2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘شمام ك ايندفعه باردار شدي اضافه هاش بيرون ميريخت؟ آزي جون ميگن براي اس پ ر م هاي كم تحرك  بعد ...

راستش من با اینکه همسرم مسخره میکرد و میگفت نیاز به ژانگولربازی ها نیست 😂😂اما بله یه بیست دقیقه ای پاهامو به دیوار تکیه میدادم و من چون شنیده بودم برای دختر دار شدن زن نباید به ا ر گ ا س م برسه انجام نمی دادم. 

گلم لکه بینی شما احتمال زیاد مال انوکسا هست که فکر کنم یه مدت برات قطع کنن، منم آسپرين داشتم قطع کرد ...

ممنونم عزیزم لکه بینیم فعلا قطع شده فقط الان درد پریودی دارم ،لطف کردی عزیزم یعنی ممکنه منم باردار باشم 

نترس چک میکنن. من خوراک لوبیا و گوجه ارگانیک زیاد خوردم اینبار قبل انتقال. با اینکه تاریخ  هم ...

مررررسي عزيزم از راهنماييت انشاالله انتقالت مثبت بشه و بارداري سالمي داشته باشي🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
65کیلو هستم  استرادیول ،استروژن،آمپول پروژسترون،انوکسپارین

عزيزم شما هم از اول انتقالت آمپول پروژسترون زدي ؟الان جاي آمپول  خيلي درد ميكنه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷