2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
من سری قبل که دیفرلین زدم فرداش پریود شدم، منم روز ۲۱ زدم، بعدش به دکترم اطلاع دادم، قرار بود داروها ...

ممنون 

منم 21 سيكل زدم ولي درست سر موعدم پريود شدم 

بچه ها كسي از سرم فسفوليپيد اطلاعاتي داره ميگن دكتر عارفي جديدا بجاي سرم ivig اينو ميده ظاهرا اثرات جانبيش كمتر از اونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره گلم، به من گفتن پری سوم برم که اونم رفتم سیکل 45 روزه شد، که چون پری چهارم دیر اومد و ضخامتم یه ...

ببخش زیاد سوال میکنم شما هایپر شده بودی که گفتن پری سوم؟ من هایپر نشده بودم فقط چون موقع اندازگیری عمق رحم دهانه اش خون ریزی کردم گفتن فریز شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش زیاد سوال میکنم شما هایپر شده بودی که گفتن پری سوم؟ من هایپر نشده بودم فقط چون موقع اندازگیری ع ...

مگه عمق رحم رو کی برای شما اندازه زدن؟باید روز اول تا سوم پریود باشه که دهانه رحم بازه.در غیر اینصورت شما که تو سیکل باشی و داروهات شروع شده باشه نباید اندازه زد چون آندومتر رحم خراب میشه.اندومترتو خراب کردن با اینکار بعد فریز کردن؟😮😮

مگه عمق رحم رو کی برای شما اندازه زدن؟باید روز اول تا سوم پریود باشه که دهانه رحم بازه.در غیر اینصور ...

یادم نیست روز چند بودم اما هنوز داروهامو شروع نکرده بودم،موقع اندازگیری خون اومد بعدش یک روز لکه بینی 

همون جا نوشت بعد پانکچر باید فریز شن

سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

مبارکت باشه

میشه بگی این دفعه چه فرقی با دفعات قبل داشت که جواب گرفتی؟

چند بار انتقال داشتی تا حالا؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

عزیزم خدا روشکر خیلی خیلی مبارکت...انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی مونیکا جون...خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

عزیزم.اولین مراجعت هم دوهفته بعد مثبت شدن هس معمولا برا سونوی قلب.نگران دردات هم نباش طبیعیه همه دارن معمولا. من خودم ک کلا درد پریودی داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره.ساعت ۵ آماده میشه. قیمتش شد۶۴۰۰تومن. میشه انقد ارزون؟ تعجب کردم گفتم شاید تیتر نیست، بعد دیدم ...

انشاءالله ک بتای تپلی تو راهه

حتما با بیمتون قرارداد خوبی داشته ازمایشگاه

برامن یادمه 14تمن.شد با دفترچه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خداروشکر دفعه اول انتقالت بود؟ توروخدا براماهم دعا کن 

نه عزیزم بار پنجمم بود  خیلی سختی کشیدم چندبار پانکچر و جراحی داشتم ،ولی خدا ایندفعه بهم لطف کرد،واسه همه منتطرا دعا کردم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
نه عزیزم بار پنجمم بود  خیلی سختی کشیدم چندبار پانکچر و جراحی داشتم ،ولی خدا ایندفعه بهم لطف کر ...

خداروهزاربار شکر،انشالله سالم بغلش بگیری، قدمش پرخیروبرکت باشه براتون 

مبارکت باشه میشه بگی این دفعه چه فرقی با دفعات قبل داشت که جواب گرفتی؟ چند بار انتقال داشتی تا حال ...

عزیزم پنج بار انتقال داشتم من چهارسری قبل همه کار کردم از سرم و هپارین و پردنیزولون و.پی ار پی.هیسترو و خراش... داشتم

ایندفعه هیچکدومو نداشتم سری اخر با دکتر نصر بودم

فقط ایندفعه پیاده روی داشتم و همسرم روی بیضش کیسه یخ میذاشت و پولیپم داشتم عمل کردم

خیلی زیاددددد سختی کشیدم همسرم هربار از بیضه عمل میشد واسه اسپرم،ایشاله همه منتظرا مامان میشن خدا خیلی بزرگه

عزیزم خدا روشکر خیلی خیلی مبارکت...انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی مونیکا جون...خیلی خوشحال ...

مرسی عزیزم اخرین انتقالم که منفی بود با شما بود نمیدونم یادته یا نه شما ماه بعدش مثبت شدی

نفسی جان پروژسترونو تا کی داری؟

داروهامو با همون روال ادامه بدم

مرسی عزیزم اخرین انتقالم که منفی بود با شما بود نمیدونم یادته یا نه شما ماه بعدش مثبت شدی نفسی جان ...

اره عزیزم یادمه.من و شما و دختر فروردین باهم بودیم ک هر سه منفی شدیم..و من ماه بعدش باز انتقال دادم..الانم ک خداروشکر تو مثبت شدی..انشاءالله ک دخترفروردین وبقیه دوستان هم بزودی این.حس قشنگو تجربه کنن..

اره فعلا تا بری سونو قلب داروهاتو ب همون روال ادامه بده..اگرم تموم کردی یک نفر رو بفرست مطب  برات بنویسن دوباره.ِ.عزیزم پروژسترون رو فعلا تا12هفتگی داری..بعدشم باتوجه ب شرایطت تصمیم.میگیرن

آخ آره به، خدا همش میگم چرا از خدا حالت تهوع خواستم، مثل آدم می گفتم خدایا بچه سالم و بارداری راحت، ...

سلام عزیزم...زینب جون بهتر شدین؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏