2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
زير ٣ بايد باشه 

عزیزم پس خیلی بالا نیست که یکی بالاست

مطمین باش انشاللله به سلامتی سالم و خدا حافظش🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره گلم چرا امیدی نباشه، اگر ادامه دار بود شیاف شب رو به دو تا آمپول پروژسترون تبدیل کن و صبح هم یه ...

شیاف گذاشتم قطع شد..۱۴ پریود باید میشدم ولی همیشه یک هفته قبلش لک میدیدم... نمیدونم پریود دارم میشم 😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیروز خواهرم که برام زد یکم ترسم ریخت دیدم اونقدرام سخت نیست ولی آخرش خواهرم که تزریق کرد یه مقد ...

آره عزیزم،

خیلی راحتتر از اون چیزیِ که به نظر میاد. من یکی از دغدغِهایِ بزرگم قبل از شروعِ آی وی اف همین آمپولاش بود. تا جایی که شوهرمو بردم کلنیک که پرستار بهش یاد بده چطور آماده کنه و بزنه. ولی آخرش دیدم خودم از همه بهترم آخه یبار سِتروتاید رو دادم پرستار کلینیک واسم زد، وقتی زد، یه نگاهِ عاقل اندر صفیه بهش کردمو تشکر کردم. خیلی بد زد مثلِ دارت، زارت   زد تو شکمم. 

واسه من سخترین کار، آماده کردنِ لووِریس  بود چون باید یه آبو با ۲تا پودر جدا جدا قاطی میکردمو دقت می‌کردم که خوب قاطی شدن، از هر شیشه کامل کشیده شده،... 

اون یه قطره که گاهی بعدِ کشیدنِ گونال ممکنه بریزه، مهم نیست، واسه منم ۲ بار پیش اومد.

سل فري ١٥ روز ديگه جوابش مياد خيلي طول ميكشه. دوباره اگر مشكوك باشه جوابش بايد آمينو يا cvs انجام بد ...

عزیزم نگران نباش بقول آزی جون مبلغی توی گلوی آزمایشگاه فرو کنی انشالله همه چی حله،خواهر من ۳سال قبل ان تی گفتن بالاست و فرستادن آمینو انجام داد  کلی استرس گرفت ولی جواب ان تی خوب بود و بچش سالمه خدا رو شکر

عزیزم    سرم ivig  در حد تحقیقاته و و اکثر دکترا نظرشون اینه که هنوز ثابت نشده که موف ...

وقتی ایمنی مشکل ندارم پس پردنیزولون برای چیه ؟؟؟ 

حقیقتش امروز با همسرم صحبت میکردم میگفت حالا که قراره از نو شروع کنیم پیش دکتر دیگه ای بریم 

انگاری طرازی به دلش ننشسته ، مد نظرم عارفی بود ؟ دکتر خوبیه ؟؟؟

ضخامت آندومترمو نگفت فقط گفت عالیه دوتا انتقال قبلیام روز ۱۸ انتقال دادن ولی سری سوم روز ۲۰ انتقال داد 

برای همسرمم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم 

ارمغان خیلی سردرگمم 

خداجونم شکرت       
26.آینوووووش 3 25.samaneh_m 26.rakhsh 67،  3585 27.pary 12، aslr 28. نیلاسمان 29. ni ...

سلام زینب جون 

من ۷ روزه دعای توسل رو نخوندم سعیمو میکنم بخونم 

ولی لطف میکنی اسم منو خط بزنی ؟ ممنون ❤

خداجونم شکرت       
نفسی جان یه بار سر دخترم که باردار بودم بلوزمو زده بالا داشتم شکممو نوازش میکردم و باهاش حرف میزدم ی ...

واای عزیزم.چ بامزه.😁..من از این عکسا دیدم ک پای بچه از رو پوست شکم معلومه خیلی جالبه

حستو تو اون لحظه😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وقتی ایمنی مشکل ندارم پس پردنیزولون برای چیه ؟؟؟  حقیقتش امروز با همسرم صحبت میکردم میگفت حالا ...

عزیزم از هر دکتری که انرژی مثبت میگیری و بهش میتونی اعتماد کنی برو پیشش ،عارفی کاملا بروز هستش و آمار مثبتش بالاست یبار مطبش بودم دیدم یه یک خانم شوهرش مشکل داشت بهش گفت شوهرت بره پیش جنتی و اگه شرایط شوهرتو جنتی تایید کرد بیا سیکل شروع کنیم

سلام زینب جون  من ۷ روزه دعای توسل رو نخوندم سعیمو میکنم بخونم  ولی لطف میکنی اسم منو خط ...

سلام عزیزم همین که سعی می کنی بخونی عالیه، دستت هم درد نکنه

جای شما می خونم، مگه اینکه کلا دیگه حال نکنی اسمت باشه

سلام عزیزم همین که سعی می کنی بخونی عالیه، دستت هم درد نکنه جای شما می خونم، مگه اینکه کلا دیگه حال ...

رفقا رفتم هپارینم رو بزنم ، بد هواگیری کردم دو قطره پرید تو چشمم🙈

کمی کم شد مقدارش ، مثلا قبلا اگر ۴میل کمتر از سر سرنگ بود ، همون مقدارش باز کم شد ، 

ایراد نداره؟

و اینکه پرید توی چشم.کم هم نبود. خطر نداره؟

کلا هم دور نافم دو طرف خال خال شده جای هر سرنگ ، یا قرمزه یا مثل خون مردگی سیاه.

همه همینجور میشین؟

بعد ایراد نداره گاهی بازو بزنیم ، گاهی ناف؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نفسی جان یه بار سر دخترم که باردار بودم بلوزمو زده بالا داشتم شکممو نوازش میکردم و باهاش حرف میزدم ی ...

وای چه صحنه ای.واقعا ادم هم ذوق میکنه هم میترسه یه لحظه😂 من که هنوز شکار نکردم از این صحنه ها.البته حدس میزنم بخاطر جفتم هیچوقت این اتفاق نیفته😁

ان شاالله قسمت همه ی منتظرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وقتی ایمنی مشکل ندارم پس پردنیزولون برای چیه ؟؟؟  حقیقتش امروز با همسرم صحبت میکردم میگفت حالا ...

عزیزم منم همش فکر میکنم اگه بعد مثبت شدن دوباره پردنیزولون نمیدادن اینجوری نمیشد 

چون من پردنیزولون رو ۱.۵ ماه قبل انتقال شروع کردم و از یک هفته قبل انتقال قطع کردن ۵ روز بعد از مثبت شدن دوباره برقرارش کردن که ظاهرا چند روز بعدش جنین متوقف شده رشدش

اینا همش حدسهای ماست واقعیت اینه که خدا نخواسته و نداده خودتو اذیت نکن خواهر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم پس خیلی بالا نیست که یکی بالاست مطمین باش انشاللله به سلامتی سالم و خدا حافظش🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

يكي هم خيلي خطر داره . خدا هرچي هست خير باشه فقط 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦