2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
آزمایشات آزمایشگاه خوزستان با رویان زمانی که تو سیکل میکرو بودم تقریبا یکی بوداااا. ولی الان نتیجه س ...

تو رویان یکی موفولوژی 12 درصد داشته‌باشد سالم سالم حساب میشه، اصلا حاجت میده، اصلا مورفو 70 وجود نداره

گلم تنظیم می کنه همیشه هم پایین نمیاره

سیستم ایمنی ر‌و تا حدی سرکوب میکنه تا بدن آروم شه و جنین رو قبول کنه،واسه همین دکترم بهم گفت آزمایشگاه ممکنه آلودگی زیاد باشه نری بهتره میری یه آلودگی میگیری بعد باید اونو درست کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

عزيزم خيلي مباركت باشه ، عدد بتات هم براي روز ١٢ عاليه ، ان شا الله بارداري خوب و راحتي داشته باشي و قسمت همه دوستان بشه اين روزها .

سیستم ایمنی ر‌و تا حدی سرکوب میکنه تا بدن آروم شه و جنین رو قبول کنه،واسه همین دکترم بهم گفت آزمایشگ ...

الان خوابم میاد حال ندارم اینو بیشتر توضیح بدم 😂😂😂😂 درست گفته فقط کامل نگفته چون برای یک سری بیماران با نقص سیستم ایمنی هم استفاده میشه

قبلا هم مرکز ناباروری آز داد؟ببین معمولا میگن شرایط بین ۲ تا ۳ روز باشه

موردی که میگم مورفو خوب شده نه آزمایشگاه معمولی ولی معروفه.اما قبلش تو رویان چندین بار داده باز خیلی بهتر از آزمایش امروز ابن سینا بوده اونم بعد کلی دارو

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
تو رویان یکی موفولوژی 12 درصد داشته‌باشد سالم سالم حساب میشه، اصلا حاجت میده، اصلا مورفو 70 وجود ندا ...

وقتی نوشته رنج نرمال بالای 40 مگه میشه وجود نداشته باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم اون موفو 50 و 70 کاذب بوده، خاطرت جمع اون تحرک هم چون تو مرکز ناباروری نبوده قابل استناد نیست، ...

آخه همون موقع تو رویان هم نتیجه مشابه همین آزمایشگاه بود‌ه.دعا هم میکنم خیلی. دیگه بخدا خستم.همین دیروز کلی دعا کلی انرژی مثبت به خودم دادم. حالم گرفته شده اگه قرار بود اینهمه دارو تاثیر نداشته باشه چرا 6تومن دادیم به دارو تو شرایطی که می‌شد به یه زخم دیگه زدش 

سلام دوستان برای ازمایش غربالگری اول باید ناشتا برم چون قندم برام نوشته دکتر طرازی ک بهم گفتن سونوت ...

سلام ساناز جون ، چون آزمايش قند داري بايد ناشتا باشي ، اشكالي نداره عزيزم سونو رو يك روز بده فرداش برو آزمايش .

سونوگرافي صدري رو كه خيلي از دوستان تعريف ميكنن ، آزمايشگاه نيلو هم كه خوب و معتبره ، نگران نباش خانمي ان شا الله همه چيز خوب پيش ميره برات .

الان خوابم میاد حال ندارم اینو بیشتر توضیح بدم 😂😂😂😂 درست گفته فقط کامل نگفته چون برای یک سری بیم ...

آره عزیزم میدونم چی میگی من خودم رشتم مرتبطه،برای بیماریهای دیگه رو من نمیگم برای کسایی که مثل من ممکنه بیماری خود ایمنی تو ژنشون باشه و ایمنی بدنشون بالا باشه سیستم ایمنی رو میاره پایین تا جنینو پس نزنه 

گلم یکی از دلایلش خود ما (نوعی) هستیم، اگر دارو بهمون ندن خداییش خوب برخورد نمی کنیم

درست مى گى زينب جون انگار هممون به دارو خوردن و دارو داشتن زياد عادت كرديم

من اوايل اومده بودم اينجا مى رفتم دكتر برام عجيب بود چرا بهم آنتى بيوتيك نمى دن سرما مى خورم اما كم كم متوجه شدم واقعا درست نيست هى دارو مخصوصا آنتى بيوتيك خوردن و تونستم دارو گرفتن كم رو پيش خودم توجيه كنم و به اين روش عادت كنم

سلام انا جون و بقیه بچه ها  توروخدا اگه کسی جواب سوالامو میدونه بگه. من با میکرو باردار شدم ا ...

عزيزم آمپول بتا رو واقعا نميدونم دكترتون چرا دوباره تجويز كرده چون دكتر من معتقده اين آمپول باعث بالا رفتن فشار هم ميشه كاش با يك دكتر ديگه هم مشورت ميكردي .

آزمايش دفع پروتيين كه كار خوبي كرده برات نوشته دكترت چون اون خيلي مهمتر از فشار بالا در بارداري هست من چون فشارم لب مرز هست هر ماه اين آزمايش رو انجام دادم كه خدا رو شكر مشكلي نداشتم ، به خودت هم استرس نده چون خودش فشارت رو بالا ميبره ، ان شا الله اين مدت باقيمانده هم به سلامت طي ميشه برات .