2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
حتما عزیزدلم.اگر لایق باشم دعاگوی همه ی منتظرا هستم توام دعا کن مشکلی پیش نیاد برای وروجکم😘❤

ان شالله صحیح و سالم نی نیتو بغل کنی. هم شما هم بقیه مامانای باردار🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها یه سوال بی ربط 

بنظرتون بادام کاغذی با بادام درختی چه فرقی داره از نظر خاصیت؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه دم دستت آویشن و زیره سیاه داری فقط برا امروز دم کن یه لیوان بخور تا رحمت خوب تمیز بشه و بق ...

باشه عزیزم

ممنون😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آخی . ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد برات؟ چند تا دختر داری؟ یه پسر اینجوری بیار ، کلی دختر طبیعی. ...

۲تا دختر دارم😊سومی رو دیگه نمیسپارم دسته تقدیر دست به کارمیشم خودم فقط ترس از امپول دارم اه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
باشه عزیزم ممنون😘

از خرید اینترنتی هم داروی امادگی رحم ودکتر تبریزیان رو از الان سفارش بده تا روز نهم  دهم پریودی دستت میرسه

اونم بجوشون و بعدش ولرم شد نیم ساعت تو لگن بریز و بشین توش

من خودم با دوتا از دوستام اینکارو کردیم و واقعا نتیجه گرفتیم

بادام درختی هم زیاد بخور

خیلی برات دعا میکنم

من خودم غریبم از درد غربت خوب میدونم امیدوارم تو با دردونه ات بری غربت ک برات بشه بهشت

بچه ها منی که هایپر شدم میتونم آب بخورم یا نه اخه ماما گفت فقط دوغ پرنمک بخور اما بعضی ها هم میگن مایعات مثل آب بخور چیکار کنم واقعا تشنه ام میشه اما از دوشنبه فقط دوغ میخورم😑

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها منی که هایپر شدم میتونم آب بخورم یا نه اخه ماما گفت فقط دوغ پرنمک بخور اما بعضی ها هم میگن ما ...

فکر نمیکنم آب چیزی بدی باشه

اگر تشنه هستید بخورید بهترین نوشیدنی آب هست

نمک هم باعث تشنگی میشه بیشتر

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
پس زنگ بزنم ابن سینا ویزیت میکنه ... ممنون که راهنمایی کردی عزیزم . خب من نمیدونستم ابن سینا هم می ...

شنبه و یک شنبه هست .

فقط نمیدونم شماره پرونده میخواد یا نه.

حالا یک زنگ بزن.

۰۲۱۲۳۵۱۹

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها منی که هایپر شدم میتونم آب بخورم یا نه اخه ماما گفت فقط دوغ پرنمک بخور اما بعضی ها هم میگن ما ...

آب باید خیلی زیاد بخوری

دوغ و تخم مرغ رو بخاطر جذب مایعات اضافی میگن زیاد بخور نمیگن ک فقط باید اینارو بخوری

شمارو نمیدونم ولی بمن قرص پرومتازین دادن گفتن چون احتمال هایپر داری بخور

آب که کلا خوبه.بخور.

دوغ و سفیده تخم مرغ و پروتئین ، گوشت و مرغ.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چند پری نفس جون؟

2یا 3پری عزیزم...اگه همه مدارک وازمایشی ازقبل داری..بردار و روز 2یا3پری برو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از خرید اینترنتی هم داروی امادگی رحم ودکتر تبریزیان رو از الان سفارش بده تا روز نهم  دهم پریودی ...

باشه

ممنووووووون عزیزم😍😘

سلام عزیزم شکر خودت درچه حالی با جوجه ها😍 اره گلم دوباره برای پرونده و فسقلی رو کنترل کردن صدای قل ...

خب الهی شکر 💗

من که نرفتم سونو ندادم دیگه دکترم رفته مسافرت ماما هست فقط تو مطب فقط جاییم درد میکنه میرم 

ولی خیلی استرس دارم برای سونوی ان تی تقریبا یه هفته دیگه باید بدم 

وای همه اش میگم او تو چه خبرِ یعین همه چیز خوبه 

توکل به خدا😁🤩

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
از خرید اینترنتی هم داروی امادگی رحم ودکتر تبریزیان رو از الان سفارش بده تا روز نهم  دهم پریودی ...

اینه؟؟؟

چه روزی باید استفاده بشه؟؟

چندبار؟؟