2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047305 بازدید | 684586 پست

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌سلام بچه ها خوبین ، خانما اوناییکه همسرتون آزو اسپرمه ، میتونین دکتری رو بهمون معرفی کنین که قبل از اینکه بهمون پیشنهاد آی وی اف یا میکرو بده ، اول ببینه راهی هست برای درمان آزو اسپرمی همسرم یا نه ؟؟؟ 

چون هر دکتری که میریم فقط میکرو پیشنهاد میده 

من واقعا دلم میخواد حتی اگه یه درصد یا یه راه وجود داشته باشه یا عملی باشه که همسرم انجام بده این کارو بکنیم 

خواهش میکنم اگه دکتر خوبی میشناسید بهم معرفی کنید فداتون ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

خداجونم شکرت       
اره عزیزم کلومیفن خورد قبل میکرو

کلومیفن برا چی میخورن مردها؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟جواب ازمایش قندمو امروز گرفتم خیلی پایینه که من الکی میترسیدم😑حالا اینجا میذارم مال کم خونی و عفونت هم هست شماها ببینین چجوریه...فعلا شاید نتونم برم پیش دکترم.مرسی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبه که به سلامتی

مرسی عزیزم ولی نمیدونم چرا تیروئیدم با اینکه دز دارومو بیشتر کرده بودم هیچ تغییری نکرده!توقع داشتم خیلی پایینتر بیاد

قندمم به نظر خودم با این رنج نرمالش مقایسه میکنم خوبه.ولی بازم باید بذارم اینجا بچه ها بگن خیالم راحت تر میشه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام آزی جون از ۴ صبح شروع کردم هر ۴ ساعت قرص میگذرم  حجم خونریزی خیلی زیاد نیست ولی امان از ...

کیسه اب گرم دوتا بذار

یکی رو شکمت یکی کمرت

دردتو‌کمتر میکنه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من زود عصبانی میشم خیلی زود. ولی بنظرم الان بهتر شدم نه چاق هم نشدم. من کلا لاغرم. ۱۶۰ قدمه ۵۲ وزنم ...

خيلي جالبه اين طب إسلامي سنتي، منم صفرام بالاست، صفرا بر بايد بخورم ولي ميترسم يه وقت باردار باشم خطرناك باشه باردار هم كه خبري نيس همش ميمونم پا در هوا، نه مثل ادم ميتونم دوا درمون رو با خيال راحت بخورم نه مثل آدم يهو ذوق زده شم بيينم  باردارم😭😭😭 همش در خوف و رجا هستم😭

...
کیسه اب گرم دوتا بذار یکی رو شکمت یکی کمرت دردتو‌کمتر میکنه

هومت جان شما چرا ميخواي ميكرو كني؟ سابقا انجام دادي؟

ميگم اين صفرا بالا باشه جلوي بارداري رو ميگيره؟؟

...
Nt 1.3 بود و تیغه بینی هم دیده شد.نمیدونم این ریسک از کجا اومد.ای خدا بسمه این همه استرس😭😭😭

عزیزم یکی از فاکتورایی که توی ریسک تاثیر داره شنیدم سنه.یعنی نگاه میکنن اگه طرف بالای ۳۰ سال داره براش ریسک میزنن!میدونم الان تو دلت آشوبه من تقریبا این حسو تجربه کردم...با اینکه واسه من ازمایش غربالگری اول همه چی خوب بود دکترم الکی دومیو نوشت که ریسک سندروم متوسط بود.ولی دکترم گفت به ازمایشگاه اعتمادی ندارم برو انومالی مطمئن شی سالمه.که خداروشکر توی انومالی مشکلی نبود

ولی برای اینکه خیالت راحت شه سلفری رو بده بهت قول میدم بچت صحیح و سالمه.هنوز کسیو ندیدم سلفری یا امنیو داده باشه و بگن بچه مشکلی داره!

انقد هم استرس به اون جوجه نده.ریسکت چقدر بود؟من شنیدم سونو خیلی مهمتره

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌سلام بچه ها خوبین ، خانما اوناییکه همسرتون آزو اسپرمه ، میتونین دکتری رو بهمون معرفی کنین ...

سلام نی نی تپل جان میتونم بپرسم آزواسپرمی همسرتون از چه نوع هس؟ما قراره ۱۷ این ماه میکروتسه انجام بدیم...به نظرتون چقد امید داشته باشم اسپرم برامون پیدا شه؟همسرم قبلا شیمی درمانی شدن و اسپرم فریز نشده

گلم سازمان انتقال خون سمت برج میلاد، اگر رفتی بیا اینجا هم اطلاع بده به بقیه هم بگیم

سه شنبه میرم دکتر باهاش صحبت کنم خدا کنه قبول کنه ببرم اینجا که شما میگی.فک میکنی چقد ارزونتر باشه .من دفتر چه ندارم.بعد اینجایی که میگید ازمایشگاهه؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه