2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
بچه ها من استرس خارج رحم داشتم دکترم گفت با این بتا خارج رحم نیست بستگی ب عدد بتات داره از دکترت بپر ...

من یه دفعه طبیعی حامله شدم خارج رحم شد لوله ام ترکید تیر بتام رو هم دکتر گفته بود خوبه.اتفاقا خودم بهش گفته بودم من خارج رحم نشم چند سال نازایی داستم الان برام مهمه گفت نه عزیزم تیتر بتا خوبه.احمق گفت موقع شنیدن قلب برو سونو قبلش لازم نیس.حدودا یک هفته قبل از موعد سونو درد شدید یک طرفه پیدا کردم دو ساعت بعد درد قطع شد.فردا عصرش یه لکه خیلی کوچولو دیدم سریع رفتم یه دکتر دیگه و گفتم تو رو خدا بذارین برم تو بدون نوبت من خارج رحم شدم.خنده داره خودم به داد خودم رسیدم وگرنه الان مرده بودم.بی نوبت رفتم تو و تا آخر شب سونو  و آزمایش و صبح هم لاپراتومی شدم عین سزارین شکمم باز کردن و چون خون پخش شده بود داخل شکمم تنگی نفس و فشارم6بود.خلاصه اینا را میگم به بدونید خارج رحم لکه بینی نداره یا خیلی کم داره.ودردشدید یک طرفه و تیر کشنده است ولی بعد یک ساعت درد خوب میشه وفکر میکنی هیچ مشکلی نیست.من روز اول فکر کردم درد یبوسته.حتما برای اطمینان زود برید سونو و به آزمایش بتا اطمنان نکنید.ببخشید ریاد حرف زدم ولی حرف دکترتکن من رو یاد حرف دکتر احمق خودم انداخت.نمیخوام کسی مثل من اذیت بشهه

سلام عزیزم در چه حالی بسلامتی رفتی تو سیکل؟وضعیت تخمک ها بهتر شدن بعد از فیزیو...؟

سلام عزیزم  بله امروز ۱۳ سبکلم بود پانکچر شدم 

عصلات رحم و تخمدانم بدجور گرفته درد دارم نمیتونم صاف وایستم بنطرت میتونم کدئین بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میبینم ک قراره نی نی ب دنیابیاد😍.انشاءلله ک زایمان عالی داشته باشی و گل پسرو ب سلامتی بغل کنی...تو اون لحظه قشنگ ک نی نی بغل میکنی التماس دعا دارم اول واس همه دوستانمون..بعدشم واس بخیر وخوشی گذشتن بارداریم و سلامتی پسرم دعا کن😊

@مامان_سبحان7  ‍ ‍ ‍ ‍     

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوست جان پیشوند همو یعنی یکسان. مثل هموزیگوت و پیشوند هترو یعنی غیر یکسان، مثل هتروزیگوت. پس وقتی می ...

مرسی عزیزم،ولی از دستیار دکتر پرسیدم هموژن یعنی چی گفت یعنی نامنظمه خودمم هنگ کردم گفت نامنظم

امگا ۳ ،ویتامین ای خیلی وقته میخورم فرتیل سی ام هم اینسری خوردم،آسپرین تا حالا نداده ولی خودم هم قصد دارم بخورم

ببین مشکل کجاست یادتِ منم بهت الهام گفتم  الان هم این دوستمون هانا صدات کرد 😉😂😂😂 فسقل جا ...

دچار افسردگی بعد زایمان نشدم اما شماها منو دچار بحران هویت کردین😂😂😂😂

فسقل خان از وقتی خونه تشریف آوردن شب در میون همه اعضای خانواده رو تا اذان صبح بیدار نگه میداره... البته تقصیر منه.... معده ام یکسره درد میکنه نمیتونم خوب غذا بخورم رو دل میکنم از طرفی مجبورم آنتی بیوتیک بخورم دلپیچه شو این طفل معصوم میگیره

عزیزم میشه یه خرده منو راهنمایی کنید ممنون میشم از صب تا الان 12لیوان اب هم خوردم من خیلی میترسم ی ...

خانمی اگر دستگاه انقباض نشون نداده و ایزوکسوپورین داری نگران نباش، نهایت دلت آروم نمیشه زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت کار می کنه و کلی هم پیاز داغشو زیاد کن تا وصل کنن با دکترت صحبت کنی 

خانمی اگر دستگاه انقباض نشون نداده و ایزوکسوپورین داری نگران نباش، نهایت دلت آروم نمیشه زنگ بزن اتاق ...

زینبی جون دستگاه انقباض چیه؟همه ی بیمارستانا دارن؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دچار افسردگی بعد زایمان نشدم اما شماها منو دچار بحران هویت کردین😂😂😂😂 فسقل خان از وقتی خونه تشری ...

الهی فداش بشم بلاچه😍روزای سخت و شیرینت شروع شده😁 رویا جون دعا کن همه ی مامانا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن و همه منتظرا این حس ناب رو تجربه کن.ازت میخوام با قلب مهربونت موقع شیر دادن نی نیت برای نی نیم خیلی دعا کنی❤

راستی حرفای سونو همش اشتباه دراومد دیگه؟خداروشکر نی نیت صحیح و سالمه😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به من گفتن تخمک هات زیاده چون من پلی کیست هستم اکثرا برا پلی کیست ها این اتفاق می افته فقط خدا کنه ب ...

ان شالله کی جوابش میاد؟ به من گفتن دوشنبه هفته آینده جوابش میاد استرس دارم نگرانم خداکنه جنینام زیاد باشن 

...... 
من یه دفعه طبیعی حامله شدم خارج رحم شد لوله ام ترکید تیر بتام رو هم دکتر گفته بود خوبه.اتفاقا خودم ب ...

درسته عزیزم متاسفم ان شا الله بزودی باردار میشی بسلامتی می گذرونی این دورانو

من دکترم تیتر بتامو چک کرد باز بعد ازمایش اولم  و دوبار سونو کرد یک بار برای  قلب یکبارم برای قبل غربالکری ک رشدش چک کنه 

این سونو دکتر صدری ک جواب نمیدن میره رو پیغام گیر همش تو نت هم زدم یه سری گفتن صبح هستن یه سری گفتن 12ظهر ب بعد موندم من چ کار کنم والاکسی هم نرفته انگار تو این تاپیک تازه گی؟؟؟