2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست
پس خدا رو شکر قطع شد، علائم هم زوده، یه ذره دیگه صبر کن😉😉😉 من فقط حسم شبیه پریود بود از اواخر هف ...

زینب جون آزمایش اولی که من دادم دوهفته از رابطمون گذشته بود دقیقا میدونم آخه کلا این ماه یک بار رابطه داشتم اونم یه هفته به موعد پریودم ممکنه به خاطر اون بتا پایین باشه هنوز رنج آزمایش بین ۵ تا ۲۵ مشکوک بود که برای من ۵ بود ؟؟؟ 

کلا بلاتکلیفی بده اعصابم خورد شده دوست دارم یا زود پریود شم یا بفهمم باردارم الان پاهام درد میکنه ولی دکتر گفته قرص نخور خل شدم دیگه 

واقعا خدا رو شكر كاش برا منم بشه اميدوارم شما هم همين طورى بوديد از اين فكرا ميكرديد كه مثلا اگه نشه ...

آره همه جور فکری می کردم گلم، خیلی هم بررسی کرده بودم، dfi, ایمنی و انعقادی، آندومتریوز ولی دیگه بریده بودم از بررسی کردن، دلو زدم به دریا به حرف دکترم گوش دادم و همه کارها جفت و جور شد

ببین ما 7 سال بود جلوگیری نداشتیم ولی از سال 95 پرونده باز کردیم، اون موقع به هر دری میزدم بن بست بود اصلا جلو نمیرفت کارامون، هر روز یه مشکل جدید پیدا می‌شد دوبار همسرم عمل کرد دفعه اولش اورژانسی بود، که وسط عمل یه مشکل دیگه کشف شد، در آخر نفهمیدیم این عمل ها چه جور اثری روی اسپرم همسرم داشت ولی نیمه دوم 97 همه این بررسی ها رو گذاشتم کنار و فقط وارد پروسه شدم، طب سنتی هم بیشتر به خاطر سبک زندگی سالم انجام می‌دادم انتظار باردار شدن باهاش رو نداشتم

ببخشید طولانی شد خواستم بگم نه به اندازه بعضی عزیزان ولی در حد خودمون کلی دوندگی و نا امیدی داشتیم ولی الان که نگاه می کنم انگار واقعا وقت بچه دار شدنم اون موقع ها نبوده، همیشه هر کی مثبت میشد کلی خوشحال میشدم و میگفتم یعنی میشه منم یه روز باردار بشم، فکرشم نمی کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون آزمایش اولی که من دادم دوهفته از رابطمون گذشته بود دقیقا میدونم آخه کلا این ماه یک بار رابط ...

گلم ممکنه تخمک گذاری شما دو سه روز بعد رابطه اتفاق افتاده باشه اون وقت احتمال بارداری هست گلم، خیلیا که میگن ما جلوگیری طبیعی داشتیم یک هفته قبل پریود رابطه داشتن به خیال اینکه تخمکی نیست ولی باردار شدن

ببین به فال نیک و خیر بودن بگیر یا مامان شدی که چه بهتر، یا انتقالت باید دیرتر اتفاق بیفته

من که دعا می کنم مامان شده باشی، در ضمن بتای کم تو بارداری طبیعی عادی هست، حتی یکی از فامیلامون هر سه تا بچه اش بتای خیلی کم داشته و خون ریزی ولی ماشالله الان هر سه تا سالمن

یه پروتیینی زده مثبت اون تو نت زدم راجعبهش خوب نگفتن 5شهریور وقت دکترمه

عزیزم 5 شهریور خیلی طولانیه، زودتر برو، واسه این که نگرانیت کمتر بشه منم تو ادرارم خون گویا واضح بوده و پروتئین ولی امروز دکتر نشون دادم گفت جای نگرانی نیست، خلاصه پیگیر باش ولی نترس

آره همه جور فکری می کردم گلم، خیلی هم بررسی کرده بودم، dfi, ایمنی و انعقادی، آندومتریوز ولی دیگه بری ...

دقیقا درست میگی وقتِ درست رو ما نمیدونیم 

درکش برامون خیلی سنگینِ بعضی وقتا شاکی میشیم که آخه خدا چی کار کنم دیگه همه کار کردم همه چی درستِ چرا نمیدی...

اما برای خود من بارها و بارها جوابش رو به وضوح دیدم که ببین اگه الان حامله بودی با این مشکل ... میخواستی چیکار کنی بنده ناشکر

بعضی وقتا به همسرم میگم ای بابا پس من کی برم برای انتقال و بقیه و درمان اصلا وقت نمیشه

همش میترسم دیر بشه و...

فقط نگاهم میکنه میگه تو هنوز نمیدونی از کی باید بخوای 

اون بالایی بخواد بده میده بخواد نده نمیده نه سن نه وقت نه پول نه امکانات هیچی جلودارش نیست 

منم یه وقتایی کم میارم اما باز برمیگردم به خدا میگم خودت شاهدی که تمام زندگیم رو با توکل به خودت قدم برداشتم بدی شاکرم ندی شاکرم😍

خدا نی نی تو دلتون رو حفظ کنه واسه ما هم خیلی دعا کنید تا بلاخره قرعه به نام ما هم برسه انشالله🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دقیقا درست میگی وقتِ درست رو ما نمیدونیم  درکش برامون خیلی سنگینِ بعضی وقتا شاکی میشیم که آخه ...

عزیزم ان شاالله به زودی شما و بقیه منتظرا جواب میگیرین، شک ندارم تهش خوبه

فقط چون خودم تا حالا یک بار میکرو کردم خجالت می کشم و نباید پیش دوستان از صبر حرفی بزنم ولی هزار بار با منفی شدن هر کس دلم میشکنه و هزار بار از مثبت شدن و زایمان هر کسی خوشحال میشم

چند روز بعد از پانکچر میگن چندتا جنین تشکیل شده من زنگ زدم دو روز بعدش میگه یه هفته بعد زنگ بزن تا ب ...

گلم دو روز بعد پانکچر مشخص میشه چند تا جنین رشد اولیه داشتن، دیگه بعد سه روز که کاملا میشه بگن

به نظرم یک هفته رو اشتباه گفتن، حضوری هم به خاطر پول فریز میگن باید بیاین، جای نگرانی نداره 

نه منم دفع پروتئین داشتم فشارم خوب بود، احتمالش هم هست آب بدنت کم بوده  

اره چون اب یه لیوان خوردم ازمایش ادرار دادم تا صبحم ک همش دستشویی بودم همش رفت ادرارم دیگه

از یکی از دوست هامم ک وارد پرسیدم گفت مشکلی نیست اب بخورم فقط اون بنده خدا اطلاعاتش بالا چون همش چکاپ کلیه میده