2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
زینب جان دوستم عید سقط کرده تا هفته قبل بقایا داشته البته اخدشم مجبور به هیستروسکوپی شد  فکر ن ...

تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیاره اما بقایا داشت حدود ۱۵*۲۰ که با هیچگونه دمنوشی حتی قویترینش دفع نشد و آخرش کارم به کورتاژ کشید ، گاهی فکرمیکنم زنهای امثال ما چرا انقدر با زجر بکشن بخاطر موجودی که حقمونه و خیلی ها براحتی آب خوردن باردار میشن و صاحب فرزند ؟؟ حتما این سوالمو اون دنیا مستقیم از خود خدا میپرسم😂😂

گلم امیدورام طبیعی دفع کنی تا مثل من با کورتاژ رحمت نازک نشه😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گفته 21 روز بعد از انتقال  ولی من خییییییلی حالم بد، اصلاً وضعیت روحی خوبی ندارم، دارم دیوونه ...

عزیزم فردا تیتر بتا بده بیا بگو تیترت چنده عزیزم🌷🌷🌷اثر امپول اگه باشه خیلی کم و عدد خیلی کم اما برا من ۷روز بعدش ازمایش دادم و مثبت بود عزیزم و بیبی چکت عکسش و بزار ببینم پررنگ بودنش و عزززم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر رستمی بودین؟ پس اگه دکترت گفته صبر کن روش انتقالش فرق داشته و باید صبر کنی...ان شاالله که ...

نه من یزد بودم، اگه واقعاً 7 روزه اثرش میره تا من فردا برم آزمایش بدم، دل تو دلم نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شما چند تا آمپول داشتی؟ بی بی چک زدی یا آز دادی؟؟ 

عزیزم من بیبی چک زدم بعد ۱۵دقه بهزور خط انداخت و ببدش رفتم ازمایش دادم عزیزم و من ۲تا امپول زدم و ۷روز بعد اخرین امپولم 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم فردا تیتر بتا بده بیا بگو تیترت چنده عزیزم🌷🌷🌷اثر امپول اگه باشه خیلی کم و عدد خیلی کم اما ب ...

شما اول بی بی چک گذاشتی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
تارا جان همونطور که میدونی منم دوقلو شش ماهه سقط کردم اونم طبیعی که خدا سر هیچکس نیاره اما بقایا داش ...

خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته واقعا 

چرا با قرص دفع نکردی؟ یعنی قرص خطرش بیشتره؟ من هنوز دفع لخته های کوچیک ادامه داره نمیدونم‌چرا اینقدر عجله میکنن واسه قرص گذاشتن

دقیقا منم همیشه میگم‌ چرا واسه حق طبیعیمون باید اینقدر زجر بکشیم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه من یزد بودم، اگه واقعاً 7 روزه اثرش میره تا من فردا برم آزمایش بدم، دل تو دلم نیست 

عه منم یزد بودم...پیش افلاطونیان بودی گلم؟

خب دوستان که تجربه داشتن میگفتن تا یه هفته اثر امپول میره،و اگه حتی اثر امپول مونده باشه توی ازمایش عدد خیلی پایینی نشون میده.اما چون دکترت بهت گفته ۲۱ روز صبر کن حتما دلیل خاصی داشته...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

این روزا سعیم اینه کمتر به سایت و برنامه هایی که در رابطه با بارداریه سر بزنم.هر وقت میام دلم میگیره.حتی جنینم ندارم که دلم خوش بشه. حسودی نمیکنم بخدا چون میدونم همه دوستان اینجا بعد از کلی سختی باردار شدن ولی دلم 

میسوزه برا خودم.دست خودم نیست بخدا.میدونم یروز نوبت منم شاید بشه ولی وضع الانمو که میبینم تصور شدنش برام سخته و دور از انتظار.ولی خب چاره چیه تحمل میکنم این دورانو.

فعلا سرم رو با کتاب خوندن گرم میکنم..خلاصه که به فکرتون هستم امیدوارم اونایی که باردارن نی نی شون رو بسلامتی بغل بگیرن اونایی هم که نیستن زود زود مامان بشن و دلشون شاد بشه.نمیگم برام دعا کنین چون میدونم برا ما هیچ تاثیری نداره.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته واقعا  چرا با قرص دفع نکردی؟ یعنی قرص خطرش بیشتره؟ من هنوز دفع ...

بله سخته واقعا سخته خصوصا امروز خونه مادرم کلی مهمون داشتن همه دورم کرده بودن یکی میگفت برو امام رضا حاجت بگیر ،یکی میگفت الان نازایی حل شدس یکی میگف....😢😢 منم اون وسط فقط بغض غورت میدادم دوست داشتم بلند گریه کنم بگم خوشبحال شما بچه دارید دست از سرم بردارید 😢😢 از عصر حال بدی دارم که نگوو😢😢 

گلم من وقتی سقط کردم تک و تنها سه روز توی یه اتاق ایزوله بود تا بچه هام دفع شن هر نیم ساعت یکبار از شدت درد از هوش میرفتم چون بچه ها بزرگ بودن شده بودن سنگ 😫😫 الانم اشکهام جاری شدن ، وقتی شبش سقط شدن فکر کردم دارم میمیرم دیگه اشهد خوندم و بلند میگفتم یاالله کمکم کن گفتم محاله زنده بمونم ماما روی سرم فقط گریه میکرد ... دیگه بعدش بقایا موند دکتر گفت قرص بخور اما درد میاد سراغت من که حال و روزم داغون بود دیگه تحمل درد نداشتم گفتم کورتاژ کن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
این روزا سعیم اینه کمتر به سایت و برنامه هایی که در رابطه با بارداریه سر بزنم.هر وقت میام دلم میگیره ...

به خدا با نوشته هات اشکام سرازیر شد ولی میگم خدایا من که پیشت رو سیاه تر از اونیم که بخوام برای کسی  واسطه بشم اما قسمت میدم به معجزه ای که با رحمتت تو دلم گذاشتی که دل این دختر نازنینی که حتی از دعا کردن هم ناامید شده رو با نور رحمتت روشن کنی و به زودی زود یه معجزه تو دلش بزاری که دیگه هیچوقت دلش از ناامیدی نلرزه.  

بچه ها من 8 روز از آخرین آمپول هاش سی جی که زدم میگذره، بی بی چکم مثبت شده، بنظرتون کاذب الآن؟؟  ...

سلام منم روز چهاردهممه 

۲۰ هم هاش سی جی زدم 

بنظرم مثبتی عزیزم مبااااارکه 

خداجونم شکرت       
بی بی چکات سریع مثبت میشه و خطش پررنگه؟

من دفه اول انتقالم روز 15م بی بی چک زدم دوتا... مثبت شد سریییع و پررنگ. روز بعذ زدم کمرنگ شد. شب رفتم از دادم منفی بود. روز بعد دوباره بی بی چک زدم پررنگ بود. فکر می‌کنید بخاطر آمگول بوده بنظرتون؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)