2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
نه عزیزم نگران ضررش نباش اصلا، آره بتا رو منم شنیدم توی دو روز باید زد، حالا شما فردا و پس فردا بزن، ...

چشم همینکارو میکنم گلم

😂😂😘😘  افرین بهت که کلی اطلاعات ذخیره کردی‌ که ماهارو از سردرگمی نجات بدی 😘ولی نی نی های ماها که بعد‌چندسال میان کلاسشون بالاتره...😎

راستی درمورد امپول بتا و پرولوتون بذارمشون توی یخچال؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سونو بیومتری هست گلم واژیناله، و یکی از دوستام این هفته داشته ازش می پرسم ببینم چی بوده دقیقا

وااای خدای من واژیناله جدی؟!😥ممنون میشم ازش بپرسی گلم...میخوام اگه نیازی نیس انجام ندم.واقعا میترسم از سونو واژینال توی این هفته ها..‌.مگه با سونو عادی نمیشه فهمید اخه😣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من اومدم پیش دکترم.برام امپول بتا نوشته و پرولوتون،اول اینکه یادم رفت ازش بپرسم بتا اگه ...

عزیزم اگه باز کردی باید بقیه اشو بریزی دور. کلا پرلوتون ۲۵۰ کم هست منم برای پسرم میزدم اما نصف میزدم بقیه رو میریختم دور

بچه ها فقط کسی میدونه از نظر علمی دلیل کوتاه شدن سرویکس چیه؟

عزیزم در کل یه موضوع اناتومیکه که برای هرکس یه جوریه برای همین برای من گفتن دفعه اول اشتباه گفتن وگرنه اینبار هم نیاز بود انجام بدی

آره خوبه دیگه، البته استخوان بینی مد نظر هست با برجستگی بینی فرق داره ولی اگر جمله پایینو نوشته یعنی ...

فقط زده،

Nb has been deleted from the first trimester baseline risk assessment

این ینی ان بی از ارزیابی  خط ریسک سه ماهه اول  حذف شده؟

ینی ریسک نداره و خوبه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چند روز کم و زیاد که مهم نیست عزیزم. راستش برای من سرویکس رو نزده خودمم اینقدر تو فکر فیبرومه بودم ک ...

آهان انشاءالله خیر باشه برای همه الهی همه خیلی زود مامان شن و بچه های سالم و صالح داشته باشیم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم اگه باز کردی باید بقیه اشو بریزی دور. کلا پرلوتون ۲۵۰ کم هست منم برای پسرم میزدم اما نصف میزدم ...

ممنون گلم.اره همون ۵۰۰ رو گرفتم ولی میترسم بزنم!اخه من زیاد مشکلی ندارم اون حالت گرفتگی که گفتم هم شاید روزی یکی دوبار در حد چند ثانیه باشه...نمیدونم این دز امپول یهویی بدتر نباشه برام؟چون من هرشب شیاف هم دارم...شما سر پسرت شیاف نداشتی که این امپولو میزدی عزیزم؟راستی تو یخچال بذارمش؟

من از ۲ ماه پیش نوبت گرفتم.از اصفهان میام عزیزم.میخوام بدونم اگه نیست اینهمه راهو الکی نیام. چی کار ...

خیلی بعید میدونم نوبت داده نباشه

اگه نوبت داره پس هستن

شماره ای از منشیشون ندارم

ولی صبح زود مطمئنم بیمارستان آبانن چون دوستام انتقال دارن

اگه کسی رو داری بفرست بپرسن یا زنگ بزن بیمارستان ببین میپرسن بهت بگن؟

عزیزم سوالت چی بود ندیدم؟🌷🌷

درخواست دوستی دادم، ممنون میشم قبول کنی

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
آخی الهی🤗🤗🤗 ان شاء الله همه چی خوب پیش بره فسقلی مون سالم باشه، به دنیا اومد واسه همه اذیتاش لپشو ...

قربونت برم عزیزم ان شاءالله فسقلی همه بچه ها سلامت باشن و سالم به دنیا بیان

نه خدا رو شکر تهوع ندارم

خدا جونم شکرت...
ازی جون اخه بعضیا میگن تو هفته های بالاتر ممکنه سرکلاژ ب کیسه اب اسیب برسونه نمدونم.چقد صحت داره دیگ ...

اگه کیسه اب اونقدر در دسترس باشه که خودش خطرناک تر از سرکلاژه گلم. اصلا نگران نباش عمل خطرناکی نیست