2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
کدوم مرکز بهتره اونجا برو حالا یه ماه زودتر دیرتر مهم نیست

نمیدونم والا از هر دو تعریف میکنن، هم دکتر مرکز مادر عالیه هم دکتر مرکز حضرت مریم،خودمم موندم والا

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ای بابا، یعنی دوماه آزمایشو اینا تا برسه ب تخمک کشی؟ من دلم میخواست مهرماه انجام بدم میکرو ک اگه خد ...

من بهت پیشنهاد میکنم برو تهران . پزشک اورولوژیست اونجا دکتر بامدادیانه فکر کنم که یه پروستات ساده رو نتوسته بود تشخیص بده برای پدرم . تو یک سال یکبار نگفت سونوکرافی فقط راه به راه نمونه برداری بعدش هم قوی ترین آنتی بیوتیک ها . اصلا حالیش نبود هیچی . اگر فقط اونه من بهت پیشنهاد نمیکنم اونجارو چون شما همسرت مشکل داره پیش یه پزشک خوب برین . کلا پزشکهای اونجارو قبول ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا از هر دو تعریف میکنن، هم دکتر مرکز مادر عالیه هم دکتر مرکز حضرت مریم،خودمم موندم والا

پس برو اونجایی که زودتر بهت نوبت میدن توکل به خدا انشالله تا دوماهه دیگه مامان جدید گروه باشی

دوستان ، اونایی که چند روز بعد انتقال یا همون موقع رفتن شهرشون با ماشین شخصی ، بیاین بگین چه جوری رف ...

ما روز دوم برگشتیم . با سرعت ۷۰ تا ۸۰ تا . خیلی حساس نباش

من بهت پیشنهاد میکنم برو تهران . پزشک اورولوژیست اونجا دکتر بامدادیانه فکر کنم که یه پروستات ساده رو ...

اره بامدادیان هست یکی دیگم هست. مرسی ک گفتی حتما در تظر میگیرم اینو 😍

پس برو اونجایی که زودتر بهت نوبت میدن توکل به خدا انشالله تا دوماهه دیگه مامان جدید گروه باشی

ایشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

اصلا انتظار نداشته باش تو یکی دوماه کارت تموم میشه . خیییلیییی باید صبور باشی تو این مسیر و خودتو بسپاری به خدا . آزمایش های ایدز و هپاتیت و ... رو ام از آقا و هم از خانم میگیرن معمولا و مرکزی که من بودم فقط تا ۶ ماه براشون اعتبار داشت . من که چندین باااار این آزمایش هارو دادم . 

اصلا انتظار نداشته باش تو یکی دوماه کارت تموم میشه . خیییلیییی باید صبور باشی تو این مسیر و خودتو بس ...

اره راست میگی،باید بیخیال باشم تا کارارو خودش پیش بره، تنها دلیلم همین بود ک با پری مهرماهم میکرو انجام شه ،اگرم نشد الان دیگه یکم مجبورم قویترانه رفتار کنم فکنم.مرسی عزیزم

بچه ها باید دو پریود بگذره از انتقال یا دوماه اگه دوماه باشه تازه تا خرداد ساله اینده نمیتونم برم ول ...

برنا جون بعد پریود دوم میتونی داروهای انتقال شروع کنی ولی بهتره از الان بری ویزیت بشی شاید ال دی بدن واسه ماه بعد یا دیفرلین ۲۱ پریود بعدی برات تجویز بشه

اره بامدادیان هست یکی دیگم هست. مرسی ک گفتی حتما در تظر میگیرم اینو 😍

اگه مهمونی که پیرپیر تر از اون یکی هستش اطلاعاتمن ازش فک کنم بیشتربه حتی زحمت دارو نوشتنم به خودش نداد

عزیزم حضرت مریم به نظر من چیزی واسه تعریف کردن نداره ماه پیش یه نفر دو تومن دارو تهیه کرده سیکلشو کنسل کردن به همین راحتی فرستادن برای جنین اهدایی البته اونا قرار بود از اسپرم اهدایی استفاده کنن بعد اونهمه دنگ و فنگ و منتظر شدن