تابری دکترت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حالا خوبه با بدبختی بچه دار شدم.... اگه از اوناش بودم که زرت و زرت حامله میشدن چیکار میکردم😉 یکی ا ...

خیلی حرصم.میگیره از دست همچین ادمایی..😣😣

اینا لیاقت بچه ندارن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما اطلاعی از میکروتسه دارین؟

نمونه برداری از بیضه انجام میشه 

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
خوبم عزیزم... جنگجوی ما همچنان داره به جنگیدن ادامه میده.... اما به یه روش دیگه😊 دیروز از ۵ صبح بی ...

ای جون دلم...قبول دارم سختیاش تازه بعد زایمان شروع میشه.همه میگن بارداری قسمت خوبشه😂ولی خب هرچقدم سخت باشه بازم خداروشکر❤یاد میگیریم و صبوریمون چند برابر میشه...راستی زایمانت خوب بود رویا جون؟یعنی راضی بودی؟خودت اصلا به سزارین فکر نکرده بودی؟من مرحله ی زایمان که غول آخره رو رد کنم خیالم راحت میشه😂

جنگجوی ما رو ببوس

اولش یکم بد قلقی میکنن و سختیا و شب بیداریا رو داریم...ان شاالله به مرور بهتر میشه اوضاع... قسمت تک تک منتظرا بشه این لحظه ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم.... من قرار بود طبیعی باشم. دردام از صبح شروع شد تا شب طول کشید. کیسه آب ۶ عصر پاره شد ول ...

اخی عزیزدلم چقد سخت...الان این پیامتو دیدم.خیلی بده ادم درد طبیعیو بکشه بعدش مجبور به سزارین شه ولی بازم خداروشکر که حال هردوتون‌خوبه❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی حرصم.میگیره از دست همچین ادمایی..😣😣 اینا لیاقت بچه ندارن

بخدا هر وقت تلفنی باهاش حرف میزنم و اینا رو میگه من اشکم میریزه.... از اینکه عشق و کیفشون رو کردن حالا که بچه ای به وجود اومده میگن کاش مرده به دنیا بیاد دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار.... دلم برای اون طفل معصوم کبابه

مرسی گلم آره امروز همین کارو کردم یه هپارین لاک زدم رو آنژیوکتم، نمی دونم راست می‌گفت یا نه، گفت بی ...

واقعا؟به من گفتن تا سه روز هم مشکلی نداره...اخه من رگم به سختی پیدا میشه...اگه بده که بازش کنم زینبی جون...امروز روز دومه که آنژیوکت تو دستمه...

دو روز قبل هم یه دونه زد برام گفت بذار سه روز بمونه ولی من روز دوم انقد دستم درد میکرد بازش کردم.دوباره دیروز ظهر برام زد...من دوتا سرم دیگه دارم.یکی امشب یکی فردا