2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
مرسی عزیزم خیلی عالی بود، منم گونال داشتم و خیلی خوب بودن تخمکها،  واقعا چه قدر حضور لاله خوب ...

منم همینطور 

همیشه تو ذهن و دلم هستن هم تورک آنا عزیز هم لاله جون 

خدا بچه های نازشونو حفظ کنه 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا خونه همش به فکرتم دوست دارم یه کاری کنم راحت شی عزیزم  اگه حرف تکراری زدم خودت ببخش&nb ...

خسته شدم از اینهمه بلایی که سر خودم اوردم احساس ضعف میکنم یک هفتس دارم‌ جفنگ‌ میخورم و عذاب میکشم راضیم به کورتاژ ولی دکترم میگه اول قرص

ممنون عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
كي بهتون گفت خودش ويزيت نميكنه؟ حتي نسخه رو هم خودش مينويسه تو ابن سينا به نظر من اول از ابن سينا ...

عزیزم

ممنونم

شما میدونی خانم دکتر چه روزایی مطب هست؟ 

و چه روزایی ابن سینا؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
شما هیچ مشکلی نداری دوست گل، درمانتون اشتباه بوده که ۴۴ تا تخمک از شما برداشتن

واقعا کلی ناراحت بودم که چرا بی کیفیت هستن تخمک هام خاک تو سر دکتر یعنی با این همه گرونی درمان اشتباه رو من انجام داد خدایا شانس رو ببین البته همون اول گفت ها به دستیارش که برای تنبلی تخمدان ها روش جدید شروع میکنم از شانس منم اولین نفر برا این نوع جدید بودم خدااااا 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزيزم زنگ بزن بيمارستان بهمن ميگن چه روزايي بيمارستانه بياد تا آخر وقت نوبتش ميشه ولي مطب دير وقت مي ...

یعنی وقت نداشته باشه بره بیمارستان بهمن بشینه از اول صبح نوبتش میشه؟؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من شوهرم واسه میکرو خورد تعداد و حرکت و مورفولوژی رو یه خورده برده بود بالا البته فقط یه ماه خورد&nb ...

عزیزم،من تازه پیاماتون دیدم،مباررررکتون باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فداااات الان يادم افتاد 😃😃😃 چه باحال  من هنوز نشدم كاش تا شب پريود بشم فردا برم چون دكتر خا ...

عه کی میاد از سفر برای رانتقال خودش نیست 

من هنوز نشدم تازه اولشم فقط لک میبینم روز دوم تازه شروع میشه منم خیلی مرتب میشدم تازه ماه پیش زودتر هم شدم اصلا بعد پانکچر حسابی بدنم به هم ریخته😣😣😣

تازه ۴ کیلو اضافه وزن هم پیدا کردم بعد پانکچر 

سلام آرزو جون دیدم خیلی نگرانی خواستم اینو بهت بگم شاید کمکی کرد عزیزم من سری اول تو رویان بهم قبل پ ...

عزیزم من روزی دو تا پیورگان، 75میزدم تا روز، 14 سیکل و hmgکارما زدم اینا کافی نبود یعنی نه؟ البته من تو سیکل iui که تخمک هام روز، 10رشد نکرده بود گونال 300 داد بدتر پس رفت کرد که البته اون دوره فکر میکنم دو دوره پشت سر هم iui میشدم تخمدان هام خسته بودن بیچاره ها

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
گلم برای آقایونی که مشکل هورمونی دارن استفاده میشه نه همه 

آهان،من فکر کردم واسه بهبود مورفو میدن،مرسی عزیزم،زینب جان ی سوال دیگه،فریز اسپرم به چه صورت،منظورم اینه بعد از آماده سازی فریز میشه یا اینکه اول فریز میکنن بعد موقع لقاح آمادش میکنن و تعدادش چقدر باید باشه که برای فریز خوب باشه ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میشه اسم جنین شناس رو بگی؟

اشتباه نکنم دکتر ملکی بود

فكركنم استرسمون زياد نميشيم 😆😆 چطور منو شناختي 😉 انقدر چاي نبات و زعفرون و زنجبيل خوردم نميشم حت ...

آره از استرسه منم همش به انتقال فکر میکنم متأسفانه 

باید سر خودمو گرم کنم

ما اینیم دیگه😉😉😉

تو یکی از پیامات نوشته بودی تو اتاق عمل گریه کردم که تخمک ندارم چون درد ندارم بعدم تعداد تخمک و جنین و دکتر عابدی رو گذاشتم کنار هم شناختمت 😉😉😉😉

همسر من مشکل هورمونی نداره ولی بهش سینال دادن من نمیرارم بزنه میترسم

آخه چرا شاید براش خوب باشه و نتیجه بده،من که دیگه خودم خسته شدم،هر کاری میکنیم مورفولوژی بالا نمیره،