2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
دوستان دیروز فرصت نداشتم بهتون بگم رفتم طب سنتی خانم دکتری که اونجا بود گفت اگه قبل از انتقال میوم ...

هومت جان منم شنیدم قبل از انتقال بادکش رحم و تخمدان خوبه، خودمم میخوام ایندفعه قبل از انتقال، برم طب سنتی 

ماها حاضریم برا اینکه جواب بگیریم به هر چیزی و کسی متوسل بشیم،اینم انجام میدیم ببینم چی میشه بعدش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳ماه هس خواننده ی خاموشم...جرات نوشتن نداشتم..همسر من چن سال قبل شیمی درمانی شدن و الان خوبه خدار ...

امکانش هست.حتما باید بیوپسی شه تا مشخص بشه.پیش یه دکتر اورولوژ خوب برین

سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پررنگ شد . امروز دوباره زدم که تو یک دقیقه خط انداخت . انتقالم ۱۸ تیر بود.آزمایشم رو زده ۲ مرداد . دیگه دل تو دلم نیست . میشه به بیبی چک اعتماد کرد ؟ یعنی بعد از اون همه انتقال و جراحی و ... من نمردم و مثبت شدنشو دیدم 😭😭 بچه ها برام دعا کنید تورو خدا . ممکنه مثبت کادب باشه ؟؟ 

عزیزم هر بار فقط ۳۰% شانس مثبت شدن هست نگران نباش انشالله دفعه بعد مامان میشی فقط تورو خدا ناامید نش ...

عزیزم ان شاءلله این سری انتقال میدی و مامان دوقلوها میشی 

من انقد گنگم که نمیدونم اصلا چیکار کنم 

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

عزيزم ان شاء الله بسلامتی مامان شدی 

کجا آی وی اف کردی؟ بار چندمتون بود؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

سلام به سلامتی مبارررررک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم دنبال خبر خوب تو تاپیک بودم ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی گلم 

همه ما منتظران رو امیدوار کردی 😊😊😊😊

سلام ب همه  من پس فردا باید برم مرکز حضرت مریم ساری قبلش منشیشون گفت شوهرم از ایدزو هپاتیت بی ...

سلام عزیزم حضرت مریم خیلی برو و بیا داره کارمی ندارن راهت دوره یا نزدیک میتونی مرخصی بگیری یا نه فقط به نظر من که بلند پول بگیرن و فلان اورولوژشش هم اونی که من پیشش بودم افتضاح بود کلا دو دقیقه تو اتاق بودیم فقطم یه جمله گفت میکرو با توجه به شرایطش دکترایش معمولا دیر میان اولین بار تشکیل پرونده و از اسپرم دو هفته بعد دوباره از اسپرم بعدش تشکیل پرونده مامایی بعدش مشاوره ژنتیک و بیهوش که اگه حواست نباشه ممکنه دو روز جدا بذارم بعد ارجاع به متخصص داخلی مشاوره و آزمایش اعتیاد و....

عزيزم ان شاء الله بسلامتی مامان شدی  کجا آی وی اف کردی؟ بار چندمتون بود؟

ابن سینا انجام دادم . این بار سومم بود و دوبار هیسترو و یه بار لاپرا انجام دادم و سه ساله زندگیمون فقط تو جاده و برو و بیا شده . از هزینه ها هم که دیگه نگم . برام دعا کنید میترسم برم آزمایش

زینب جان ، من امشب کسی نیس آمپولمو بزنه ، یعنی دیر میرسه ، مثلا باید ۱۱ بزنم ، ۲ میرسه ،  بجاش ...

عزیزم 

چرک خشک کن ها ساعت دقیق دارن

حالا شیاف یا امپول تون دو ساعت اینور اونور بشه مشکلی پیش نمیاد

چیز جدید نزن همون دارو خودت رو استفاده کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فقط دعا کنید برام من جنینم شرایطش خیلی خاص بود 

حتما دعا میکنیم....

خودتم چله بگیر هرروز برای نی نی صدقه بذار چون فقط خداست که باید بخواد و محافظش باشه 

ان شاءالله به حق امیرالمومنین خدا دلت رو به یمن وجود این نی نی شاد کنه