2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما آزمایش سل فری هم دادی؟

نه گلم من ندادم...اما ازمایش خوبیه اکثر بچه ها دادن و خیالشون بابت سلامتی وروجکاشون راحت شده.من چون اینجا نداشتن این امکاناتو نتونستم این ازمایشو بدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

خانوما توروخدا یکی جوابمو بده خسته شدم من تو شمال دکترم بهم گونال اف داد که باید روز سوم پریود باید میزدم من یکاری بذام پی اومد روز سوم پریود تهران اومدم که امروز باشه گونال پیدا نکردم سینال خریدم با همون 450 الان رفتم 75 واحدشو تزریقاتی برام زد گفت ازش فقط 20 واحد مونده من چی کنم حالا توش کم بود در حالیکه روش نوشته بود 450!؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه گلم من ندادم...اما ازمایش خوبیه اکثر بچه ها دادن و خیالشون بابت سلامتی وروجکاشون راحت شده.من چون ...

من nt نرمال بود اما دکترم گفت حتمااا باید این آزمایش رو بدی گفت کسی که با آی وی اف باردار شده باید سل فری بده.خیلی نگرانم😔

عزیزم من دیدم خیلی پیگیر طب سنتی هستی ان شاء الله اون جوری نتیجه می گیری گلم، ولی اگر خدای نکرده با ...

بله عزيزم

طب سنتي رو تا حدودي رعايت ميكنم

ولي ديگه اصلا دنبال ivf نميرم

چون تكرار اين حجم از دارويي كه تو اين پروسه وارد بدن ميشه و اين همه دستكاري نميتونه عواقب خوبي تو آينده براي سلامتيم داشته باشه

حالا واقعا اگه اشتباه ميگم شما هم كه علمش رو دارين به من اطلاعات درست بدين

چون خودم واقعا ميترسم ديگه

و اينكه به همسرم گفتم واريكوسلش رو عمل كنه

كه اگه خدا خواست طبيعي به ما بده

اگه به من باشه بيشتر ازهمه دلم ميخواد بچه به سرپرستي بگيرم تا اينكه بارها و بارها برم براي ivf

من nt نرمال بود اما دکترم گفت حتمااا باید این آزمایش رو بدی گفت کسی که با آی وی اف باردار شده باید س ...

من از دکترم پرسیدم گفت ما سلفری رو برای کسانی پیشنهاد میکنیم که ازمایش ان تی مشکوک باشه و مادرهای بالای ۳۵ سال. من بهش گفتم حتما باید انجام بدم گفت صبر کن بببنیم نتیجه ان تی چی میشه  من که اگه ریسک ان تیم پایین باشه اونو انجام نمیدم. 

خانوما توروخدا یکی جوابمو بده خسته شدم من تو شمال دکترم بهم گونال اف داد که باید روز سوم پریود باید ...

متاسفانه من شنیدم امپولای ایرانی اکثرا این مشکل رو دارن...مطمئنی تزریقاتی به اندازه تزریق کرده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من nt نرمال بود اما دکترم گفت حتمااا باید این آزمایش رو بدی گفت کسی که با آی وی اف باردار شده باید س ...

اصلا نگران نباش.منم دوستم همه چیش خوب بود ولی این ازمایشو داد گفت دکترم گفته چون ای وی اف هستی این ازمایشو بدی بهتره.منم خیلی دلم میخواست این ازمایشو بدم اگه هزینه میکنی ولی خیالت تا اخر بارداری راحته.مطمئن باش وروجکت سالمه

من از دکترم پرسیدم گفت ما سلفری رو برای کسانی پیشنهاد میکنیم که ازمایش ان تی مشکوک باشه و مادرهای با ...

البته اگه ادم مطمئن باشه که واقعا میفرستن خارج خیالش راحت تره...من اعتماد ندارم متاسفانه😑ولی ازی جون جدیدا اکثرا یه ایرادی میذارن رو ازمایش یا سونو که آدمو بفرستن برای سلفری😒خیلیاش بازی خودشونه و موضوع پوله

البته برای بعضی موارد خوبه

ان شاالله برای شما ان تی خوب باشه و نیازی نداشته باشی گلم 

بچه ها روز اول ivf چه جوری دراز کشیدید... طاق باز یا به پهلو هم میشدید؟؟ من خیلی زیر شکمم حالت نفخ د ...

عادی بخواب عزیزم.من به کمر بیشتر و گاهی پهلو میخوابیدم...حالت نفخ منم داشتم سعی کن غذاهای نفاخ اصلا نخوری.آب زیاد بخور و توی خونه راه برو.ان شاالله مامانی😍

عادی بخواب عزیزم.من به کمر بیشتر و گاهی پهلو میخوابیدم...حالت نفخ منم داشتم سعی کن غذاهای نفاخ اصلا ...

مرسی گلم.. آخه امروز روز اول بود ... طاق باز خوابیدم کمرم درد گرفته..‌ شما هم نفخ داشتی روز اول؟... به من گفتن تا ۳ روز فقط دراز باید بکشم..شما چیکار کردی که موفق شدی؟