2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جان کلا چند میلی گرم خوردی 50 یا بیشتر? یک ساعت بعد آز دادی یا دو تا یک ساعت ?

نمیدونم چند میلی گرم بود عزیزم.تقریبا سه چهارم لیوان یک بار مصرف بود

اره ببین اول ازم خون گرفت بعد بهم محلولو داد گفت باید حتما در عرض ۵ دقیقه بخوری😷 گفت ساعت بگیر هروقت خوردی یه ساعت بعدش بیا باز نمونه بگیرم ازت...بعد از اونم یه بار دیگه با فاصله ی ۱ ساعت ازم خون گرفت

کلا سه بار نمونه گرفت.یه بار قبل محلول.یه بار یه ساعت بعد محلول.یه بار دوساعت بعد محلول.توی کل این مدت هم نباید جز آب چیزی میخوردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
با عکس رنگی وضعیت باز و بسته بودن لوله ها و و اگر خدایی نکرده لوله مشکلی داشته باشه نوع مشکل برسی می ...

عزیزم میشه جواب ازمایشام و فرستادم تو صفحات قبل شما هم ببینی بگی بهم انعقاد خونم زیاده؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خداروشکر عزیزم راستی ازمایشام و گذاشتم اگه تونستی بهم بگو غلظت خونم چقدره؟🌷🌷🌷🌷🌷

حتما گلم اگه حالم خوب باشه تند تند می خونم بهش برسم

راستی دیروز پرسیدم از دکترم که آب به زور می خورم اونم کم، گفتم غلظت خون نگیرم، که دکتر گفت اگر حتی با آب هم حالت بد شد سرم قندی نمکی خالی بگو برات بزنن تا آب بدنت هم تامین بشه

آره. کمتر از یک ساعت حتی. یه بار بچه بره دستشویی ، یه بار خوراکی بخریم ، دو بارم بعد از هر عوارضی. ...

نمیدونم گلم ان شاالله که زودی خوب میشی.خستگی مسیره.منم تا چندروز حس میکردم کل بدنم درد میکنه

ولی ان شاالله خوب میشی مامان خانم😘❤و اینبار حبه ی انگورت محکم میچسبه به دلت و یه همدم میشه برای داداشش❤شایدم بیشتر از یه دونه 😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حتما گلم اگه حالم خوب باشه تند تند می خونم بهش برسم راستی دیروز پرسیدم از دکترم که آب به زور می خور ...

اهان اکی اخه من از سرمم میترسم اه درد داره سوزنش😣😣😣😣😣😣😣

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بله درست ميگي  آخه دكتر عابدي آمپولو حتما ميده يه بار ازش سوال كردم كه شياف بده گفت انقدر لوس ...

گلم خیالت رو راحت کنم واقعا هیچ فرقی نداره، تازه تو یک مقاله نوشته بود شیاف بهتر هست، حالا باز یک مقاله رفرنس نیست، من حرف دکترهای رویان رو قبول کردم، چون همه اتفاق نظر داشتن فرقی نداره، دیگه منم گفتم مگه خودآزاری دارم آمپول عضلانی الکی بزنم، تا قبل لکه بینی هم شياف بود، بعد 20 روز آمپول داشتم، الانم دوباره شیاف دارم که تازه دکترم گفت بکنمش روزی 1 عدد تا هفته 12 و بعد هم قطع کنم

استرادیول هم دارم یواش یواش کم می کنم تا هفته 10 دیگه باید قطعش کنم کامل

دوست عزیز یعنی احمدی از کلانتر بهتره،من همش ناراحتم که چرا با کلانتر ویزیت نشدم،آخه احمدی هم که اصلا ...

خیلی بهتره.به حرف زدن نیست که عزیزم.اون دانشش خیلی بیشتره

خیلی از بچه ها از اشتباهات کلا ن تر شاکی بودند فقط من نیستم

منم مث شما شد دیگه.قبل از آمپول آزادسازی گفت تخمکات خیلی بزرگ شده و احتمالا قبل از پانکچر خیلیش آزاد ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشاالله با اومدن نینیت همه چی یادت می ره

زینب جان میگم بنظرت من کدوم مرکز برم؟ بین ابن سینا و رويان موندم واقعا. رویان دوبار باهاش انتقال منف ...

ببین گلم واقعا نمی دونم چی بگم، منم پارسال یه مدت قصد کردم برم ابن سینا و واقعا مونده بودم، اما از یه طرف هزینه اونجا بیشتر بود، از طرفی مسیرش طولانی تر بود برام

این وسط قضیه آندومتریوزم پیش اومد واقعا گیج شده بودم، ولی خدا یه کاری کرد همین جا موندم و خوشحالم الان، حداقل 30 میلیون الکی پول عمل ندادم برای کاری که لازم نبود، اینم بگم رویان هم غیر از دکتر مشایخی دو نفر دیگه گفتن عمل کنم، واقعا مدیونشم

از طرفی هم دوبار دلسوزی جنین شناسی رو دیدم، یه بار سر آی یو آی دوم که اسپرم های همسرم از هم باز نمیشد و خیلی شفاف باهامون صحبت کردن که کنسل کنیم و پولمون رو بدن ولی ما خودمون گفتیم نه دوست داریم انجام بشه 

و به نظرم می تونستم چیزی نگن بهمون و بعدا می‌شد توجیه کنن بدون این که چیزی بفهمیم 

سر میکرو هم دیگه نمی تونستم به جای دیگه اطمینان کنم، چون گفته بودن به خاطر وضعیت خاص همسرم باید تو ظرف نمونه گیری یه مدیوم مخصوص باشه تا به واش اسپرم جواب بده، من نمی دونستم اون مدیوم چی هست و نمی دونستم جاهای دیگه هم هست یا نه، خلاصه به همون جا اعتماد کردم و اتفاقا همون مدیوم باعث شد اسپرم ها بالاخره از هم جدا بشن، یادمه بعد از پانکچر به هوش اومدم داشتن برام فرم فریز تخمک میاوردن که امضا کنم در حالی که می‌شد اهمیت ندن 

ولی واقعا نمی دونم واسه شما چه جوریه و اصلا نمی تونم پیشنهاد بدم یا ندم 

خیلی بهتره.به حرف زدن نیست که عزیزم.اون دانشش خیلی بیشتره خیلی از بچه ها از اشتباهات کلا ن تر شاکی ...

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...