2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047265 بازدید | 684585 پست
خدارو شکر . پس چرا به من انقدر دیر وقت دادن . علائم خاصی ندارم . یکم سینه هام سنگینه . بعضی وقتها حس ...

منم توي سينه هام گاهي اوقات تير مكشد .بعضي وقتها علايم پريودي دارم ترشح هم كمي دارم.....

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خيلي درد كشيدم پنج شنبه از 4 صبح تا 4 عصر با 5 تا قرص سايتوتك ... بعدم شنبه كه وحشتناك بود دردش &nb ...

وای تارا جونم چقد سخت.چقد اذیت شدی.امیدوارم بارداری بعدیت بدون دردسر باشه و به خوبی و خوشی بغلش بگیری....یه لحظه تصورت کردم توی اون شرایط تمام بدنم لرزید

خدا خودش کمکت کنه زودتر حال روحی و جسمیت خوب شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما علائم دارید ؟ آزمایش اول ۲۴۹ آزمایش دوم ۵۴۲ . شما چطور ؟

منم اول١٤٠٠دوم٣٠٠٠

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
رنج آزمایشگاهتون چند به بالا مثبت بود ؟ به من گفتن ۴ به بالا . من همچنان میگم چرا بتای من کمه آخه

نمدونم بخدا سر در نياوردم دكترم گف عاليه....البته تمام ازمايشگا ها مثل هم نيستن رنجشون.....من امروز يك سرفه بلندي كردم خيلي جاي جنينم درد گرفت همش مترسم بيفته...امكانش هست؟؟

نه بابا با سرفه و عطسه که نمیوفته

اخه خيلي درد گرفت😥😥😥😥

کنار عدد آزمایشت واحدش رو چی زده ؟ mul یا ul?

بزار الان ببينم

کنار عدد آزمایشت واحدش رو چی زده ؟ mul یا ul?

جواب اخرين ازمايشم

دکتر آصف جاه گرید ۴

منم شدید اندو داشتم که عمل کردم

فقط نگفتی ایمنی و انعقادی چطور؟

و اینکه از روز چندم رفتی سرکار؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
مرسی عزیزم

قربانت😍استراحتت در چه حد هست؟؟من يكم راه ميرم زير دلم تير مكشد