2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

دوستای گلم ببخشین که ناراحت و نگرانتون کردم.... 

تو این مدت خیلی تلاش کردم دلنگرانیمو بهتون منتقل نکنم اما به جایی رسیدم که حس کردم با دعاهاتون دلم آروم و قرار میگیره.... 

میدونم همیشه دعاهاتون پشت من و عزیزامه اما بازم حس کردم اینطوری دلم به دعاهاتون قرص میشه و محکمتر ادامه میدم.... 

یه دنیا از تک تکتون ممنونم و دستتون رو میبوسم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زینبی جون دستگاه انقباض چیه؟همه ی بیمارستانا دارن؟

والا از نزدیک ندیدم ولی باهاش فرق انقباض کاذب و واقعی یا شروع دردهای زایمان رو میشه فهمید، اصولا همه باید داشته باشن ولی جزیره رو نمی دونم

ببین یعنی از این همه محرومیت مردم اونجا دلم به درد میاد، نه دارو خونه حسابی، نه دکتر حسابی 😔😔😔😔 

امیدوارم به زودی همه امکانات رو براتون در حد قابل قبول بذارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم ببخشین که ناراحت و نگرانتون کردم....  تو این مدت خیلی تلاش کردم دلنگرانیمو بهتون من ...

انا جون. من وقتی پیامتون خوندم ک گفتین گریه میکنین خیلی دلم گرفت براتون..از خدا میخام هر مشکلی هست ب بهترین نحو حل بشه و ارامش بهتون برگرده...دعای خیر همه ما بدرقه خودت وخونوادتون هست😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها سوال تکراری فاصله بین پانکچر و انتقال چه کنیم؟

انجام کارهای عقب افتاده و خوش گذرونی، یه جوری 2 نفره حال کنین که انگار تازه نامزد کردین، اون قدر اثر داره، سعی کن در هفته بیشتر رابطه با هم داشته باشین بعدش دیگه تا حدود یک سال هیچی به سلامتی مثل خواهر برادر میشین🙈🙈🙈

چشم فداتشم تا ۴-۵ روز دیگه با جواب ازمایش قندم میرم پیش دکتر خودم ببینم اون نظرش چیه درمورد سونو...ا ...

آغا بی خیال 20 لیوان🤣🤣🤣🤣من دکترم گفته روزی 10 تا 12 لیوان آب دارم جررررررررررر می خورم

بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

عزیزم الان کتک بزنم تو رو یا نه🍳🍳🍳🍳😁😁😁😁آخه رفتی سر خود داروهاتم قطع کردی، من خودمو منفجر کردم بی بی نزنی

الانم با زبون خوش بهت میگم صبر کن 48 ساعت دیگه آز بده باید 60 درصد رشد داشته باشه 

راستی مبارکههههههههه 🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍

دوستای گلم ببخشین که ناراحت و نگرانتون کردم....  تو این مدت خیلی تلاش کردم دلنگرانیمو بهتون من ...

انشاالله که مشکلتون حل بشه نمی دونم چرا آدمهای خوب امتحانشون سخته امیدوارم با کمک خدا از پسش بر بیایید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم کی قراره انتقال بدی؟ دفعه چندم هست؟ پیگیری کردی چرا قبلیا منفی شدن؟ الکی نرو تو پروسه انتقال ب ...

عزیزم من ۱۳ جنین داشتم بار سوم گرفت قلب تشکیل نشد.چهارم و پنجم دکتر بهم هپارین داد بااینکه از خونم خوب بود ولی نشد.الان این ماه باید برم هنوز پریود نشدم یک ماهه عقب انداختم منتظرم بشم برم.دکترم همیشه میگه خیلی خوبه رحمت جنین ها عالی ولی نشده هنوز.الان بار اخره دیگه

آنا جانم سلام عزیزم،تازه متوجه شدم دچار مشکل شدی،آنا جان اینجا همه ما دلشکسته ایم،با همین دل شکستم دعا میکنم زود زود مشکلتون حل بشه و شاد و سلامت باشید،غصه نخور عزیزم،خدا خیلی بزرگه😘😘😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام بچه ها من یکشنبه انتقال دارم دو روزه آمپول پروژسترون برام شروع شده دعا کنید ابن بار مامان بشم 

دو بار انتقال منفی داشتم 

روی جنینام آزمایش پی جی دی میشه این سری یه گل دختر دارم دعا کنید بشه خیلی خسته شدم 

عزيزم من براي سونو ان تي ميخام برم پيشش تماس گرفتم اول رفت رو پيغام بعد يه آقايي برداشت وقت گرفتم . ...

اره از مطب دکترم شمارش گرفتم حضوریه یا باید وقت گرفت رفت؟چه ساعتی ساعت کاریشون