عزیزم خیلی متاسفم.
اما نا امید نباش. ببین منم شرایطم شبیه شما بود. و قرار بود یه ماه پیش از ایران برم که بنا به دلایلی عقب افتاد.
من ۷ اردیبهشت انتقال دوم و اخرین بسته جنینم بود. همه کاری هم کرده بودم و خیلی امید داشتم. اما ۲۱ اردیبهشت دنیا روی سرم خراب شد. اونموقع زار می زدم و می گفتم من دیگه زمان ندارم من دیگه جنین ندارم. از دکتر پرسیدم تو فاصله یه ماهی که به رفتنم مونده می تونم پانکچر کنم گفت اره پری شدی بیا. ته دلم امید داشتم شاید حتی به انتقال همبرسم.من رفتم برای پانکچر اونم درست یک ماه بعد انتقال اول یعنی ۷ خرداد و بعدش حالم خوب نبود تقریبا هایپر شده بودم و شکمم درد می کرد. سه تا سرم البومین زدم دکترم گفت بعد ۴ روز بیا اگع اوضاع خوب بود برات انتقال هم میدم. با نا امیدی کامل رفتم مرکز و بعد سونو گفت یکم مایع ازاد می بینم اما اگه درد نداری برات انتقال بدم
گفتم اگه فکر می کنین شرایطم خوب نیست اینکه صبر کنم چند ماه بعد دردش برام کمتر از یه منفی دیگه است. گفت توکل به خدا.
ببین خدا خودش همه چیز رو برام جور کرد و بالاخره معجزه اش نصیب منم شد اونم زمانی که حتی یه درصد فکر نمی کردم بشه .سفرم هم خود بخود به طرز عجیبی عقب افتاد و باعث شد با خیال راحت انتقال بدم.
هنوز وقتی به اون موقع فکر می کنم باورم نمیشه در عرض یع مدت کوتاه دو بار انتقال ویه پانکچر داشتم.
ببخشید خیلی حرف زدم فقط خواستم بگم نا امید نشو و فقط به خودش توکل کن . تازه شما شرایطتت از من بهتره وجنین هم داری. مطمین باش وقتی که اصلا انتظارشو نداری خدا سوپرایزت می کنه. اون روز خیلی نزدیکه❤️