2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم دلم ریخت،ان شاءالله که خدا خودش به بهترین شکل برات جبران کنه

بدبختیش اینجاس خودمم نمیتونم باور کنم😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خیلی حالم بد😔😔 از همون ساعت ۶فقط دارم گریه میکنم دستم بجایی نمیرسه که😞😞

خب سخته عزززیزم بعد از طی کردن مراحل سخت همه ی امیدت به گرفتن نتیجه هست و امیدواری که بشه ولی در کمال ناباوری میبینی که نه نشد و خستگی در بدنت میمونه، ولی مهم اینه که بعد از ناراحتی دوباره بلند بشی و با پیگیری بیشتر ادامه بدی عزیزم و مطمءن باش خدا هم هیچ تلاشی را بی نتیجه نمیذاره، براتون آرزوی بهترینها دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااایی نه😭😭😭😭😭اصلا حسم +++ بود گلم حتما بیا با هم بررسی کنیم چرا نشده آخه 😢😢😢😢 خیلی ب ...

نمیدونم

من که درد پریود داشتم. پس اون برا چی بود😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم انشالله خدا به موقع بهت میده ناراحت نباش حتما زمانش الان نبوده

خسته ام. خیلی😔

هومت جون متاسفم ،خدا واست جبران کنه 

فک نکنم. میخواست بده تا الان میداد😔😔😔😔😔😔

منفی بود برناجان نمیدونی چقد امیدداشتم😔😔😔 سراسر وجودم امید بود میگفتم بی برو برگرد مثبته پس ا ...

عزیزم متاسفم...انشاالله سری بعد حتما مامانی 💜

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
فک نکنم. میخواست بده تا الان میداد😔😔😔😔😔😔

عزیزم چندمین بارته؟چندسال میخوای؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دکترت نگفت چرا مجدد بتامتازون بزنی  

چرا یه بار گفت چون فشارت بالاس شاید همین امشب بخواهیم درش بیاریم ..امپول بزن

یه بارم گفت چون یه ماه گذشته اثر آمپول رفته ...

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
تزریق هپارین مث انوکسا زیر جلدیه روی ران بازوها شکم هر کدوم برات راحت تره

شکم برام راحت تره ...بازو رو نمیتونم ..ولی اون اوایل همسرم به بازو میزد 

همش نگرانمممم ..چون دکتر سرش شلوغه و درست وقت نمیداره 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
خب سخته عزززیزم بعد از طی کردن مراحل سخت همه ی امیدت به گرفتن نتیجه هست و امیدواری که بشه ولی در کما ...

فک نمیکنم هیچکس تو این راه اندازه من سختی کشیده باشه

همسرم بخاطر تغییر شغلش نمیتونست باهام باشه

من بیشتر این راهو تنها رفتم

دو هفته تهران تک و تنها خونه یکی از اقوام که مسافرت بودن زندگی کردم

همش میگفتم ان مع العسر یسرا. اینا تمام میشه فقط شادیش یادت میمونه😔😔😔