2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
ان شاالله خبر مامان شدنتو بدی 5 روز دیگه عزیزم...اره سعی میکنم آب و مایعات زیادتر بخورم از امروز می ...

ان شاءلله برام دعا کن عزیزم 

۲۰ تا لیوان میتونی آب بخوری ؟؟؟ از ضرر و زیانش خبر ندارم 

ولی مایعات که همش آب نمیشه آب میوه طبیعی بخور سوپ های رقیق ، آبگوشت ، اینا بخوری که بهتره آب هم همون روزی ۷ ، ۸ تا لیوان کافیه بنظرم 

راستی خاکستری جون من به خاطر غلظت خونم دکتر گفت روزی ۷ ، ۸ لیوان آب بخورم من هر قرصمو با یه لیوان پر آب میخورم همین کافیه یا بیشتر آب بخورم ؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءلله برام دعا کن عزیزم  ۲۰ تا لیوان میتونی آب بخوری ؟؟؟ از ضرر و زیانش خبر ندارم  و ...

اگه بدونم واقعا تاثیر داره اره به زور میخورم...من شنیدم آب خوردن بهتر از مایعات و ابمیوه ایناست...آبمیوه زیاد نمیخورم بیشتر میوه ی تازه میخورم...شیر هم روزی دو سه تا لیوان میخورم...هندونه هم شنیدم خوبه از این به بعد میخورم بیشتر

البته تا اول مرداد که ازمایش قند رو بدم ببینم اوضاع قندم چطوره خیالم بابت اون راحت شه

عزیزم اگه غلظت خون داری خیلی مایعات بخور.روزی ۱۰-۱۲ تا لیوان حداقل بخور

دعا کن برا نی نیم❤من و نی نی هم برا فندقای تو دلت دعا میکنیم سفت و محکم چسبیده باشن بهت تا اخر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@سهیلا_جون1   عزیزم چند وقتته؟کدوم مرکز انتقال دادی؟ الان تحت نظر کدوم دکتری؟ببخشید خیلی سوال ...

سلام

من انتقال ندادم،درگیرقرض وبدهی هستیم.

تو رویش کرج دکترای خوبی هست.دکترحیدر خیلی دکتر خوبی هستن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم من شنيدم كلينيك بهبد سونوگرافي دقيقي داره ولي نميدونم غربالگري داره يا نه شماره شو از اينترنت ...

ممنونم ازلطفتون

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گلم اسپرم پروسسینگ یعنی با یکی از 4 روش معمول، اسپرم رو واش میدن و اونهایی که مناسب هستن باقی می مون ...

پس بعد از پروسسینگ تعداد کمتر میشه درسته؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما من فردا صبح پانکچر دارم از چه ساعتی باید چیزی نخورم؟آبم نخورم؟

از ساعت 12 به بعد دیگه آب نخور عزیزم، ان شاالله پانکچر راحت با کلی تخمک عالی که میشن جنین‌های تپل و مپل داشته باشی

بچه ها هایپر شدن چطوری هس چه علایمی داره اخه من از دیروز که پانچکر شدم شکمم یکم درد میکنه احساس میکنم نفخ کرده میترسم بخاطر تخمدان هام 😢😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
دکترم که از قبل گفته بود انتقال نمیدم نمیدونم ماما چرا ده تا آمپول نوشته برام منم میخوام نزنم چون وق ...

گلم کاش شیاف می گرفتی به جای آمپول چون اکثرشون مثل هم هست، منم اون موقع قرار نبود انتقال بدم ولی بهم شیاف داده بودن