2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
ممنون دوستان عزیزم. چاره ای نیست جز صبر و بازم دعا به درگاهش که دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه🙏

آمین🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ااااااا ، پس درست نیست این حرف. راستی شما میدونی فرق آنوکسا با هپارین چیه؟ یک دکتر گف آنوکسا ، ...

گلم وزن مولکولی اینا با هم فرق داره و طریقه ضد انعقاد بودنشون هم فرق داره، هر کردم از یه مسیر عمل می کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سونو خوب بوده نگران نباش اصلا . خيالت راحت سالم. اين سياست جديد آزمايشگاه ها شده جديدا كه ريسك بز ...

گفتی ای وی اف کردی؟

من میرم سونو اصلا نمیگم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من یک جنین داشتم بنظرتون شانس دارم بگیره؟😞

به امیدخدا انشالله میگیره🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
گلم وزن مولکولی اینا با هم فرق داره و طریقه ضد انعقاد بودنشون هم فرق داره، هر کردم از یه مسیر عمل می ...

آهان.منظورم این بود چرا به بعضی ها اینو میدن بعصی ها اون رو .

میترسم تشخیص اشتباه داده باشن مثلا برام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ااااااا ، پس درست نیست این حرف. راستی شما میدونی فرق آنوکسا با هپارین چیه؟ یک دکتر گف آنوکسا ، ...

در مورد هماتوم و یبوست هم هیچ بعید نیست، ببین این داروها باعث میشه هر جا تو بدن به هر دلیلی خون ریزی اتفاق بیفته دیر تر جمع بشه و باعث تجمع خون میشه، اینم بگم هماتوم لخته نیست، یه ساختار پر از خون هست که ارگانیزه میشه، و طول میکشه تا جذب بشه

من همیشه انوکسا داشتم اینبار هپارین داد و پرسیدم فرقش و گفت هپارین بهتره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بعد اینکه توالت فرنگی طبقه بالا حدود ۱۰تا پله داره که ارتفاع پله ها کمه بنظرتون ضرر داره؟

عزیزم کلا فشار نیار به خودت وگرنه مشکلی نداره فقط آهسته برو🌷🌷🌷

آره واقعا منم خیلی خوشحالم اینجا رو پیدا کردم، قبلش تاپیک آی یو آی بودم ولی اینجا خیلی پویا تره

ماشالا خودتم پویایی.

آنا جون قبلا زیاد میومد ، شما اومدین ، دید فعالین ، تفویض اختیار کرد ب شما🥰

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من یک جنین داشتم بنظرتون شانس دارم بگیره؟😞

بله عزیزم چرا نداشته باشی خیلیم عالی

خیلی از بچه ها با یکی باردار شدن🌷🌷🌷🌷🌷

سلام ببخشید عزیزم برام سوال پیش اومد علت سقطو نگفتن بهتون ...من نمیدونستم سقط کردید امضاتونو خوندم خ ...

پو جان عزیزم رفتی غربال؟

نه عزیزم نگفتن .  گفتن طبیعیه.۳ ماهه اول ، نطفه ضعیف بوده.

عزیزم خیلی ناراحت شدم

چند هفته متوقف شده بود؟

انشالللللللللله خیلی زود خبر بارداریت و اینجا بدی و ما رات خوشحالی کنیم عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷💜💜💜💜💜

وااای چقددد خوب ظاهرن فقط منم که آبرو ریزی ام 😖😁

آبرو ریزی واسه چی، فقط خواهرانه بگم نذار کسی جزئیات رو بدونه، الان مامانم بال بال میزنه بفهمه چرا کارمون به آی وی اف کشید، با این که خیلی برام عزیزه و دوستش دارم ولی قانون حریم خصوصی زندگیم باعث میشه بگم علتش نامشخص بوده، خداییش دروغم نگفتم، آخرش هیچ کی نفهمید چرا بدن همسرم به اسپرما حمله می کنه