2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

راستی دوستان آمپول پرولوتکس غیر یخچالی هست و اگه تو یخچال بره اثرش از دست میده، منم این اشتباه را کردم. و متاسفانه باید دوباره آمپولا مو تهیه کنم، خواستم تجربمو بگم که عزیزان هم استفاده کنن

چقدگرووووون،خدالعنتشون کنه که هزینه های ناباروری روپوشش نمیدن کامل،مابدختابایدچندینباراین راهوبریم ا ...

واقعا 

فقط انشاالله به خواستمون برسيم 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای چقدر زیاد،ممنون جواب دادی عزیزم

خواهش ميكنم جزو بيمه نيست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون روزی یکی زیر جلدی و شب همون ساعت شیاف اتروژستان ۲۰۰ ،اگه گرون نبود ترجیح میدادم شب یکی بزن ...

دوستم روزي دوتا ميزنه يكي شب يكي صبح ظهر هم شياف دكتر اينجوري براش تجويز كرده الان ٤انتقاله 

اره خيلي گرونه من هنوز دودلم واسه خريدش ولي عضلاني خيلي بد🥴

راستی دوستان آمپول پرولوتکس غیر یخچالی هست و اگه تو یخچال بره اثرش از دست میده، منم این اشتباه را کر ...

واي چرا نپرسيدي از دكتر 

حالا ميدوني خراب شده ؟شايد نشده باشه

سلام دوستان

سلام عزيزم

من ۳ماه هس خواننده ی خاموشم...جرات نوشتن نداشتم..همسر من چن سال قبل شیمی درمانی شدن و الان خوبه خداروشکر ..فقط بخاطره کم کاری دکترش اسپرم فریز نشده ازش و الان متوجه شدیم دچار آزواسپرمی شدن..الان حدود ۳سال هس داروهاش قطع شده ولی اسپرم سازی متوقف شده...هورمون هاش هم طبیعی هس کاملا..میخواسم بدونم  امکانش هس برا مام با بیوپسی اسپرم پیدا بشه؟

دوستان من الان ٣٠سيكلم هميشه سيكلام ٢٨روزست هميشه هم سر وقت پريود ميشدم 

ولي الان كه ميخوام برم واسه انتقال نشدم چرا

يعني كيست دارم ؟آويشن و زعفران هم خوردم هيچوقت اينجوري نبودم و اينكه هيچوقت هم كيست نداشتم 

من ۳ماه هس خواننده ی خاموشم...جرات نوشتن نداشتم..همسر من چن سال قبل شیمی درمانی شدن و الان خوبه خدار ...

بله عزيزم خيليا بودن با اين شرايط اسپرم پيدا شده 

توكل به خدا 

الان سه ماهه زندگی ندارم بخدا...۲۳سالمه...همسرمم ۲۶ سالشه اخه خدا چقد امتحان میکنه آدما رو.تو رو خدا ...

سنت كه خيلي كمه عزيزم ولي خوبه زود به فكر افتادي

بله چرا نشه خدا خيلي مهربونه الان ديگه ناباروري مفهوي نداره 

نمیدونم،دکتر داروساز داروخونه بهم گفتش، ریسک هم نمیشه کرد متاسفانه

من ميگم باز از دكترت بپرس 

شايد داروساز گندش  كرده الكي بعد برو بخر