2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=99103947]سلام به همه خواهرای گلم🍃☘😙 دلم خیلی براتون تنگ شده بود😍 آیا شما نیز دلتون برای من ...

ممنونم عزیز دلم😙

دعاگوی همتون هستم.. شماهم دعا کنید بسلامتی  و به موقع دردونم رو بغل کنم😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرجان جون عزيزم خدا رو شكر كه چيزي به آغوش گرفتن ني ني ات نمونده ، ممنون خانمي از تبريكت . خدا جونم ...

قربونت مامانی عزیز😙🍃

ان شاءالله حاجت روایی همه😍☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم شمام ریسک داشتی که سل فری دادی؟؟

نه عزیزم.. ان تی خوب بود. ولی خب دکتر طرازی اصولا مین ویسه همه آزمایشات رو.. برای محکم کاری.😍

ممنون بابت راهنماییات مرجان جونم.چشم یادم میمونه درمورد بتا...الان گذاشتمش تو یخچال گفتم هفته ی دیگه ...

نه خراب نمیشه.. ولی من یخچال نزاشتم. البته اونجا گرمه.

عزیزم منم همین ۲۷ و خورده ای بودم زدم.

پرولوتونم استفاده کن 😙😙😙 ان شاءالله که خیره گلم🍃☘

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ چه خبرا؟ کی باید دوباره سونو بدی؟ من دکترم گفت دوم سوم شهریور احتمالا ...

سلام سلام عززیزم😙😙😙😙

والا بمن دکتر گفت دهم دوازدهم شهریور. که میشم سی ونه..

منم ۱۹ مرداد باید برم سونو. ۳۵ هفته و خورده ای. تا وزن و وضعیت نی نی مشخص شه😍

طبق معمولم کم اضافه کرده بودم دکتر پودر لیدی میل داد بهم. خدا کنه نی نی خوب باشه وزنش.☘

تو چه خبر؟سنگین شدی؟

من گاهی شبا یکم مشکل تنفس دارم.

سلام سلام عززیزم😙😙😙😙 والا بمن دکتر گفت دهم دوازدهم شهریور. که میشم سی ونه.. منم ۱۹ مرداد باید ...

دکتر من فکر نکنم تا 39 هفته نگهداره، میگه ریسکه و از این جور حرفا، نهایتا خیلی اوضاع خوب باشه، 38 هفته سز میشم، الان که بچه حالت بریچ هست، تو رحم های تکشاخم امکان چرخیدن بچه کمه، همون بریچ مونده ، البته من طبیعی که از اول نمیخواستم ولی دکترم میگه تو این حالت که بچه نمیتونه بچرخه نباید زیاد بارداری رو نگه داشت، من دو هفته پیش 74 کیلو بودم الان فکر کنم 75 هستم، به من پودر نداد، خدا کنه نی نی خوب وزن گرفته باشه😍، من اصلا نفسم تنگ نمیشه ولی خیلی گرمم میشه و گر میگیرم، پادردم دارم😅

گلم وضعیتت خیلی عالیه واسه بارداری، فولیکول غالب شما همون 18 میلی متری هست که تا یکی دو روز بعد آزاد ...

یعنی تا این کیستا رفع نشن سیکلم رو شروع نمیکنن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم آز تومور مارکر ها رو هم دادی؟ 

این برای چيه؟ نه فک نمیکنم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم من دوتا دکتر عالی میشناسم خودم هم قصد دارم بعد غربال برم زیر نظر یکی از اونها تا زایمان ان شاء ا ...

چه دکتر خوبی بوده من مجبورم برم ابن سینا چون تو کرج نمیتونم به هیچ دکتری اعتماد کنم این مسیر رفت و آمد برام خیلی سخته 

خدا جونم شکرت...
گلم اون دوهفته بعد انتقال هیچی ضروری نیست، هر چی راحتی بعدش اگر اذیت شدی ضروری میشه و برای شرایط خا ...

قربونت بشم انشاالله

خيلي محتاج دعا هستم  مررررسي 

ايشالا انتظار همه تموم بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷