2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
دوستان از پزشكان بيمارستان بهمن براي ميكر كدوم بهترن؟ دكتر ميترا فروتن ، ژيلا عابدي اصل و حيدري كهن

تارا جان اینایی که گفتی من نمی‌شناسم اما دکتر عارفی هم هستن که متخصص سقط مکررن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

من از قبل پیش دکتر طرازی وقت گرفتم الان اومدم گفتن رفته مرخصی. منو گذاشتن با دکتر شه بخش. میخوام بدونم چطور دکتریه؟ دکتر عارفی چطور؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها . طبق محاسبات من ۵ هفته ام تموم شده رفتم تو ۶ هفته . چرا اصلا تهوع ندارم ؟ نگران شدم&nbs ...

عزیزم منم نداشتم ا۱لا تا هفته ۸🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷کاملا عادی بودم برو خدارو شکر کن😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان بعد سقط بنظرتون چه مولتی ویتامینی بخورم برا تقویت بدنم ‌.به خاطر خونریزی زیاد سردرد ...

عزیزم ازمایش خون بده احتمالا کم خونی گرفتی بعد دارو بخور🌷🌷🌷🌷🌷من بعد سقطم شدیدا کم خونی گرفتم ازمایش کامل دادم هر چی بدنم کم بود دکتر دارو داد خوردم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان از پزشكان بيمارستان بهمن براي ميكر كدوم بهترن؟ دكتر ميترا فروتن ، ژيلا عابدي اصل و حيدري كهن

من فروتن هستم راضیم عزیزم🌷باز تحقیق کن ادم مومنیه همه میگن دستش خوبه اما خیلی معروف تر از فروتن هم هست🌷به جز اون۳تا دکترای دیگه ای هم هستن عزیزم

من از قبل پیش دکتر طرازی وقت گرفتم الان اومدم گفتن رفته مرخصی. منو گذاشتن با دکتر شه بخش. میخوام بدو ...

سلام عزیزم من دیروز ساعت ۱۲ باهاش ویزیت شدم فردا هم نوبت پانکچر داد بهم یعنی فردا خودش نیس؟؟؟؟!!

من از قبل پیش دکتر طرازی وقت گرفتم الان اومدم گفتن رفته مرخصی. منو گذاشتن با دکتر شه بخش. میخوام بدو ...

آره منم زنگ زدم مطب گفت آز دادی زنگ بزن اگر دکتر بود باهاش وقت بدم بهت.

عزیزم در چه مرحله ای؟

به نظرم فعلا با همین برو ، اما بارهای بعد برو باز پیش طرازی.

من دو ویزیت قبل از سونوهای انتقالم طرازی نبود ، اما وقتی اومد   ، ادامشو و حتی انتقالو خودش انجام داد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من فروتن هستم راضیم عزیزم🌷باز تحقیق کن ادم مومنیه همه میگن دستش خوبه اما خیلی معروف تر از فروتن هم ...

آرامش جون دكتر عارفي هست اونجا كه باهاش اوكي نيستم 

برام خيلي مهمه كه دكتر رفتار درستي با بيمار داشته باشه واقعا از اين نظر دكتر خودم نمونه است ولي ميخام يك مركز ديگه بغير از اينجا هم جنين داشته باشم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره منم زنگ زدم مطب گفت آز دادی زنگ بزن اگر دکتر بود باهاش وقت بدم بهت. عزیزم در چه مرحله ای؟ به ن ...

من قبلا دوتا میکرو ناموفق تو رویان داشتم. مدارکم امروز آوردم ابن سینا. یه سری آزمایش خون معمولی و سونو نوشت گفت با جواب اینا بیاید. مدارک قبلیم رو قبول کردن. شما کجا رفتین؟ نتیجه گرفتین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان بعد سقط بنظرتون چه مولتی ویتامینی بخورم برا تقویت بدنم ‌.به خاطر خونریزی زیاد سردرد ...

عزیزم بعد. سقط باید مواد. غذایی خونساز و فیفول و اینا بخوری 

پزشکت بعد. از سقط یه آزمایش خون مینویسه برای بررسی فاکتورهای خونی و طبق اون بهت دارو میده 

حتما پیگیری کن چون خیلی مهمه و. نقش زیادی برای بارداری بعدیت داره 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس