2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
ممنون فدات شم  خطرناک نیست؟

نه عزیزم خطرناک چرا؟احتمالا دوتاش یا سه تاش سفت چسبیدن به دلت😍😍😍❤ولی خب تکرارش کن که از روند رشدش باخبر باشی😘 البته با این بتا ساک رو حتما میبینن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکستری جون خوبی عزیزم؟دخملی خوبه؟سونو مجدد نرفتی؟شما آز قند انجام ندادی هنوز؟فک کنم دیگه وقتشه

خوبم فداتشم نی نی هم خوبه میچرخه😍خودت و پسری خوبین؟

سونو مجدد برای ۱۴ مرداد نوبت دارم گلم.دعا کن همه‌چی خوب باشه...ازمایش قند رو هم پس فردا احتمالا برم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبم فداتشم نی نی هم خوبه میچرخه😍خودت و پسری خوبین؟ سونو مجدد برای ۱۴ مرداد نوبت دارم گلم.دعا کن ه ...

خدا رو شکر انشالله ک همیشه بچرخه برات😃😃😃قربونت برم عزیزم ما هم خوبیم خدا رو شکر.انشالله ک شمام هم آز قندت عالی و تو رنجه هم ب امید خدا سونو کاملا نگرانیتو برطرف میکنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدا رو شکر انشالله ک همیشه بچرخه برات😃😃😃قربونت برم عزیزم ما هم خوبیم خدا رو شکر.انشالله ک شمام هم ...

ممنونم فداتشم ان شاالله خودتم فسفلتو صحیح و سالم بغل بگیری.امیدوارم این حس خوب قسمت همه ی منتظرا شه❤😘

سلام مامانا ...من خیلی  نگران نی نیم هستم الان دو هفتس خبر ندارم همش میگم کاش برم سونو تا عربال ...

سلام عزیزم نترس این فکر‌و خیالا طبیعیه منم تا وقتی تکونای وروجکمو نمیفهمیدم همش دلم میخواست برم سونو که از سلامتیش باخبر باشم‌ولی خب سونو رفتن زیادی خودش خوب نیست و از کم شدن علائم هم نترس طبیعیه گلم...نی نیتو بسپار به خدا و خودتو سرگرم کن ان شاالله که غربالگری میری لگداشم میبینی😍

سلام یعنی میگید الان استفاده کنم؟ دردش خیلی زیاده؟ نوشت واسه بیمارستان میرزا کوچک خان رفتم اونجا گر ...

احتمالا خونریزی شدید پیدا کنی.باید به بیمارستانی چیزی دسترسی داشته باشی...گاهیم اینطوری نیست و مثل یه پریودیه 

سلام مامانا ...من خیلی  نگران نی نیم هستم الان دو هفتس خبر ندارم همش میگم کاش برم سونو تا عربال ...

نگران نباش عزیزم منم حسم مث شما بود...همین تیر کشیدن یعنی فعل و انفعالات داخل شکم و بزرگ شدن رحم.ده روز دیگه میبینیش دوباره میگی وای پس چرا تکون نمیخوره من بفهمم.کلا مادر شدن ماها از اول با استرس بود

خانمها آمپول سینال اف برای چ موردی واسه آقایون تجویز میشه؟دکتر شوهر من اصلا براش داروی زیاد و خوب نمینویسه،فقط سلینیوم پلاس و ویتامین ای نوشته،که هیچ تاثیری روی مورفولوژی و حرکتش نداشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان با ال دی باشی چطور میشه ؟ کمی توضیح میدی 

ببین گلم کسی که ذخیره خیلی بالا یا خیلی پایین داره سیکل آنتاگونیست براش مناسب تره و با سیکل آگونیست که با ال دی شروع میشه احتمال هایپری بیشتر هست ولی تو سیکل آنتا اگر هایپر هم بشه یه نفر احتمال این که عوارض هایپری سراغش بیاد کمتره 

مثلا دوست ندارم از تنظیم پریودم در بیام  دوست دارم مثله همیشه بشم خبب

اون که خیلی بعیده بعد پانکچر و انتقال و این چیزا انگار زلزله اومده تو بدن، یه کم صبر میخواد و کمک گرفتن از طب سنتی، اون هم نه که مثل ساعت تنظیم کنه، کمک می کنه عوارض این داروها کمتر بشه و بدن زودتر به حالت نرمال برسه

بخاطر قطع داروها نیست اخه بتای یکی از بچه ها که با من ۴۰بود و خداروشکر الان۹هفتش🌷🌷

منم همین فکرو می کنم، هی میگم بی بی نزنین، اون بیچاره رو انگولک نکنین، گوش نمیدن دوستان

والا شاید بتا کم باشه و با آرامش بشه بمونه