2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046820 بازدید | 684554 پست
عزیزم..منم دفعه قبل خودم قطع کردم فقط فولیک رو ادامه دادم.۱ هفته بعدم پریود شدم.بعد چند روزم رویان ز ...

صبح زنگ زدم. گفت قطع کن

سه ماه دیگه برگرد

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم قطع کن، به خانم کوهستانی باید خبر بدی 23562308

مرسی. سیو میکنم داشته باشمش

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ببین گلم تو حتی آزمایشگاه های خوب و معتبر آنالیز اسپرم با کامپیوتر انجام میشه و همه چیز رو گل و بلبل ...

زینبی جون اصلا ازمایشات بیرون برای اسپرم معتبر نیست همسر من ازمایش داد گفتن فوق العاده ضعیف حالت عادی به هیچ عنوان باردار نمیشید و....

رفتیم مرکز ناباروری ازمایش گرفتن عالی بود هم تعداد هم حرکت و.....

حتی دکتر بنده خدا مشکوک شد مجدد تکرار کرد از نظر ژنتیکی هم اسپرمو بررسی کرد 

حالا فکر کنید چقدر درصد خطای ازمایشگاهای بیرون زیاد 

یکی نیست جواب بده خانمها یعنی امید داشته باشم کسی بوده با این تیتر بتا مثبت باشه 

عزیزم همه به امید زنده ایم، پس امیدوار باش ان شاالله که دو روز دیگه با یه بتای عالی سورپرایز میشی

دیروز که پانچکر شدم چیزی بهم نگفتن اما از قبل پانچکر که هم دکتر گفته بود انتقال نمیدم این ماه. امروز ...

من ستروتید نداشتم عزیزم به نظرم بهتره به دکترت اعتماد کنی 

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها بچه ها آزمایش های انعقادی و ایمنی هزینه اش چقدر میشه؟ و تو تهران بهتره کجا برم که دق ...

دکتر زرنانی میفرسته آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد. مال من شد ۱ تومن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزيزم يعني صبر كنيم يبار ديگه پريود بشيم بعد بريم سونو و تيتر بتا؟ اينجوري اگه بقايا مونده باشه كه ...

گلم تو pgs  جنین رو از لحاظ این که 23 جفت کروموزوم داشته باشه و نوع کروموزوم های جنسی که x یا y هست بررسی می کنن و این که آناپلوییدی نداشته باشه

ولی تو pgd از لحاظ داشتن یا نداشتن یک سری بیماری های ژنتیکی بررسی میشه مثلا پدر یا مادر سیستمیک فیبروزیس داره می خوان ببین کدوم جنین این مشکل رو نداره و اون رو انتقال بدن

اخه اکثریت دکترا می گن وقتی کسی ذخیره تخمدانش کمه با این کار امکان اینکه صفر بشه خیلی زیاده😞

اگه به تخمدان دست نزنن اصلا ذخیره تغییری نمی کنه عزیزم، آنا جان هم آندومتریوز داشت ولی خدا رو شکر تخمدان هاش درگیر نشده بود، و اصلا ذخیره اش تغییری نکرد

ممنون عزیزم.ولی فکر نکنم که کیستت به لیزر ارتباطی داشته باشه .چون چندسال پیش من از یک پزشک متخصص زنا ...

دقیقا عمق نفوذ کم هست ولی خوب برای خانم باردار انجام نمیشه، چرا؟ چون اثرات ناشناخته داره، هر چی هست من دیگه فقط برای صورتم میرم بعدا یا نهایت دست و پا

زینبی جون اصلا ازمایشات بیرون برای اسپرم معتبر نیست همسر من ازمایش داد گفتن فوق العاده ضعیف حالت عاد ...

دقیقا همینه، فکر کن خیلی از دوستان بنده های خدا کلی داروهای تحریک تخمدان الکی گرفتن چون همسراشون بیرون آزمایش دادن و الکی همه چی رو گل و بلبل نشون داده یادرمان های غلط دیگه چون خیلی بد نشون داده

آنا هم می گفت چند سال فکر میکردم همسرش مشکل اسپرم نداره، بعد تو ابن سینا آز داده بود تازه فهمیده بودن موغو بین 0و 1 هست

خدا کنه بارداری برام دعا کن

عزیزم به خدا حالت رو می فهمم، حتی الانم باورم نمیشه باردارم، تا همین چند وقت پیش فکر می کردم من 7 ساله باردار نشدم، یه بتا ++ تا حالا ندیده بودم، یه بی بی چک ++ ندیده بودم، تو خواب هم نمی دیدم باردار بشم، ولی مطمئنم برای همه اتفاق میافته و همه تا یه مدت باور نمی کنیم، برات از این حس های باورنکردنی آرزو میکنم عزیزم تا به زودی بچشی