2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
عزیزم چرا اینقدر ناامیدی من بهتر شدم اصلا یه قطره گریه هم نکردم تو اولین فرصت جنینات رو انتقال بده ه ...

دلم خونه😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
گلم اگر تا حالا ال دی نداشتی طبیعیه نگران نباش

ممنونم زینب جان من اصلا طی شش سال ال دی مصرف نکردم دکتر ماه قبل دادن که وارد سیکل بشم ولی ویتامین د۳ پایین بود کنسل کردن الان که پریود شدم خونریزیم خیلی کمه با اینه سیاه دانه و زیره و... میخورم نگران شدم ممنونم گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه بعد که انتقال نمیدن بینش فاصله میندازن. مگه اینجوری نیست؟؟

بعد دوتا پری انتقال میدن دیگه..یکی که الان میشی یکبارم ماه بعد میشه دوبار ...من رویان میرفتم که اینطوره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بدبختیش اینجاس خودمم نمیتونم باور کنم😔😔

عزیزم،سخته واقعا با هربار منفی شدن آدم داغون میشه ولی چاره چیه؟باید زندگی کنیم و ازش لذت ببریم،سعی کن سریع خودتو جمعو جور کنی،دفعه اول بود؟ 

دلم خونه😔😔😔

خیلی از ماها این حال بد رو تجربه کردیم . میدونم الان دنیا برات سیاه و هر کدوممون چیزی بگیم شاید خیلی نتونه تاثیر داشته باشه باید چند روز بگذره و با خودت کنار بیای . ولی همه ماهارو ببین چندین سال تو باردار شدن موندیم . من ۹ ساله ازدواج کردم و ۵ ساله پیگیرم شدید . دوبار انتقال منفی داشتم الان هم فقط یه جنین داشتم که برام انتقال دادن باز هم امیدم به خداست و میگم کمک میکنه حتما . شما هم یه خورده به خودت استراحت بده بعد برو دنبالش باز.ما هم هر سری ساعت ۲ شب راه میوفتادیم میومدیم تهران و دوباره برمیگشتیم از خستگی هاش هرچقدر بگم کم گفتم . از اینکه بقیه رو بپیچونیم هرچند که آخرش همه متوجه میشدن . خلاصه اینکه بهت بگم ناامید نشو.ایشالا دفعه بعد نتیجه میگیری و خدا دلتو شاد میکنه🌹🌹❤💜❤

بعد دوتا پری انتقال میدن دیگه..یکی که الان میشی یکبارم ماه بعد میشه دوبار ...من رویان میرفتم که اینط ...

اگه هنوز ایران بودم انتقال میدم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دلم خونه😔😔😔

عزیزم خیلی متاسف شدم واقعا سخته

ولی گلم شما هنوز خیلی فرصت داری

سنتون هم فک کنم نسبت به من کمتر باشه و حتی گفتی کلی جنین دیگه داری. عزیزم توکل ب خدا کن مطمئن باش جوابتو میده فقط باید صبر کنی

من چی بگم ۱۳ ساله چشم انتظارم جنین فریز هم ندارم . پارسالم جنین فریز واسم نموند. امسال فقط دعا میکردم ک یکی دو تایی واسم بمونه تا اگر خدای نکرده منفی شدم دوباره امیدی داشته باشم ولی همش دو تا جنین شد . بازم بهشون امید دارم و توکلم ب خداست 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
خیلی از ماها این حال بد رو تجربه کردیم . میدونم الان دنیا برات سیاه و هر کدوممون چیزی بگیم شاید خیلی ...

مرسی عزیزم

اومدم اینجا فقط این حرفارو بشنون

حرفای شماها خیلی ارومم میکنه

با اینکه چشام باز نمیشه ولی پیامای با محبتتون رو میخونم

مامانم و خواهرم نمیتونن درکم کنن. فقط میگن گریه نکن اتفاق خاصی نیوفتاده😔😔😔

منم همش با خودم میگم  خدایا بسه دیگه نمرمونو بده امتحانتو تموم کن خیلی درد داره،واقعا داستان هرکدوممون یه جوره،هممون به یه نحوی داریم سختیمیکشیم،من که اصلا بچه نمیخواستم خدا یهویی یه بچه گذاشت تو دلم از همه جا بیخبر بودم یهو دیدم بتام مثبته،انقدررررر خوشحال بودم که انگار دنیا واسه من بود ولی چه فایده؟بتام افت کر د و تمااام،از اون روز من همش دنبال دوا درمونم،از روزایی که آزمایش شوهرمو دکتر آشغال گذاشت جلومو گفت شوهرت وضعش افتضاحه معتاده ؟و من شاخام درومده بود گفتم نه خانوم دکتر گفت باشگاه میره؟گفتم نه گفت خیلی افتضاحه سریع آی وی اف کنید تازه با این وضعیت معلوم نیست واستون جواب بده،اصلا نمیدونستم چجوری به شوهرم بگم! حالا فکرشو بکن تو همون روزا فهمیدم زن داداشم بچه دومشو حاملست همشم یه جور نشون میدادن که انگار بچه نمیخواستنو خدا خیللی بهشون لطف کرده،حال من دیدنی بود!نگم از روزای آخر بارداریش که بهم گفت تو ازم عکسای بارداریمو بگیر(کم و بیش عکاسی میکنم)،خلاصه گرفتم و روزا هم گذشت،چقدر دعا میکردم که خدایا کاش یه اسپرم پیدا کنن جنین تشکیل شه و .....

الانم که روز دوازدهمم امروز کلیییی نشستم زار زدم تو همون حال زار زدنم باز یکی از دوستام که همیشه غر میزد چرا بچه دار شده بهم خبر بارداری دومشو داد،اصلا نمیفهمم حکمت خدارو ولی خیلی دردم گرفت که چرا مارو با اینهمه تلاش نمیبینه

امیدوارم روزای سخت برای هممون به زودی به شیرینی تبدیل شه ببخشید که انقدر حرف زدم خیلی دلم پر بود خیلیییی

عزیزم خیلی متاسف شدم واقعا سخته ولی گلم شما هنوز خیلی فرصت داری سنتون هم فک کنم نسبت به من کمتر با ...

عزیزم

خدا دلتو شاد کنه به زودی زود

ما زنا چقد باید سختی بکشیم تا بهمون بگن بسه دیگه. کافیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم همش با خودم میگم  خدایا بسه دیگه نمرمونو بده امتحانتو تموم کن خیلی درد داره،واقعا داستان هر ...

ان شالله

هممون سختی کشیدیم تو این راه

من حرفمو پس میگیرم که از همه بیشتر بوده سختیام

الان فهمیدم که شرایط من خیلی هم بد نبوده😔😔

ولی واقعا تحملش برام سخته😔😔😔

بچه ها یکی جوابمو بده..ازمایش بتام 32شد.بعد دو روز افت کرد و پریود شدم...دقیقن علائم بارداری داشتم سینه درد و ورم سینه.. هیچ وقت این علائم رو نداشتپم .یعنی باردار شدم؟؟پس چرا پری شدم؟؟یعنی نطفه ضعیف بوده افتاده؟؟؟چکار کنم دیگه تکرار نشه این حریان..ایا امیدی هست این ماه دوباره باردار شم...این نشون میده که من باردار میشم؟؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
ان شالله هممون سختی کشیدیم تو این راه من حرفمو پس میگیرم که از همه بیشتر بوده سختیام الان فهمیدم ...

من فکر میکنم هممون نسبت به شرایطمون روزای سختی رو داریم،حالا یکم کمتر یا بیشتر،از ته دلم از خدا میخوام به زودی دلتو شاد کنه