2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
نیلا جون قرصو تموم کردم ازش ندارم ولی پنتوکسی فیلین ۴۰۰ بود روزی نصف قرص و تو نسخم دیدم ۲۰ تاش شده ...

ممنون عزیزم، باشه چشم، خدا کنه تارا جون، امیدوارم تو هم به زودی با یه نتیجه عالی خوشحال شی و بیای خوشحالمون کنی😘😘💝💝

خانوما خوبید شوهرم واریکوسل داره والان جدیدا آزمایش داده تحرک aصفره فروردین داده بود 3 بود ومورفولوژ ...

بهاري همسرتون مكمل چيا خوردن؟ اورتومول فرتيل پلاس خوردن؟ كيوتن؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده تا دونه که فقط تو دندونامون گیر میکنه خواهر😂😂😂

😂😂😂

آزی جون من تو همین نی نی سایت دیدم یه دکتره گفته بود ، نمی دونم والا، فقط می دونم زیادش غلظت خون میاره شاید برای همین خوب نیست🌸🌸🌸

بچه ها کسی برای تهوع بارداری سیرابی خورده؟دیگه تهوع امونمو بریده دمیترون و ب۶ هم میخورم ولی انگار نه ...

نه گلم من تجربه ندارم ولی گویا خودم دارم گرفتارش میشم از وقتی بیدار میشم شروع میشه تا 7 و 8 بعد از ظهر، از همه خوراکی ها نفرت پیدا کردم😣😣😣🤐🤐🤐🤐 واقعا اون سیرابی بو گندو خوبه!!؟؟ اگه خوب بود به منم بگو

وای یعنی تا انشاللله به سلامتی زایمانمون اینجوری هستیم؟🤔🤔🤔🤔🤔 دیوونه شدم دیگه اه کاش یه جا بود ...

خخخخخخخخخ آره واقعا، قصد دارم یه ذره بهتر شدم کلاس زایمان برم

فکر کن منی که همش بیرون بودم الان همش تو خونه ام، خدا رو شکر ولی دیشب قاطی کردم گفتم منو ببرین پارک خسته شدم از خونه، الان سودا خونم بالا زده این برا بچه خوب نیست که دیگه اطرافیان قانع شدن منو ببرن بیرون

الانم میگم دلم آش رشته می خواد، میگن نه نخود و حبوبات داره، آغا من یه غلطی کردم گفتم تو ریحانه بهشتی نوشته نخود نباید خورد دیگه دهن منو سرویس کردن😑😑😑😑 هر چی دلم می خواد همسرم میره تو نت یه وقت بد نباشه، دیگه شورشو درآوردن😢😢😢😢

عزیزم تو یه غیرانتفاعی کار میکنم دفترچه بیمه از آبان تا خرداد دارم تکمیلی هم ندارم شوهرمم کلا دفترچه ...

گلم اینجا قبلا چند نفر سازمان انتقال خون تهران آزهای ایمنی و انعقادی رو دادن با هزینه خیییییلی کم 45 هزار تومن یا 100 و خورده ایی، کاش اونجا یه پرس و جو کنی، اگر شد که خوبه اگر هم نه چون دکتر طرازی فعلا گفته نیازی نیست و شما هم تا حالا فقط یک بار انتقال دادی، یه بار دیگه هم هر وقت تونستی انتقال بده و به چیزی جز این که جنین هات میگیره فکر نکن، 

این اخرین جمله دکترم به من بود بعد از اینکه از لاپاراسکوپی منصرفم کرد

جراحیم را که میدونم درست بوده دوستمون گفتن اینایی که جراحی داشتن ذخیرشون کم میشه باید آز بدن پرسیدن ...

گلم اگر فقط لوله رو برداشتن خیالت راحت به ذخیره شما دست اندازی نشده چه باز باشه چه لاپاراسکوپی 

عزیزم میشه بگی چطوری یخ بگذارن روی محل.همسر من طبعشون گرم و خشکه تابستونا واقعا اذیت میشه واریکوسل گ ...

گلم من یخ رو طبق تجربه تلخ خودمون و توصیه دکتر همسرم توصیه نمی کنم، همین که هر دو ساعت تو دستشویی چند دقیقه آب خنک بگیره روی اونها کافیه، و آب زیاد مصرف کنن که زیاد برن دستشویی، من همسرم هر روز سرکار سه تا چهار بطری آب معدنی پر می کرد می‌برد که حساب آب خوردنش دستش باشه 

ایمنی انعقادی بررسی شده یکی از سی دی ها یدونه بالاتر بود با این حال من روزی دو تا پردنیزولون داشتم و ...

گلم استراحت خیلی گزینه عالی هست برای شما، کاش تو این مدت طب سنتی هم بری هم به آرامشتون کمک می کنه هم سبک زندگی سالم رو یواش یواش میاره تو زندگیتون، نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه بسته بعدی تو رو مامان میکنه، چه جور دلت میاد بهشون شک کنی😍😍😍 بابا والا به خدا من نمیگم کلی آدم درست و حسابی میگن هنوز نتونستن ثابت کنن دی اف آی و شکست آی وی اف بهم ربط داره، واسه همین میگم دلتو روشن کن برای بقیه جنین هات

الانم واقعا صد در صد بهت حق میدم خسته باشی، حس های بد و ناجور داشته باشی واقعا حق داری، انتقال منفی انگار یه جور سقط زودرس هست خیلی بده😢😢😢

فقط برات دعا می کنم زودتر حالت خوب بشه و یه مدت حسابی حال کنی، خدا رو چه دیدی شاید اصلا خدا برات معجزه کرد و به هیچی دیگه نیاز نشد 

یعنی درمانی نداره این چسبندگی تازه اینطوری شده تو آزمایشای قبلی نرمال بود یعنی واسه خاطر گرماست.خودم ...

آها ببخشید بد متوجه شدم فکر کردم از قبل عمل هم بوده، پس نگران نباش این موقتی هست و خوب میشه، یه کم صبر کنین یه 6 ماه از عمل بگذره بعد دوباره آز اسپرم بدن

ببین گلم این تعویق ها رو فقط و فقط. خیر بودن چون خیلی از انتقال منفی ضررش کمتر هست

فقط یه نکته چون خودت هم لاپاراسکوپی کردی، به محض این که وضع اسپرم همسرتون بهتر شد سریع برید تو سیکل 

آره اینبار بدون دی اف آی دیگه کاری انجام نمیدم،ببین جنتیم خدایی خوبه اسپرم نزدیک صفر شوهرمو کرد پنج ...

من شوهرم آز اسپرم داد تحرک آ صفر مورفو صفر

داشتم دق میکردم رفتیم پیش سلطان زاده گفت حتی اگه نرمالش یک درصدش باشه میکرو میکنم براتون بعدش همزمان آز اسپرم و د اف آی نوشت که خدا رو شکر مورفوش شد دو درصد و دی اف هم خوب بود ضمنا شوهر من واریکوسل درجه دو داره که هم سلطان زاده هم جنتی گفتن عمل نکنین بهتره