2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046945 بازدید | 684566 پست
بعد پریود بعدیت دوباره سونو کن که بقایا نمونده باشه البته دکتر من گفت هم سونو کن هم بتا بده

عزيزم يعني صبر كنيم يبار ديگه پريود بشيم بعد بريم سونو و تيتر بتا؟

اينجوري اگه بقايا مونده باشه كه دو ماهم بايد بعد از اون منتظر انتقال بعدي بشيم درسته؟

اين آزمايش pgs چيه؟ فرقش با pgd چيه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها دوستانی که منفی شدن خیلی ناراحت شدم به خدا کاملا درک میکنم خودم هم 8 ساله منتظرم اما باو ...

به من گفته بودن سفیده رو هرجور میتونی بخور (آب پز، نیمرو، کوکو، الویه...).

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به من گفته بودن سفیده رو هرجور میتونی بخور (آب پز، نیمرو، کوکو، الویه...).

ممنونم ازت یه سوال چرا به من امپول پروژسترون دادن روزی دوتا بزنم تا پنج روز از فردای پانچکر؟ یعنی میشه از 17سیکلم تا 21"

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم خدا رحمتشون کنه روحش شاد خودتو ناراحت نکن تو این شرایط .... درکت میکنم گلم منم نزدیک سال پدرم ...

عزيزم🌹

خدا رحمت كنه پدرت رو، روحشون شاد

خدا بهت آرامش بده

ممنون از همدرديت گلم

سلام به همگی.کسی میدونه که لیزر موهای زائد مخصوصا ناحیه بیکینی چند روز قبل از انتقال جنین مشکلی داره ...

عزيزم 

من شنيدم دكترم به يكي از خانوما كه پرسيد گفت انجام نده

البته ايشون يك ماه بعد انتقال داشت

شما كه اگه نزديك انتقالتون هست مطمئنا خوب نيست براتون

ممنونم ازت یه سوال چرا به من امپول پروژسترون دادن روزی دوتا بزنم تا پنج روز از فردای پانچکر؟ یعنی می ...

میخوان همین سیکل براتون انتقال فرش بدن؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
زینب جان تو رویان به کی زنگ بزنم برا قطع داروها؟؟ چجور قطعشون کنم؟ دوستان دیگه شما بعد از منفی چطو ...

عزیزم..منم دفعه قبل خودم قطع کردم فقط فولیک رو ادامه دادم.۱ هفته بعدم پریود شدم.بعد چند روزم رویان زنگ زد فقط نتیجه رو پرسید.

گلم ربطی به کشورش نداره هر جای دنیا ساخته بشه این احتمال هست، چون الان فقط از نظر ویروس ها و کلا عفو ...

اصل مطلب گرفتی زینب جون،این سرم برای بیماریهای عفونی شناخته شده کاملا ایمن هست اما خدای نکرده موارد ناشناخته پیش بیاد ایمن نیست 

من دوبار سقط داشتم و آز cd56 حدودا ۷ واحد بالاست و متخصص ایمنی و زنان گفت به سقط ارتباط داره  ،مجبورم بزنم  

عزيزم آمپول بتا رو واقعا نميدونم دكترتون چرا دوباره تجويز كرده چون دكتر من معتقده اين آمپول باعث بال ...

بخدا این هفته های اخرم باید استرس داسته باشم ..کل بهرداریم با استرس بود ..من تهران مرکز ابن سینا میکرو کردم و از دکتراش راضی بودم  ..و ساکن قمم .دکترهای اینجا همشون همینن ..چن بار رفتم تهران برای سونو ولی الان دیگه توانشو ندارم نمیدونم چکار کنم 😢😢

از دیشب که فشارمو با فشارسنج دیجیتال میگیرم 11 هستش ....

کمکم کنید

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام  كسي بوده با سرم هم منفي شده باشه يا سرم گرفته باشه مثبت بشه ولي قلب تشكيل نشه؟

من باسرم بتام ب۱۷رسیداوفت کردبعدش تاراجان ولی۵بارقبل ک سرم نداشتم صفرویک بودبتام

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آخه من که نمیگم خدایا چرا من میکرو کنم؟ من از اینکه تو این مسیر هم آنقدر اذیت شیم ناراحتم. اینهمه از ...

عزيز دلم اين اتفاقا براي همينه كه صبور و قوي بشيم

اينطوري فكر كن كه خيليا مشكل حادتري دارن

يا اصلا نميتونن هزينه درمان بدن

من تو اين ٥ سالي كه دچار اين ماجرا شدم و فهميدم كه نميتونم به راحتي مادر بشم مثل بقيه و دكترايي كه نا اميدم كردن و گفتن برو دنبال اهدايي و ....

همزمان با اين داستانا بيماري مادرمم بود و هرروز خبر بد و بدو بدو براي نجات دادن جون مادرم

تو بيمارستانا چه چيزايي كه نديدم منه دختر يكي يدونه مامانم كه هيچ وقت معني غصه رو نفهميده بودم

ولي هيچ وقت نگفتم خدايا چرا من

چون از نزديك ديدم از دست دادناي آدما رو

زندگي همينه ديگه عزيزم

تو هم صبور ميشي گلم💜

نگران نباش منم مثل شمام یهو تیر میکشه و تمام، خیلی بهش محل ندادم، فعلا حالت تهوع دارم اون بیشتر منو ...

آخه دیگه دیروز خیلی درد داشتم😐

من خوشبختانه حالت تهوع ندارم فعلا ولی بعضی از غذاها حالم و بد میکنه مخصوصا مرغ اصلا نمیتونم بخورم🙊🙊

خدا جونم شکرت...
میخوان همین سیکل براتون انتقال فرش بدن؟

نه عزیزم انتقال نمیدم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........