2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
شما بودی بی بی چکت مثبت شده بود ؟ روز چندم انتقال زدی و علائم هم داشتی؟

اره من بودم 

دل درد پریودی داشتم هرلحظه احساس میکردم الان پریود میشم روز 10،11،12 بی بی گذاشتم پررنگ شد روز 13هم لکه کوچولو دیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض های دکتر عارفی میشه برای وقت ای وی اف گرفتن برای کسی من رو راهنمایی کنند؟ خیلی اورژانسی

وقت گرفتن از دکتر عارفی ۲ ماه نوبت میمونی میتونی زنگ بزنی بیمارستان بهمن یا ابن سینا شاید زودتر از مطب نوبت بدن

وقت گرفتن از دکتر عارفی ۲ ماه نوبت میمونی میتونی زنگ بزنی بیمارستان بهمن یا ابن سینا شاید زودتر از م ...

ابن سینا نوبت گرفتم

اما میگنخود هارفی وزیزت نمیکنه و برای ای وی اف خودش نیست. می خوام مطب نوبت بگیرم که دوستم پیش کس دیگه نره

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

سلام مامانا ...من خیلی  نگران نی نیم هستم الان دو هفتس خبر ندارم همش میگم کاش برم سونو تا عربال ده روز دیگه مونده ...همش فکرای بد میاد سراغم ک نکنه   معده درد و حالت تهوعم هم کم شده ...فقط گاهی زیر دلم تیر میکشه  خدا خودش محافظ همه  نی نیا باشه 

خدا جونم شکرررت