2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اوایل قرار بود جهاد انجام بدیم و چون اولین آزمایش رو اونجا انجام دادیم میخواستم بقیه رو هم همونجا اد ...

انشالله که خیلی زود میای خبر مامان شدنت رو میدی عزیزم،منم اگر خدا بخواد یک ماه دیگه وارد سیکل میشم،البته من با دکتر دیباوندم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تازه دکتر لحظه اخر بهم گفت چنتا بچه داری گفتم دوتا یهو سرش رو اورد بالا با یه لحن کشداری گفت خخخخخخب ...

از حسودی گفته عزیزم

ماشاللله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

والا💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم پسره. دو به یک به نفع پسرا😂😂😂 یه چیزی بگم بخندی😂بچه هام دوست داشتن این دختر باشه ...

دوتای قبلی رو ivf بدنیا اوردین؟؟

میشه بپرسم چندسالتونه؟بچه بزرگتون چندسالشه؟🙈🙈

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

امروز از ساعت یازده رفتم دسشویی تا لکه بینی و خونریزی دارم خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان سونوم کرد خوب بود سونو ولی گفت دلیل خونریزی جفت پایین و مارژینال هستش و استراحت مطلق . خیلییییی نگرانم خیلیییییی . خونریزیمم قطع نشده 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
امروز از ساعت یازده رفتم دسشویی تا لکه بینی و خونریزی دارم خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان سونوم کرد خوب ...

خیلی مواظب باش فقط دراز بکش و پاهات و مثلا رو دسته مبل بزار و برای دستشویی و نماز فقط پاشو🌷🌷🌷🌷خدا حافظتون باشه انشاللله⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
حتما میشه به فضل و رحمت خدا.برات دعامیکنم.هم سن هستیم.ان شاالله هردومون وهمه دوستان حاجت روامیشیم.

ان شاءالله عزیزم هیچ کسی بی نصیب از این ختم نشه 

آره میدونم چندین ساله خبر دارم که شما هم در تلاشی ان شاءالله به حق امام جواد که امشب شب شهادتشونه شما هم مادر بشی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
نه ندادم.فقط قبل شروع درمان یه ازمایش دادم.امروز رفتم مرکز ..فقط داروهامو نوشت.ازمایش ننوشت واسم.گفت ...

چه مرکزی هستی؟

آره. قاعدتا قبل سونو که میرن دکتر ، هم سونو میزنن هم آز.که دو تا رو که دادی ، با جوابشون ببری ببینه دکتر.

چون مرکزه همه چیز پیش همه ، راحت انجام میشه.

راستی شما داروهاتون رو ادامه دادن به همون منوال ؟

تموم شده بود؟ من برای یک هفته دارم هنوز.

بعدش باید حتما مرکز بنویسه؟ همین جا نمیشه داد یه دکتر بنویسه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
امروز از ساعت یازده رفتم دسشویی تا لکه بینی و خونریزی دارم خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان سونوم کرد خوب ...

سلاااام عزیزم خوبی منو یادته....

خدا رو شکر حامله ای 

ان شاءالله که نی نی ت سلامته نگران نباش فقط استراحت کن خیلیا مث شما بودن از لحاظ جفت .. والان بچه شون بغلشونه  توکل به خدا کن 

عزیزم منم تو سیکل انتقالم ولی هنوز آندومترم مشکل سازه شما چند بود 

الان روزی ۶ تا استرادیول ایرانی میخورم روز ۵ قاعدگیمه و آمپول آنوکساپارین هم میزنم 

الهی مرا  آن ده که آن به 

عزیزم.استرس ب خودت نده...با استراحت حل میشه میدونم.سخته ولی فعلا مطلق باش و هیچ کاری نکن..بخیر میگذره انشاءالله...براخونریزیت دارو.نداد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله که خیلی زود میای خبر مامان شدنت رو میدی عزیزم،منم اگر خدا بخواد یک ماه دیگه وارد سیکل میشم،ا ...

ااا من شمارو با یکی از دوستان اشتباه گرفته بودم.فککردم تهرانید

منم با دکتر دیباوند بودم ولی ازوقتی رفتم سرکار مجبورشدم دکترمو عوض کنم.دیباوند فقط صبح میشینه

هرچند فقط پرونده داشتم پیشش چون خودم مشکلی نداشتم

مرسی از دعات عزیزم.ان شالله شما هم خیلی زوود این خبر شیرین رو به مامیدین

چه مرکزی هستی؟ آره. قاعدتا قبل سونو که میرن دکتر ، هم سونو میزنن هم آز.که دو تا رو که دادی ، با جوا ...

من رویان میرم.حرفی از ازمایش نزد...اره من میرم میدم همونا رو واسم مینویسه تو دفترچه..گفت میتونی بدی همون نزدیک خونت بدی بنویسن..من چون کار داشتم دادم خودشون نوشتن.

عزیزم امروز ۱۲ انتقالم علائمم صفره اینبارم نشد  فک میکنم رحم پذیرش نداره موقع انتقال ضخامتم تع ...

ان شاءالله که مثبتی.به علائم نیست..

لاپاراسکوپی شدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ان شاءالله که مثبتی.به علائم نیست.. لاپاراسکوپی شدی؟

مرجان عزیزم تو.ایزوکسوپرین.میخوری؟از کی خوردی یادته؟شیافو هم.همزمان باهاش داشتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹