2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست
من nt نرمال بود اما دکترم گفت حتمااا باید این آزمایش رو بدی گفت کسی که با آی وی اف باردار شده باید س ...

نه بابا نگرانی نداره، منم خودم می خوام به دکترم بگم برام بنویسه، چون خیلی ریلکسه میگه فعلا لازم نیست تا جواب ان تی و آز خون بیاد 

حالا هم نوبت NT رو داده 24 مرداد، تازه میگفت آز خونت 10 روز طول میکشه الکی نگران نشی😂😂😂😂 توکل به خدا

بچه ها روز اول ivf چه جوری دراز کشیدید... طاق باز یا به پهلو هم میشدید؟؟ من خیلی زیر شکمم حالت نفخ د ...

من هر جور راحت بودم، اصلا دقت نمی کردم چه جورم ولی از طاق باز بدم میاد کلا همیشه به پهلو می خوابم😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم.. آخه امروز روز اول بود ... طاق باز خوابیدم کمرم درد گرفته..‌ شما هم نفخ داشتی روز اول؟... ...

نه بابا خودشون گفتن🤔🤔🤔🤔 گلم تو تمام دنیا بعد انتقال میگن برو زندگی عادی رو انجام بده هانا جان و شادی جان بلافاصله بلند شدن و الان خدا رو شکر هانا دخترش بغلشه و شادی هم تازه مثبت شده به سلامتی

بچه ها الان تو بدترین دوران زندگیمم توروخدا بهم انگیزه بدین ..ماه پیش رفتم ال دی دادن گفت پریود بعد ...

عزیزم چه خبره این همه انرژی منفی آخه، شما شرایطتون عالیه ان شاالله زودی مامان میشی 

دیگه یه ال دی خوردن واسه رفع کیست که این همه نگرانی نداره عزیزم، منم قبل انتقال کیست زدم سمت راستم تا 20 روز قبل انتقال هم هنوز کامل نرفته بودن، کیست آندومتریوما هم دارم ولی خدا رو شکر مثبت شدم

وای بچه ها من دیگه کلافه شدم الان 8 روز از تزریق دو تا آمپول پروژسترون میگذره هنوز عادت نشدم این ورم بعد پانکچر بد جوری رو اعصابمه 😭😭😭😭😭بخاطر این بزرگ شدن شکم حتی مهمونی نرفتم تا به کسی توضیح ندم 😕😕

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
گلم ضرر که نداره ولی شما دکترت گفته یعنی لازم داری، برای بقیه دوستان میگم که مثل خودم استرس داریم نگ ...

مرسی زینبی جون.چه میدونم اخه ادم همه چی میشنوه.گفتم بپرسم شما اطلاعاتتون خوبه خیالم راحت شه...فردا اگه دکترم بود میرم پیشش ازش میپرسم ببینم چی میگه...اخه من از اول بارداری شیاف اندومترین داشتم.دز اندومترین خیلی پایینتره.هر شیافش ۱۰۰ میلی گرمیه...فکرکن من روزی سه تا داشتم...تازه میشد ۳۰۰

بعد از هفته های ۱۱ اینا کمش کرده بودم که باز توی ان تی هماتوم دید و گفت سیکلو بذار شبی یه ۴۰۰

هنوز حس میکنم دز این شیافه خیلیه😑ولی دکترم میگفت اون اندومترین دزش پایین بوده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آزی جون به سلامتی رفتی غربال؟

سهیلا جون من نفهمیدم مامان شدی به سلامتی؟من همیشه خیلی تو فکرتم..چندبار پرسیدم جواب ندادی

ان شاالله که موفق باشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم چه خبره این همه انرژی منفی آخه، شما شرایطتون عالیه ان شاالله زودی مامان میشی  دیگه یه ال ...

ای خدااااا شکرت انشالله خداواست حفظش کنه

توروخدا منم دعاکن بخداخسته شدم😿

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
من انتقال ندادم.خواهرم باردارشد ویه خواهرزادم.یه وقتهایی سوالهای اونا رمیپرسم

اخه امضات نوشته بود سلامتی نی نی گفتم شاید مامان شدی عزیزدلم

ان شاالله به زودی درمورد نی نی خودت سوال بپرسی❤

بچه ها اين طب إسلامي سنتي به من ميگه گرمي زياد مانع بارداري ميشه، واقعا درسته به مظرتون؟ البته راستش ...

کاهو سکنجبین اصل برای هر مزاجی خوبه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
گلم لینک میذاری من موفق نشدم🙈🙈🙈

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3024710/کسی-بلده-آز-خون-غربالگری-تفسبر-کنه-نگرانم?page=1

مرسی عزیزم😍🙏😘

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ساعت 10 اوج شلوغه ولی 8 صبح خیلی خوبه، بعدم مگه ننوشته بود جلو اسمت باردار؟ همیشه زود میفرستن منم دو ...

چرا ولی چون سونو غربالگری داشتم تا  انجام بدم بعد ک رفتم برای مطب منو انداخته بود نفراخر

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
گفت چچوری قطع کنی؟

گفت کلا قطعش کن چون روزی یکی استفاده میکنم الان ولی تا هفته ۸ روزی دوتا استفاده میکردم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤