2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047269 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب🧐🧐🧐تا حالا نشنیده بودم اگه بیاد جزو روتین درمان به نظرم انقلاب بزرگی در موفقیت انتقال ها ا ...

درسته آزی جون ،این امکان آزمایشگاهها ی ژنتیکی بتونن مهیا کنن  با وجود این تحریمها ،واسه دکترا برداشتن مایع رحمی دیگه کاری نداره 

بچه ها احساس خالی بودن معده دارم

و دراز میکشم احساس میکنم یه چیزی میخواد بیاد بالا

و یه جوری احساس میکنم اگه بادگلو بیاد ممکنه چیزی بالا بیارم

الان پاشدم نون خوردم آخه احساس میکردم معده م داره سوراخ میشه

کسایی که حالت تهوع داشتین چه جوری بودین؟

ممکنه این حالت ها به خاطر قرص ها باشه و معده م رو اذیت کرده باشن؟و ربطی به بارداری نداشته باشه؟

من تا شنبه جواب آزمایش رو ببینم سکته میکنم

درسته آزی جون ،این امکان آزمایشگاهها ی ژنتیکی بتونن مهیا کنن  با وجود این تحریمها ،واسه دکترا ب ...

ببخشید آمپول پروژسترون زیر جلدی رو دکترتون براتون نوشت؟ اسمش چیه و دوزش؟ من چندتا داروخانه پرسیدم آمپول پروژسترون عضلانی معادل زیر جلدی داره گفتن نه نداره باید همینو بزنی.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چرا ناامید باشی عزیزم تو قطعا بنده ی عزیز خدایی هیچوقت از درگاهش ناامید نباش. این راه قطعا سختی ها و ...

بار اول؟من هايپر شدم فريز شدن جنين هام خيلى حالم بد شد و اذيت شدم و سختى كشيدم خدا كنه بار اول واسم بخواد خدا

زیر دلت هم درد نکرد؟؟؟  ان شاءلله ارمغان با خبر خوشش حال و هوای تاپیک رو عوض کنه

زیر دلم یه شب اونم در حد نیم ساعت درد گرفت. که این علامتو دفعه قبلشم که منفی شدم داشتم😊 پس علایم بارداری به حساب نمیاد😉

مبارک باشه مامان خانومی انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه🥰🥰🥰🥰🥰

ممنونم رويا جون ، ان شا الله پسر شما هم همينطور باشه و اين حس قشنگ قسمت همه دوستان عزيز بشه .

اره مینویسن...به من گفتن فعلا همون داروها رو ادامه بده تا بهت بگیم...من وقتی آز دوم رو دادم رفتم مرک ...

منم منتظرم شنبه برم آز دوم رو بدم.

و یا زنگ بزنم یا برم.

ولی چون طرازی نیست ، حسش نیست پاشم برم تهران.

احتمالا اینجا میدم دکتر بنویسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره مینویسن...به من گفتن فعلا همون داروها رو ادامه بده تا بهت بگیم...من وقتی آز دوم رو دادم رفتم مرک ...

عزیزم رفتین ویزیت شدین یا فقط دارو نوشت؟ 

به نظرتون هپارین رو هر دکتر متخصص زنانی مینویسه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از نظر آمار پزشکی خیلی امیدی نیست ولی خدا بالاتر از این حرفاست

ممنون عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببخشید آمپول پروژسترون زیر جلدی رو دکترتون براتون نوشت؟ اسمش چیه و دوزش؟ من چندتا داروخانه پرسی ...

اسمش پرولوتكس هست اين آمپول 

بغلبيمارستان دي داروخانه دكتر فتحي داره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷