2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها من با cd 56 ام چکار کنم  خیلی میترسم  زینبی بابا برام توضیح داد ولی خب چکار کنم ک ...

نیکی جون نظر دکترت چیه؟میخوای جنین انتقال بدی؟

آز من 21/5بود و یک سقط طبیعی و یک سقط  با آی وی اف داشتم  دکتر عارفی  سرم و پردنیزولون داد ولی بعضی  دکتراد cdها رو قبول ندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکی جون نظر دکترت چیه؟میخوای جنین انتقال بدی؟  آز من 21/5بود و یک سقط طبیعی و یک سقط  با ...

من هنوز دکتر نبردم ۵شنبه نوبت دارم 

واسه همین اینجا اومدم کمک 

نه میخوام فعلا طبیعی اقدام کنم 

برا شما اومد پایین ؟؟؟

خم نشو اصلا.جارو نکش. نماز نشسته دستشویی فرنگی. رژیم پر پروتئن سفیده تخم مرغ ۶ ، ۷ تا توی روز. ...

نه الان بهتر شدم آب زیادد میخورم فقط وقتی راه میرم یا دستشویی میرم درد دارم یبوستمم خوب نمیشه😞

خدایا...شکرت😍
سلام عزیزم به تعداد نیست، فقط خدا باید بخواد گلم، من یه نفر با دو تا تخمک و یه جنین میشناسم مامان شد

ممنون ،انشاالله خدابراهممون بهتریناروبخواد،توروخدابرام دعاکنید سه شنبه انتقال دارم

خیلی خسته ام محیا جون واقعا داغون شدم تو این پروسه از طرفیم نگرانم دوباره برم انتقالو باز یک جریانات ...

تارا جون عزيزم ان شا الله ديگه اين شرايط برات تكرار نميشه و اتفاقات خوبي رو خدا برات در نظر گرفته ، ان شا الله خيلي زود ميا و خبر مادر شدن دوباره ات رو بهمون ميدي .

بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢

الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتبریه گفت اصلا فیبروم نداری اون شکل رحمته یکم نامتقارنه که خیلی چیز عجیبی نیست گفت کسی که چشمش عادت نداره اونو به شکل فیبروم میبینه. گفت برو خیالت راحت باشه همه چیز خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره. گفت بچه هم به احتمال نود درصد پسره. 

بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢 الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتب ...

ای جونم خداروشکرررررررر.چقد خوبه که اونجا سونوهای خوب هست.همه سونوهاتو برو پیشش که انقد علم و دقتش بالاست

خیالم راحت شد.اقا پسرمونو هم ببوس😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم