2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
سلام بچه ها شما هم آب دهنتون زیادی ترشح میشه و دهنتون بد مزس؟🤐😥😣 حال ادم و میگیره هر چی میخورم😭 ...

آره طبیعیه، گاهی منگ میشم کلا، آب هم جرات ندارم بخورم، حوصله سرم زدن هم ندارم فقط آب هندوانه و طالبی، باز این جوری بهتره تا آب خالی

امروز سیرابی هم خوردم ببینم چی میشه

من خیلی وقته درد ندارم و حالت تیر کشیدن هم ندارم اصلا فقط چیزی که انگار نمیخواد دست از سرم برداره ته ...

خخخخخخخخخ همون خیال آدمو راحت می کنه، ببین خل شدم تلاش می کنم بهتر شم، یه ذره خوب میشم می ترسم، بعد دوباره تهوع میاد و عواقبش میگم خدا رو شکر 

یعنی صبح ها بالا میارم میگم شکر خدا هنوز حالم خراب میشه😬😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که وقت میزاری٫ ایشالا به حق علی خدا نی نی رو برات حفظ کنه به نظرت برم آز ژنتیک بدم؟

ممنون از دعای قشنگت، ببین از نظر دکترا لازم نیست ولی من بودم حتما آز ژنتیک میدادم خیالم راحت بشه

Nt 1.3 بود و تیغه بینی هم دیده شد.نمیدونم این ریسک از کجا اومد.ای خدا بسمه این همه استرس😭😭😭

ببین اگه ای وی اف هستی سنتم بالاس مطمین باش الکی زدن چون کلا واسه ای وی افی ها ریسک میزنن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
گلم من دیدم آزمایشهاتو مشکلی نداشت، یه ذره گلبول های سفید در حد کم بالا بود که اصلا مهم نیست

ممنونم که دیدی عزیزم😘❤ اخه دکترمم امروز نبود گفتم بذارم اینجا خیالم راحت شه.لطف کردی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ازمایشات هیچ مشکلی نداره خداروشکر

ممنونم آزی جون.خداروشکر.ان شاالله برای شما و بقیه هم‌همه‌ چی خوب پیش بره.همین که قندم‌ خوبه‌انگار دنیا رو بهم دادن.دیگه با عذاب وجدان هندونه و شکلات نمیخورم😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاالله شما هم همین طور، دقت کردی نصف بیشترش برای شما رفت 😍😍😍😍

اره عزیزدلم...ان شاالله برای همه به سلامتی بگذره😍باورم نمیشه دارم به هفته ی ۳۰ نزدیک میشم😅ان شاالله همه ی باردارا به سلامتی بارشونو زمین بذارن و همه ی منتظرا هرچه زودتر به ارزوی قلبیشون برسن

سلام چی شده؟

سلام رویا جونم خوبی؟اقا پسرمون خوبه؟

هیچی‌نشده گلم هفته ی قبل سونوی بیشوعور بهم استرس داد که اب دور بچه داره کم‌میشه،وزنش داره میزنه پایین از نمودار.و‌دهانه ی رحمت داره کوتاه میشه یا باز میشه نمیدونم همچین چیزی...طول سرویکسم ۳۵ بود

که بچه ها گفتن چرت و‌پرت گفته😐ده روز دیگه‌سونو مجدد دارم ولی اونجا نمیرم دیگه میرم یه جای معتبرتر...دعا کن همه‌چی خوب باشه ❤

سلام خانما،میشه کمکم کنین

دکتر برام آزمایش های قبل آی وی اف نوشته و همینطور آزمایش ذخیره تخمدان.

الان جوابشو گرفتم،هر چی نگاه میکنم ذخیره تخمدان رو توش نمیبینم.اسمش amh هستش یا چیز دیگه؟؟؟؟

گلم خیلی خوبه که دارن برات بررسی می کنن، برو خدا رو شکر کن، البته دست خودت هست که بررسی بشی یا نه ول ...

چی بگم حالا سه شنبه برم خبرشو میدم چی شد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه