2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

سلام دوستای خوبم فرصت نشد همه پیام ها رو بخونم ولی متوجه شدم بعضی دوستای عزیزم منفی شدن و دلشون گرفته میخوام یه چیزی براتون تعریف کنم شاید یه کمی به اینده خوب  امیدوار تر بشید. 

من یه دوستی دارم همسن خودمه ده سال پیش با هم باردار شدیم و هر دو دختر خونواده همسرش پسر دوست داشتن از همون اول متلک ها و تیکه ها شروع شد و خیلی بهش زخم زبون میزدن جوری که یکسال بعد از زایمان به اصرار همسرش رفت میکرو تعیین جنسیت برای پسر دار شدن ازمایش که منفی شد هیچی سه ماه بعد متوجه شد که دچار سرطان سینه شده خلاصه به قول خودش روزای بد شیمی درمانی و تخلیه سینه بهتر از وقت هایی بود که همسرش دکتر و کنار میکشیده و میگفته ایا خانم من میتونه دوباره بچه دار بشه یا نه. نمیخوام با حرف های ناراحت کننده اذیتتون کنم برای همین خلاصه میگم همون وقتها دوستم همش میگفت دوست دارم خدا یه پسر بهم بده که روی همشون کم بشه اما بعد از شیمی درمانی دیگه پری نمیشد   بیماریش خداروشکر خوب شد ولی همیشه میگفت اینقدر حرفاشون دلمو میشکنه که حاضرم حتی به قیمت عود دوباره بیماریم باردار بشم خلاصه اینکه دوباره بعد از سه سال  پری شد بعد از اون شیمی درمانی سخت و اینکه دکترها گفته بودن باید قید بچه رو بزنی و بعدش هم باردار شد اونم پسر همیشه میگه این بچه معجزه خداست و یه تودهنی محکم به کسایی که فکر میکردن من دیگه نازا شدم و تمام. خدا خیلی بزرگه خیلی خیلی. اینقدر رحمتش زیاده که جای شک نمیزاره. 

دوستای خوبم دلتون رو به رحمت خدا بسپارید و از قید و بند اسپرم و تخمک و ذخیره و همه چی بیایید بیرون که اینها برای من و شما و دکترها مانع محسوب میشه برای خدا هیچی نیست. از خدا بخواهید که خدا یاریگره و بس. ببخشید زیاد حرف زدم. 

یعنی حرکت و مورفو مهم نیس. انقد امروز خودم و مادر شوهرم گریه کردیم. بخاطر اینهمه سختی تو این سن کم د ...

عزیزم تو سیکل ای وی اف حرکت میخواد چیکار

به تخمک تزریق میشه

یه سرچ ساده کن بعد اگه اوضاع خیلی خراب بود جایز میشید چشمهای قشنگتون ر‌و اشکی کنید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر، تزریق کردین، درد داشت؟ زیر جلدی هست دیگه درسته؟ 

آره خیلی درد داشت عضلانیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
@نفسی835   من بالای شکمم سفت شدش برا شمام اینجوره خیلی سفت شده

اره برامنم داره سفت تر میشه..مخصوصا امروز سفتیشو خیلی حس میکردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی حرکت و مورفو مهم نیس. انقد امروز خودم و مادر شوهرم گریه کردیم. بخاطر اینهمه سختی تو این سن کم د ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن،هیچ چیز به اندازه استرس آدم رو داغون میکنه،من امروز دکتر جنین شناس بهم گفت صفر داریم تا صفر ،بعضی مواقع مورفوی صفر به طبیعی نزدیکه،به نظر من تا میتونی استرس رو از خودتون دور کنید و بحث خنک نگه داشتن رو جدی بگیرید چون من هم دکتر خودم و هم ارولوژیست و دکتر جنین شناس بهم گفتن که تاثیر داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره گلم، و خنک نگه داشتن بیضه و مصرف مایعات خصوصا تو این هوای داغ، غذاهاتون هم سالم باشن

فدات شم خیلی محبت کردی زنگ‌زدم ی مرکز دیگه حضرت مریم تو ساری نوبت گرفتم ک معروفتره،واسه یکم مرداد نوبت خداروشکر زودتر شد. گفت شوهرم بره ازمایش hiv و هپاتیت بی و سی بگیره با خودمون ببریم. و همون رورم ازش آز اسپرم میگرن.

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

و عزیزم ی مساله دیگه،همسرت اگر میتونه آزمایش رو تکرار کنه،همسر من آزمایش داد تعدادش بین ۲ تا ۳ میلیون بود،دو روز بعد آزمایش dfi داد تعدادش شده بود ۵۰ دونه که جنین شناس تعجب کرد،و دوبار دیگه آزمایش رو تکرار کردن که تعداد شده بود بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون،دکتر گفت شرایط همسرت یکسان نیست ومرتب در حال تغییر ،شاید برای شما هم همین جور باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آرامش جون  شما سرم داشتی ،؟

اره عزیزم داشتم اما من کسی برام گرفت زدم استراحت بودم نمیدونم چجوری باید بگیری عزیزم💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم فاکتور زیاد هست ولی معروفترین هاش میزان پلاکت، Pai 1,mthfr,leiden v، Protein s, و hemosistein ...

اخه به من گفته ۲تا۵۰۰۰بزنم

من از وقتی خونریزی داشتم نزدم و وقتی گفت خونریری قطع شد بزن الان دارم یکی میزنم ۵۰۰۰ میخاستم بدونم ۲تا بزنم یا یکی بسته؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

💚💚💚💚💚💚💚کسانیکه مشکل انعقادی زیاد داشتن میان بگن روزی چند تا و چی و چند هزار میزنن؟