2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها لطفا هرکس که میدونه سوالم رو جواب بده،آزمایش پروسسینگ اسپرم چیه و چ فرقی با آزمایش معمولی دا ...

گلم اسپرم پروسسینگ یعنی با یکی از 4 روش معمول، اسپرم رو واش میدن و اونهایی که مناسب هستن باقی می مونن، و اون دسته که خیلی مشکل دار هستن حذف میشن، اگر آنتی بادی ضد اسپرم هم هست شسته میشه، برای آی یو آی و آی وی اف کاربرد داره این روش

ههههیییییی تنهایی ادمو دیوونه میکنه😔😔

منم ۵ سال از ۶ سال ناباروری رو تو شهر غریب به خاطر کار همسرم گدروندم تنهایی وحشتناکه واقعا ان شاءالله خدا به زودی دل همه منتظران رو شاد کنه 

سلام دوستان عزیز  به نظرتون برم برا تشکیل پرونده بیمارستان میلاد ک زایمانمم اونجا باشه یا خوب ن ...

گلم پدر و مادر بیمارستان میلاد چند سال پیش جراحی داشتن، راضی بودن، چند تا از دوستامون هم اونجا زایمان کردن راضی بودن، ولی خوب خیلی خیلی شلوغه و از هفته های پایین باید بری برای تشکیل پرونده، ولی بهترین بیمارستان تامین اجتماعی هست و بی نهایت تمیزه، و هزینه هم تقریبا رایگانه 

به نظرم چند تا جا رو ببین و بعد انتخاب کن

رویان که گفت مشکلی ندارین. خودت میتونی باردار بشی ولی خب دوسال گذشته بود و یه بارداری پوچ داشتم. دی ...

شوهرت آزمایش dfi داده؟ کاریوتایپ دادین خودتم ایمنی انعقادی؟ شاید مشکل از اینا باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم پدر و مادر بیمارستان میلاد چند سال پیش جراحی داشتن، راضی بودن، چند تا از دوستامون هم اونجا زایما ...

نمیدونم والا چکار کنم چون تا عربال مرکز میریم بعد اون باید انتخاب کنیم دکتر و تشکیل پرونده بدیم  ...دولتیای دیگه ک اصلا خوب نیست میلاد فقط میگن خوبه  اونم به قول شما هم شلوغه هم سخته رفتن به اونجا چون هر ماه باید ویزیت شیم 

خدا جونم شکرررت  
ذخیره تخمدانتون لاپرا کنین کم نمی شه؟ آزمایش و سونو باید بدم

کم که حتما میشه تقریبا نصف الان میشه مال منم رو مرز ۱.۵ امروز که رفتم ابن سینا گفتن چون جنین نداری قبل لاپارا پانکچر کن منم رفتم مطب زنان ویزیت شدم با دکتر طرازی یه سری ازمایشات اولیه رو دادم که وارد سیکل شم بعدش باید لاپارا کنم

زودتر برو انجام بده و پشت گوش ننداز

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
نمیدونم والا چکار کنم چون تا عربال مرکز میریم بعد اون باید انتخاب کنیم دکتر و تشکیل پرونده بدیم &nbs ...

عزیزم بیمارستان میلاد تا قبل ۴هفته پرونده باید باز کنی بعدش دیگه نمیگیرن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

۱۰/۰۰۰ صفحه شدنمون مبارکککککککککککککککک

🍰☕

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم ۵ سال از ۶ سال ناباروری رو تو شهر غریب به خاطر کار همسرم گدروندم تنهایی وحشتناکه واقعا ان شاءالل ...

ان شالله🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
شوهرت آزمایش dfi داده؟ کاریوتایپ دادین خودتم ایمنی انعقادی؟ شاید مشکل از اینا باشه 

اینا که میگید چیه؟؟

ما همون ازمایشهای روتین که از اول گفتن رو انجام دادیم

همسرم فقط از اسپرم داده. از اونا که صبح میدی عصر جوابشو میدن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️