2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047255 بازدید | 684583 پست
ای خداااااا😂😂😂😂😂 بچه به اون ده درصد امید بسته😅😅😅😅 خییییلی خووووب بود انشالله بعدی دختر😉 ...

رویا جون منم دقیقا وقتی پیام آزی جونو خوندم دلم خواست منم حداقل سه تا بچه داشته باشم😊😊

بچه بعدی شما صد در صد دختره قشنگ یادمه به غیر من چند نفر دیگه به پسرت میگفتن دختر حتی بعد از تولد گل پسرت وقتی عکسشو گذاشته بودی😉😉

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رویا جان.خوبی؟ فسقل خان خوبه؟ عزیزم شما زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟ میشه بگین دکترتون کی بو ...

سلام عزیزم.... من قرار بود طبیعی باشم. دردام از صبح شروع شد تا شب طول کشید. کیسه آب ۶ عصر پاره شد ولی ۲ سانت بودم. تا هشت و نه شب به ۸ سانت رسیدم. داشت خوب پیش میرفت تا اینکه آقا پسر با یک حرکت ضربتی از لگن اومد بیرون و خودشو کشید بالا.... دیگه با هیچ ترفندی پایین نیومد. و از اونجا که کیسه آب پاره شده بود و انقباضاتم شدید بود داشت به بچه فشار میومد که دیگه ساعت ۱۱ شب سزارین شدم

من مشهد زایمان کردم. دکتر زهرا کبریایی

سلام عزیزم.... من قرار بود طبیعی باشم. دردام از صبح شروع شد تا شب طول کشید. کیسه آب ۶ عصر پاره شد ول ...

عزیزم. به سلامتی ، پس فسقلی خیلی ناز داره.

از زایمانتون راضی بودین؟ کدوم بیمارستان بود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
رویا جون منم دقیقا وقتی پیام آزی جونو خوندم دلم خواست منم حداقل سه تا بچه داشته باشم😊😊 بچه بعدی ش ...

انشالله که بعدی ها هم تو راه باشن. دختر و پسر هر چی باشه پذیرا هستیم از دل و جان😁

دوستای داداشمم هر کی عکسشو دیده فک کرده دختره😅

اینم به عکس دیگه که کمی شبیه پسرا شده😂

عزیزم. به سلامتی ، پس فسقلی خیلی ناز داره. از زایمانتون راضی بودین؟ کدوم بیمارستان بود؟

واقعا روز سختی بود. پر از ترس و دلهره... دردام واقعا شدید بود. الان که از جلوی بیمارستان رد میشم تنم میلرزه....

بیمارستان مهر بودم . خیابون کوهسنگی

بار اول؟من هايپر شدم فريز شدن جنين هام خيلى حالم بد شد و اذيت شدم و سختى كشيدم خدا كنه بار اول واسم ...

من بار دوم برام جواب داد اما خیلی ها بودن تو هم تاپیک که بار اول باردار شدن. 

ای خداااااا😂😂😂😂😂 بچه به اون ده درصد امید بسته😅😅😅😅 خییییلی خووووب بود انشالله بعدی دختر😉 ...

عزیزم😍😍خدا گل پسرتو برات نگه داره.بخیه ها زود خوب میشه نگران نباش.  به نظر من یکسال که گذشت دیگه جلوگیری نکن خیلی احتمال بارداری طبیعی اون موقع بالاست تا دومی بخواد بیاد انشالله یه دوسالی بینشون فاصله میوفته در عوض با هم بزرگ میشن خیلی هم خوبه

انشالله که بعدی ها هم تو راه باشن. دختر و پسر هر چی باشه پذیرا هستیم از دل و جان😁 دوستای داداشمم ه ...

😍😍😍😙😙😙

ای جووونم خدا حفظش کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹