2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
دوتای قبلی رو ivf بدنیا اوردین؟؟ میشه بپرسم چندسالتونه؟بچه بزرگتون چندسالشه؟🙈🙈

بچه اولم دختره و طبیعی باردار شدم. الان ده سالشه بعد دیگه تا پنج سال به هر دری زدم نشد تا اینکه میکرو کردم و پسرم به دنیا اومد بعد پسرم که دو سالش شد دوباره از اول شروع کردم پانکچر و انتقال و منفی شدن ها و سقط تا اینکه بعد از سه سال و خورده ای به لطف خدا طبیعی باردار شدم و الانم که گفتن پسره. صبح که تو رختخواب چشمم باز میشه میگم خدایا التماست میکنم که دل هیچ زنی رو با ناباروری نشکنی و ناامیدش نکنی چون من واقعا عاشق بچه هستم و میدونم یه زن از این زندگی چی میخواد. راستی ۳۹ سالمه دارم میرم تو چهل🙈🙈🙈🙈🙈

ای خدا میشه پس فردا نتیجه ازمایشش مثبت باشه و بهش ثابت کنی خواست تو بالاتر از هر چیزیه😍. الهی که پس ...

زیر دلت هم درد نکرد؟؟؟ 

ان شاءلله ارمغان با خبر خوشش حال و هوای تاپیک رو عوض کنه

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهامی خوبی خانمی ؟قراربود سشنبه بری غربال رفتی عزیزم..؟

@elhamiiiiiiiii    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان دیگه خونریزی نگران کننده نیست عزیزم با استراحت برطرف میشه. 

عزیزم میدونم همه دارن شرایط من فرق میکنه من دوتا سقطامم با ی لکه کوچیک شروع میشد و اون قل ام ک توقف کرد با ی لکه بینی بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم.استرس ب خودت نده...با استراحت حل میشه میدونم.سخته ولی فعلا مطلق باش و هیچ کاری نکن..بخیر میگذر ...

ن گفتش همون شیاف ک همیشه میذاشتی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلاااام عزیزم خوبی منو یادته.... خدا رو شکر حامله ای  ان شاءالله که نی نی ت سلامته نگران نباش ...

مال من با طبیعی بودش و دکتر نرفتم ک ببینم چن شده

الهامی خوبی خانمی ؟قراربود سشنبه بری غربال رفتی عزیزم..؟ @elhamiiiiiiiii    

وای چه حافظه ای دارین ماشالللللللله⚘⚘⚘⚘

من انقدر بیهوش شدم تا حالا که حافظم افتضاح کارای خودمم یادم میره😫😫😥😥

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرجان عزیزم تو.ایزوکسوپرین.میخوری؟از کی خوردی یادته؟شیافو هم.همزمان باهاش داشتی

عزیزم من از هفته هفت ک یه جنینم سقط شد شرو کردم. اره شیافم داشتم همزمان.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
امروز از ساعت یازده رفتم دسشویی تا لکه بینی و خونریزی دارم خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان سونوم کرد خوب ...

عزيزم استراحت کن، شیره انگور با آب قاطی کن بخور، مویز ناشتا بخور عزیزم، خدا پشت و پناهت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ااا من شمارو با یکی از دوستان اشتباه گرفته بودم.فککردم تهرانید منم با دکتر دیباوند بودم ولی ازوقتی ...

ممنونم عزیزم،انشالله که خدا هرچه زودتر به همه منتظرا نی نی بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای چه حافظه ای دارین ماشالللللللله⚘⚘⚘⚘ من انقدر بیهوش شدم تا حالا که حافظم افتضاح کارای خودمم یادم ...

دقیقا منم هیچی یادم نمیمونه ماشاءالله بعضی از بچه ها حواسشون به همه چی هست

خدا جونم شکرت...
بچه اولم دختره و طبیعی باردار شدم. الان ده سالشه بعد دیگه تا پنج سال به هر دری زدم نشد تا اینکه میکر ...

خداروشکر

ببخشید که پرسیدم سنتون رو

منم عاشق بچه ام. ولی خب نمیشه

الانم ۲۹ سالمه دیگه. میخوام بدونم چقد دیر شده برا من🙄🙄

ولی پیامای شمارو میخونم خیلی امیدوار میشم

خدا بچه هاتون رو براتون حفظ کنه. نی نی تو دلیتونم صحیح و سالم بغل کنید😍😍😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خداروشکر ببخشید که پرسیدم سنتون رو منم عاشق بچه ام. ولی خب نمیشه الانم ۲۹ سالمه دیگه. میخوام بدون ...

مرسی عزیز دلم. شما که خیلی جوونی اصلا نگران نباش انشالله به زودی زود دستتو میزاری روی شکمت و بخاطر معجزه ای که خدا بهت داده لبخند میزنی❤️

زینب جون انشالله ک خیلی زود خوب بشی منم اوایل بخاطر تهوع خیلی اذیت شدم وقتی بالا میاوردم خون همراهش ...

سلام دوستان، من بالاخره دستم از زیر سرم بیرون اومد، خیلی بهترم 

هر بیمارستانی هم که میرم فقط همون دمیترون داخل وریدی میدن که باز هم خوبه تا چند ساعت

حتی آب‌نبات مکیدنی هم معده ام پس میزنه