2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تارا جونم چقد سخت.چقد اذیت شدی.امیدوارم بارداری بعدیت بدون دردسر باشه و به خوبی و خوشی بغلش بگیر ...

به اندازه ده بار منفي شدن اذيت شدم فكر كنم ديگه بتاي مثبت ببينم غش كنم 

فقط اون لحظاتي كه درد ميكشيدم ميگفتم خدايا بحق اين دردي كه دارم ميكشم طبيعي باردار بشم بسه هرچي سختي لازم بود كشيدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ایشالا که خیره.منم امروز سل فری دادم.۲ هفته دیگه نتیجش میاد.فعلا که دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه

اصلا نگران نباش مطمئن باش جوابش خوبه و خيالت راحت باشه عزيزم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه ها من دیروز رفتم دکتر،گفته بود روز 13 یا 14 بیا ببینم،وضعیت تخمدانهات بدون دارو چطوره که خدا رو شکر خوب بود و یه تخمک هم داشتم که دکتر گفت امشب اقدام کنین

من عدد ذخیره تخمدانم 7.3 بود که دکتر گفت تخمدانهات پلی کیستیک هستش(البته از قبل می دونستم) و گفت به همین خاطر ماه دیگه که میخوای بری توو سیکل آی وی اف باید پایین ترین دوز دارو رو بهت بدم.

کسی بوده مثه من پلی کیستیک بوده باشه؟و برای سیکل آی وی اف دکتر چه داروهایی بهش داده؟؟؟

بچه ها من دیروز رفتم دکتر،گفته بود روز 13 یا 14 بیا ببینم،وضعیت تخمدانهات بدون دارو چطوره که خدا رو ...

من pco بودم

هایپر هم شدم. والا داروهای من از بقیه که pco نبودن بیشتر بود

اخه هربار میرفتم سونو رشد نکرده بودن فقط تعدادشون زیاد شده بود. بقیه روز ۱۴پانکچر شدن. من روز ۱۷ پریودی

نمیدونم چجوری تشخیص میدن به کی باید چقد دارو بدن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدارو شکر . پس چرا به من انقدر دیر وقت دادن . علائم خاصی ندارم . یکم سینه هام سنگینه . بعضی وقتها حس ...

عزیزم نگران علائم نباش منم علامت خاصی ندارم فقط هر از گاهی زیر شکمم ی تیری میکشه همین خدا خودش حافظ همه نی نی های تو راهی باشه🙏🙏

خدا جونم شکرت...

دوستان کسی اینجا ازمایش ژنتیک رفته؟هزینش چقدر میشه بدون دفترچه...من با شوهرم فامیل نیستیم ولی دوتا سقط به فاصله ۳ سال داشتم دکتر گفته هم ازمایش ایمنی انعقادی هم ژنتیک بده میخواستم ببینم کسی بوده ژنتیک داده باشه و هزینش چقد بوده.چون فک نمیکنم برای من ازمایش تخصصی بنویسن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خيلي درد كشيدم پنج شنبه از 4 صبح تا 4 عصر با 5 تا قرص سايتوتك ... بعدم شنبه كه وحشتناك بود دردش &nb ...[/QUOTE]

[QUOTE=98858823]ارمغان جون منظورم از دولتي مثلا ابن سينا بود نميدونم دولتيه يا نه ولي خب خيلي شلوغه من اصلا نميتونم ...

تارا ي عزيز خيلي سختي كشيدي اميدوارم الان ديگه بهتر باشي

با توجه به تحربه سقطي ك داشتم از خوندن شرايطت خيلي حالم بد ميشد نميتونستم جوابي بهت بدم فقط بدون كه برات دعا ميكنم و چيزي كه بايد بر اساس همون تجربه بهت بگم اينه كه اصلا فاصله ي زياد نده و تا جا پاي بچه تو دلت هست برو ادامه بده،،، منم دنبال مركزي هستم كه نين شناسيش به روز باشه با تمام امكانات به روز، اگه تحقيقاتت به جايي رسيد به من هم بگو مننون
چون امكانات مركز جنين شناسي خيلي مهمه،

...
به اندازه ده بار منفي شدن اذيت شدم فكر كنم ديگه بتاي مثبت ببينم غش كنم  فقط اون لحظاتي كه درد ...

الهی امین👐

🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من pco بودم هایپر هم شدم. والا داروهای من از بقیه که pco نبودن بیشتر بود اخه هربار میرفتم سونو رشد ...

عزیزم بلاخره توو پانکچر ازت چند تا تخمک گرفتن و چند تا جنین داشتی؟؟؟؟

دکتر بهت نگفته بود که چون pco هستی باید دوز داروهات پایین تر باشه؟؟؟؟

هزینه سل فری چقدر بود؟میخوام اگه ازاد و با دفترچه خیلی فرقی نداره ازاد انجام بدم اخه دفترچه رو دادم ...

سل فری با بیمه نیست مگر اینکه بخواهید از بیمه تکمیلی استفاده کنید من دنا آزمایش دادم فرستادن آلمان هزینش هم 2650 شد برج 2 یا 3 آزمایشگاه نیلو خودشون میگفتن دستگاهشو دارن حدود 100 تومن تا 200 تومن کمتر بود هزینش همون موقع هم اگه با بیمه طرف قراردادتون قرارداد داشته باشه حدود 900 تومنشو کم می کنه ولی دنا نه

نگین عزیزم من خیلی خیلی تو فکرتم و حس میکنم تمام این اتفاقات حکمتی دارن و حتما نی نی مشکلی نداره که ...

قربونت برم عزیزم واقعا ازت ممنونم😙 الهی که همینطور باشه همچی دست خودشه تا الان اینطوری بوده بقیه ش هم به خیر بگذره الهی که همه نی نی ها سالم باشن واقعا آدم در اینطور مواقع میفهمه فقط از خدا باید سلامتی خواست🙏

الحمدالله❤
تارا ي عزيز خيلي سختي كشيدي اميدوارم الان ديگه بهتر باشي با توجه به تحربه سقطي ك داشتم از خوندن شرا ...

خیلی خسته ام محیا جون واقعا داغون شدم تو این پروسه از طرفیم نگرانم دوباره برم انتقالو باز یک جریاناتی پیش بیاد به هدفم نرسم و تو این فاصله ذخیرمم افت کنه 

بیشتر مایلم اول پانکچر کنم بعد شروع کنم به انتقال دادن اقلا اینجوری خیالم راحته جنین کافی دارم

ممنون از همدردیت عزیزم خدا دلتو شاد کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم