2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

بچه ها من با cd 56 ام چکار کنم 

خیلی میترسم 

زینبی بابا برام توضیح داد ولی خب چکار کنم کو تا ۵ شنبه که میخوام برم دکتر 

کسی بوده اینجوری باشه 

برا من ۱۶.۲۸ باید ۳ تا ۱۵ باشه 

چکار کنممممممم کمکککک تو رو خدااا؟؟؟؟؟

بچه ها من نمیگم فلان دکتر خوبه یا فلانی بده . مشکل اصلی من اندومتریوز بود که همه جا اثرشو گذاشت . بر ...

عزیزم به اول استرس های شیرین خوش اومدی😍😍😍😍 ان شاالله همین که کمکت کرده مامان بشی تا آخر مسیر سالم میرسوندتون💖💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم عزیزم اصلا امکان نداره، با عطسه، سرفه، عوق زدن هیچی نمیشه😉😉😉

مرسي عزيزم از راهنماييت😍😍😍اخه همونوقتش خيلي تير كشيد ترسيدم😣😣😣

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خدارو شکر . پس چرا به من انقدر دیر وقت دادن . علائم خاصی ندارم . یکم سینه هام سنگینه . بعضی وقتها حس ...

خخخخخخخخخ منم اون اوایل با دمم گردو می شکوندم الان گاهی از بس حالم بهم می خوره گریه می کنم، واقعا نمی دونم داروهایی باید بخورم چه قدر جذب میشن اصلا، ولی باز یه چند ساعت تهوع نداشته باشم دلم تنگ میشه

تو رو خدا دعا کن سالم باشه اصلا علائم نباشه تهوع و استفراغ آدمو نابود می کنه

فکر کنم امروز باید سرم بزنم هیچی آب نتونستم بخورم، معده ام وحشی شده😣😣😣🤪🤪🤪

سلام من رفتم سونو نتیجه ان تی رو که گفت ریسکش متوسطه وبا توجه به سنت خوبه و مشکلی نداره. اما گفت که ...

سلام عزیزم 

ریسک متوسط یعنی عددش چند بود  تو سونو؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها من دیروز رفتم دکتر،گفته بود روز 13 یا 14 بیا ببینم،وضعیت تخمدانهات بدون دارو چطوره که خدا رو ...

عزیزم منم ذخیره ام 6 و خورده ایی بود و pco، سیکل آنتاگونیست برام شروع کرد، یعنی با استرادیول شروع کرد، از روز چهارم پری فکر کنم گونال اف داشتم، بعد ستروتاید و بعد HMG اضافه شد، آخرش هم آزاد سازی دکاپپتیل داد

رعد جون سلام خوبي؟ عزيزم اين دكترا كجان؟ شما راضي بودي؟ من در حال تحقيق برا انتخاب مركزم

سلام عزیزم.این دکترا مرکز ناباروری مشتاق تو اصفهانند.نمیدونم تو کجایی؟ اما اگر اصفهانی و سوالی داشتی در خدمتتم

سلام،من امروزپانکچرداشتم چهارتاتخمک داشتم به نظرتون کمه؟کسی هست بااین تعدادتخمک و اسپرم خیییلی ضعیف ...

سلام عزیزم به تعداد نیست، فقط خدا باید بخواد گلم، من یه نفر با دو تا تخمک و یه جنین میشناسم مامان شد

من امروز پانکچر شدم ۱۳تا تخمک داشتم ولی تو سنو دکتر گفته بود ۷تا دارم  به نظرتون چندتا جنین می ...

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه، اگر گفتن این ماه انتقال نده، گوش کن برات بهتره، چند روز دیگه هم میری می بینی کلی جنین تشکیل شده براتون

عدد رو کجا مینویسن؟برای من نوشت intermediate risk

برگه سونو رو شوهرم برد الان پیشم نیست 

ولی توش نوشته بود که یکی از قل ها  ۲ هست مال من 

و یکی ۱ و خورده ای 

ومن پر از نگرانی شدم برای اون ۲ 

نمیدونم میگن برای از ۲ پایین تر باشه 

یه سوال، دکتر تعیین میکنه توو هر انتقال چند تا جنین بذارن توو رحم یا خودمون میتونیم نظر بدیم؟؟؟؟؟ ...

گلم جنین شناس تعیین می کنه چند تا انتقال بدن و بسته هاچه جور باشن که ریسک چند قلویی بالا نره، من چهار بسته داشتم با انواع مختلف، دو تایی، سه تایی، چهار تایی و یه سه تایی دیگه شد

همون بسته دوتایی رو انتقال دادن، یکیش گرفت

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه، اگر گفتن این ماه انتقال نده، گوش کن برات بهتره، چند روز دیگه هم میری می ...

سلام زینب جون 

طول سرویکسم تو هفته ی۱۲ ۳۰ بود 

دکتر سونو  گفت باید بدوزی دها نه رحمت رو 

من تا یه هفته دیگه شاید نوبت دکتر بهم ندن 

خیلی نگرانم دیر بشه