2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که اطلاعاتتون کامله اینو میدونید من که یه لوله دارم شانس بارداریم البته به شرط سلامت کامل شوهر و ...

البته من اطلاعاتم کامل نیست گلم، ولی احتمالش کمتر میشه، بله این احتمال وجود دارا تخمک به سمت لوله مقابل بره و لقاح اونجا انجام بشه

و اینکه تنها راه ورود به رحم در حفره شکم همون لوله های رحم هست و چون عمر تخمک کوتاهه و اغلب اسپرم به داخل لوله های رحم میره، خوب لقاح هم اونجا انجام می گیره، ببین حدود 4 تا 5 روز زمان میبره تا تخمک آزاد شده که حالا ممکنه بارور شده باشه يا نه، به حفره رحم برسه و تا اون موقع اگر لقاح انجام نشده باشه عملا تخمک مرده

کلا تخمک در ساعت های اولیه غشای اطرافش اجازه به ورود اسپرم میده بعدش دیگه نمیشه چون کیفیت تخمک پایین میاد و جنین با کیفیت نمیشه 

آره، البته آدمِ تنبلم بینشون هست، ولی اکثریت خیلی سرحالن     راستی سونوِ قلب واژینالِ یا ...

کلا خیلی با حالن اینا😂😂😂سونو قلب آره واژینال هست، نگرانش نباش

ولی شما هر وقت حس کردی اورژانسی نیاز داری برو، البته چون اینا خیلی عجیب تشریف دارن، کاش بپرسی تو این مواقع چی کار کنی

ان شاالله مامان شدی عزیزم.استرس نداشته باش

توکل به خدا عزیزم. هر چی صلاحم باشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دکتر ازمایش ذخیره ننوشت برام دقیق نمیدونم اما چون پلی کیست هستم گفت ذخیره ت بالا هس نگران نباش نه کی ...

قطعا ارثی که هست ولی کاش بدونی میزانش چه قدره. راستی شما قندت بالا نیست احیانا یا لب مرز نیست؟ چاقی نداری؟ البته ممکن هم هست لاغر باشی ولی باز سندرم متابولیک داشته باشی(یعنی مقاومت به انسولین که باعث میشه دور تخمدان ها چربی جمع بشه و هر ماه تخمک آزاد نشه و اختلال هورمونی بوجود میاد و قند خون هم بالا میره) 

از لحاظ بقیه هورمون ها چک شدی؟ هورمون های مردانه خودت چی؟ 

بالاخره چک کردن این موارد خیلی کمم کننده هست، ‌‌شاید نیاز به متفورمین هم داشته باشی، اینا هم روی کیفیت تخمک اثر داره 

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 بچه ها تو رو خدا شما ها  که خدا فرشته رو بهتون بخشیده.خیلی مراقب خودتون باشید خ ...

مرگ مادر و نوزاد خیلی اتفاق دردناکیه و از طریق یونیسف بررسی میشه...ولی اینکه دکتر فراری باشه همچین چیزی نیست.چون دکترای زنان در طول طبابتشون ازین موارد خیلی دارن...پیگیری مشکلات بارداری واقعا به عهده خود ماست که این شرایطو داریم.پزشک که نمیتونه دست مارو از تو خونمون بگیره ببره چکاب.فقط علم و آگاهی ما نسبت به شرایطمون میتونه کمک کننده باشه...

سلام بچه ها  من منفی شدم  این سری پردنیزولون و سرم آی وی آی جی و هپارین و آسپرین و همه چ ...

عزیزم ناراحت شدم،ولی نا امید نباش انشالله که هر چه زودتر معجزه خدا شامل حالت میشه و بهترین ها برات اتفاق میفته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرگ مادر و نوزاد خیلی اتفاق دردناکیه و از طریق یونیسف بررسی میشه...ولی اینکه دکتر فراری باشه همچین چ ...

نه ... این خانم بخاطر فشار رفته بیمارستان.و دکتری که بالا سرش رفته تجویز اشتباه کرده و سبب فوتش شده.بخاطر این میگن فراری که دفترچه بیمار دستشه  و تا الان پیداش نکردند😓

و بیمارستان هم ازش بیخبره😯

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم  ۵تا تخمک داشتم ۵تا جنین شد ۲تا رو امروز انتقال دادن  بقیه رو فریز  محتا ...

عزیزم خدا رو شکر که همه جنین شدن،انشالله که دو هفته دیگه میای خبر میدی که جواب آزمایشت مثبته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...