2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
جنین داری ؟

اره. ولی چه فایده

چیکارشون کنم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم چندمین بارته؟چندسال میخوای؟

اولین بار بود

دوساله ونیم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا میخواد اونجا نینی بهت بده.

باید بگم دیگه نمیخوام

چون دیگه از اینکه هرماه منتظر بودم خسته شدم

فک نمیکنم هیچکس تو این راه اندازه من سختی کشیده باشه همسرم بخاطر تغییر شغلش نمیتونست باهام باشه من ...

حتما آن مع العسر یسرا هست اما باید صبور بود، کم و بیش کسایی که تو این پروسه هستن سختی‌های خاص خودشون کشیدن، اما مهم صبوری هست وکم نیاوردن که حتما تو داری و خدا هم بیشترش را میده ان شاالله

اره. ولی چه فایده چیکارشون کنم

دختررر تو هنوز اول راهی سنت کمه جنین داری خدا رو شکر فرصت داری من چه دلی دارم ۷ ساله دارم تو این راه میدووم ذخیرم کم شده بازم امید دارم 

اولین بار بود دوساله ونیم

عزیزم مطمئن باش سری بعد مثبت میشی...من سه بار انتقال دادم دوبار منفی شد..سوم بار که خداروشکر مثبت شد بعد نه سال انتظار...هممون شبیه همیم...کاملا الان حالتو درک میکنن خیلی سخته...ولی اصلا بیخیال نشو ماه بعد سری برو دوباره تو سیکل انتقال...اصلا بیخیال نشو...من انتقال قبلم قبل عید بود که منفی شد...یکماه بعد دوباره با قدرت تر رفتم دنبالش که خداروشکر مثبت شد....اصلا ناامید نشو من مطمئنم اینسری جواب میگیری عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
فعلا ۵ساله همسرم اونجا بهش پیشنهاد کاری دادن اره. ۱۳ تا دیگه دارم. ولی چه فایده😔😔

عزیزم چرا اینقدر ناامیدی من بهتر شدم اصلا یه قطره گریه هم نکردم تو اولین فرصت جنینات رو انتقال بده هروقت برایه مسافرت برگشتین ایران یا شایدم خدا خاست و خودت باردار شدی

نگران نباش این چیزایی که گفتی کاملا روتینه

نمیدونم شاید نه حتما من ادم خیلییییی استرسی هستم ..

بازم ممنونم عزیزم

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
دختررر تو هنوز اول راهی سنت کمه جنین داری خدا رو شکر فرصت داری من چه دلی دارم ۷ ساله دارم تو این راه ...

زمان ندارم

عزیزم مطمئن باش سری بعد مثبت میشی...من سه بار انتقال دادم دوبار منفی شد..سوم بار که خداروشکر مثبت شد ...

ماه بعد که انتقال نمیدن

بینش فاصله میندازن. مگه اینجوری نیست؟؟