2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢 الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتب ...

خدا رو شكر آزي جون ، واقعا دقت سونوگرافي خيلي مهمه ، من هم همه سونوگرافيهام رو پيش يك سونوگرافي خيلي خوب رفتم كه خود دكتر اينقدر آرومه و با دقت كه آدم ازش آرامش ميگيره . 

ای جونم خداروشکرررررررر.چقد خوبه که اونجا سونوهای خوب هست.همه سونوهاتو برو پیشش که انقد علم و دقتش ب ...

قربونت عزیزم. ارامش پیدا کردم. سونو انومالی هم پیشش وقت گرفتم لعنت بر دکترهای بیسواد واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شكر آزي جون ، واقعا دقت سونوگرافي خيلي مهمه ، من هم همه سونوگرافيهام رو پيش يك سونوگرافي خيلي ...

به خدا به دکترم گفتم من میخوام برم پیش این گفت نه تو سنت بالاست برو پیش اون یکی. گل پسرت خوبه؟ببوسش😘😘😘

سلام دوستان 

حدود ی ماه پانکچر کردم

هایپر شدم و شکمم بشدت بزرگ شد

بعد از مدتی خوب شدم

الان بعد از یک ماه باز دو روزه شکمم بزرگ شده و ی قسمتی از بدنمم بشدت درد میکنه و انگاری سفت شده

کسی میدونه این قسمت بدن کجاست؟ با رنگ نارنجی محل دردمو خط کشیدم

ب چه دکتری مراجعه کنم؟

نمیدونم عوارض این داروها تا کی باهام هست 😫 خسته شدم 

سلام دوست جونیا ،منو که یادتونه ان شاالله😁😘 دوتا انتقال منفی داشتم رویان ،بعدشم اومدم شهر خودمون پیش ی دکتر خوب ،کلی برام ازمایش نوشت هم من هم همسرم همه ی ازهای ژنتیک و ایمنی خوب بود ، خلاصه که سه روز دیگه نوبت دارم برم دکتر و شروع کنیم واسه درمان ان شاالله ،حالا الان یه مشکل دارم دقیقا ۱۱ روزه پریودم گذشته ، پریود نشدم😑😑 اولین بار پریودم انقد عقب میوفته ،نهایت دو سه روز که اونم بعد از انتقالهای منفی بهم ریخت وگرنه قبلا منظم بود ، الانم تقریبا ۷ ماه از آخرین انتقالم گذشته ، اصلا حال آز دادن و بی بی چک هم ندارم😂😂😂😂 بنظرتون چکار کنم ؟🤣🤣🤣 نخندین قشنگ دیوانه شدم🤣🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستای عزیزم من فردا سونو دارم از همتون التماس دعا دارم دیشب سر ی اتفاقی حسابی ترسیدم و چند قدم ...

عزیزم نگران نباش انشاللله به سلامتی و با خبرهای خوب میای👐🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢 الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتب ...

وای ازی جون خدار شکر انشاللله سالم و صالح باشه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستانی که باردارید میشه بگید تا هفته چند معمولا لکه بینی دارید و چه رنگیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزززم من تا هفته ۹لکه داشتم اما دکتر امپولم و زیاد کرد زدم و خوب شد.لکم قهوه ای بود